Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bu arada kızlar yarın geldiğinizde görürsünüz sanırım ve yorumlarınızı yaparsınız
kendim için emzirme döneminde sırt ağrısı çekmemek için yatak odama koymak üzere sallanan sandalye almayı düşünüyorum daha sonrada cerenin odasına koyarım heralde yada salona bilemiyorum siz ne dersiniz bu duruma? fikirlerinizi alabilirmiyim
nette araştırma yaparken bunu buldum çok hoş geldi gözüme ama almak için değil sadece farklı geldi sizce nasıl :):):)

canım çok güzelmiş ya değişik bişey

iyiyim nurcum sağol.sırt ağrım ve bel ağrım var ve çok felaket kabızlık.onun dışında çok şükür.mutlu sona az kalmış maşallah.sıranızı ve bayraklarınızı devredeceksiniz galiba artık...hayırlısıyla...

günaydın kızlaaarrrr opuyorumnanaktan
gece kuşları muhabbet etmişsiniz yine ne güzel okudum hepsini tek tek

kızlar benim dün gece çok burnum kanadı mafoldumben
sürekli bi tıkanıklık hissediyorum nefes almakta zorlanıyorum eşimde tuzlu su çek burnuna iyi gelir dedi ilk çekişte bi kanadı şaldır şuldur zor durdu
şimdi yine aynı tıkanıklığı hissediyorum işallah kanamaz :sinifsinif:

günaydın burucum nasılsın geçmiş olsun canım hamilelikte normal diye duymuştum
canım ama inşallah kanamaz yine

burcucum geçmiş olsun ya sıcaklardan falan olmuştur belki bidaha olmaz inş.kanarken değil de geçince tuzlu su ii gelir bence de az az çekersin sıkıntı yapma kendine ama

Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...

Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...

günaydın nesecim nasılsın canım hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah
dualarım seninle canım .yok canım yapmadım ama eminin bişiyok adet düzensizliği(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…