- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.681
iyiyim arifecim çok şükür sen nasılsın canım geldi mi adetin ?tam okuyamadım geçmişi de
Kumsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll çabuk cevap ver, sınava geç kalıyommmmmmmmmmmmmmmm
günaydinnn kızlaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydııınnnnnnnn herkese nasılsınız sabah şekerleri
evet hamilelikte neler görcez bakalım dahaiyiyim hayatım sen nasılsın
sıkma kendini rahat ol bitanem sıkıntıdan olur sıcaklardanda
hamilelikte damarların genişlemesiyle oluyomuş galiba
burcucum geçmiş olsun ya sıcaklardan falan olmuştur belki bidaha olmaz inş.kanarken değil de geçince tuzlu su ii gelir bence de az az çekersin sıkıntı yapma kendine ama
günaydın cicim opuyorumnanaktangünaydinnn kızlaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...
Çabuk bugün gidip test yap yoksa tepene çökücem ................
günaydın nesecim nasılsın canım hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah
dualarım seninle canım .yok canım yapmadım ama eminin bişiyok adet düzensizliği(
günaydın canım
nasılsın
evet hamilelikte neler görcez bakalım daha
sağol canım bida cesaret edemedim tuzlu su çekmeye :sinifsinif:
günaydın cicim opuyorumnanaktan
günaydın neşecim
başarılar sınavında ve dularım seninle işallah muhteşem haberler getircen bizee
bilemiyorum nesecim çok kararsızım ben :1no2:
bilemiyorum nesecim çok kararsızım ben :1no2:
iyiyim canım sağol.doğru şimdi çekme zaten tahriş olmuştur belki çok devam ederse çekersin tuzlu su benim en büyük ilacımdır da zemuszemus
haftaya doktorada sölicez bakalım gidince bunlar neler dicek[/QUOTE
burun kanamsını mı sööiceksin canım?
iyiyim hayatım sen nasılsın keyifler iyi olsun inşallahh:Saruboceq:günaydın cicimm nasılsın
valla canım bu topiğe geldiğim günden beri analiz yaptım bikaç adetim hariç genelde geçikme yaşadım bunun sonuda ya ilaç kullanarak adet oldum yada gecikmeli olarak kendiliğinden geldi her seferinde acabamı diyerekten hep hayal kırıklığı yaşadım yine aynı şey olucakmış gibi hissediyorum o yüzden artık pek heveslenmiyomnerden eminsin kıs ben de hep 2 gün geçtimi test yapardım son geciktiğinde aman gene yoktur bu sefer beklicem diodum 7 gün sonra yaptım testi hamileymişim öyle olur zaten gene de çok heveslendirmiyim hayırlısı bakalım zemuszemus
hemde çok zor stres yapmıyom burcum sankim her geçen ay daha rahatımevet karar verilmesi zor dönem canım
içinden nası geliosa öle yap ama stres yapam bu yeterli bizim için
arifecim aslında 1 2 gün daha beklesen bence daha ii olur daha garanti hem hayal kırıklığına uğramamış olursun bence tabii sen daha ii bilirsin tatlım zemuszemus
iyiyim hayatım sen nasılsın keyifler iyi olsun inşallahh:Saruboceq:
valla canım bu topiğe geldiğim günden beri analiz yaptım bikaç adetim hariç genelde geçikme yaşadım bunun sonuda ya ilaç kullanarak adet oldum yada gecikmeli olarak kendiliğinden geldi her seferinde acabamı diyerekten hep hayal kırıklığı yaşadım yine aynı şey olucakmış gibi hissediyorum o yüzden artık pek heveslenmiyom
hemde çok zor stres yapmıyom burcum sankim her geçen ay daha rahatım
duygularımımı yitiriyom ne delikafadulden
beklicem canım geçen ay ilaç kullanarak adet olmuş ondanda olabilir
haftaya doktorada sölicez bakalım gidince bunlar neler dicek[/QUOTE
burun kanamsını mı sööiceksin canım?
evet burun kanaması ve olan tüm şikayetleri kaydirigubbakcemile3
hmmm haklısın canım tabii sen kendini daha ii bilirsin ben seni heveslendirmiyim hayırlısı olsun hakkında allah gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
bende enfeksyon oldu ben tuvaletimi yaprken çok kasık ağrılarım oluyodu ağlıcak kadar antibiyotik verdi bide çok fazla su içtim 1 haftada geçtiburcu ya iltihap ve enfeksiyonun belirtileri neler?benim arada bi kaşıntım oluo.baştan beri var gerçi doktora sordum çok olursa merham falan veririz dedi önemsemedi ilk zamanlar.şimdi de ara ara oluo rahatsız etmio yani ped falan koyuyorum ondan mı ki?akıntım falan yok ööle iltihap gibi ama ne dersin?
valla canım bu topiğe geldiğim günden beri analiz yaptım bikaç adetim hariç genelde geçikme yaşadım bunun sonuda ya ilaç kullanarak adet oldum yada gecikmeli olarak kendiliğinden geldi her seferinde acabamı diyerekten hep hayal kırıklığı yaşadım yine aynı şey olucakmış gibi hissediyorum o yüzden artık pek heveslenmiyom
hemde çok zor stres yapmıyom burcum sankim her geçen ay daha rahatım
duygularımımı yitiriyom ne delikafadulden
beklicem canım geçen ay ilaç kullanarak adet olmuş ondanda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?