Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydııınnnnnnnn herkese nasılsınız sabah şekerleri
günaydın canım
nasılsın

iyiyim hayatım sen nasılsın
sıkma kendini rahat ol bitanem sıkıntıdan olur sıcaklardanda
hamilelikte damarların genişlemesiyle oluyomuş galiba
evet hamilelikte neler görcez bakalım daha
burcucum geçmiş olsun ya sıcaklardan falan olmuştur belki bidaha olmaz inş.kanarken değil de geçince tuzlu su ii gelir bence de az az çekersin sıkıntı yapma kendine ama

sağol canım bida cesaret edemedim tuzlu su çekmeye :sinifsinif:
günaydinnn kızlaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın cicim opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ve hoşçakalın, sınava gidiyorum. Bugün doktora gidicem ve aşılama tarihim belli olacak inşallah dua edin ne olur. Kumsalım test yaptın mı meraktan çatladım...

günaydın neşecim
başarılar sınavında ve dularım seninle işallah muhteşem haberler getircen bizee

günaydın nesecim nasılsın canım hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah
dualarım seninle canım .yok canım yapmadım ama eminin bişiyok adet düzensizliği(

nerden eminsin kıs ben de hep 2 gün geçtimi test yapardım son geciktiğinde aman gene yoktur bu sefer beklicem diodum 7 gün sonra yaptım testi hamileymişim öyle olur zaten gene de çok heveslendirmiyim hayırlısı bakalım zemuszemus

iyiyim canım sağol.doğru şimdi çekme zaten tahriş olmuştur belki çok devam ederse çekersin tuzlu su benim en büyük ilacımdır da zemuszemus

burcu ya iltihap ve enfeksiyonun belirtileri neler?benim arada bi kaşıntım oluo.baştan beri var gerçi doktora sordum çok olursa merham falan veririz dedi önemsemedi ilk zamanlar.şimdi de ara ara oluo rahatsız etmio yani ped falan koyuyorum ondan mı ki?akıntım falan yok ööle iltihap gibi ama ne dersin?

valla canım bu topiğe geldiğim günden beri analiz yaptım bikaç adetim hariç genelde geçikme yaşadım bunun sonuda ya ilaç kullanarak adet oldum yada gecikmeli olarak kendiliğinden geldi her seferinde acabamı diyerekten hep hayal kırıklığı yaşadım yine aynı şey olucakmış gibi hissediyorum o yüzden artık pek heveslenmiyom
evet karar verilmesi zor dönem canım
içinden nası geliosa öle yap ama stres yapam bu yeterli bizim için
hemde çok zor stres yapmıyom burcum sankim her geçen ay daha rahatım
duygularımımı yitiriyom ne delikafadulden
arifecim aslında 1 2 gün daha beklesen bence daha ii olur daha garanti hem hayal kırıklığına uğramamış olursun bence tabii sen daha ii bilirsin tatlım zemuszemus

beklicem canım geçen ay ilaç kullanarak adet olmuş ondanda olabilir

hmmm haklısın canım tabii sen kendini daha ii bilirsin ben seni heveslendirmiyim hayırlısı olsun hakkında allah gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:

bende enfeksyon oldu ben tuvaletimi yaprken çok kasık ağrılarım oluyodu ağlıcak kadar antibiyotik verdi bide çok fazla su içtim 1 haftada geçti
ama kaşıntım falan hiç olmadı kaşıntı mantar belirtiside olabilir eğer iltihap falan varsa bol su tüketip sık tuvalate çıkarak geçebiliyo ama mantarsa nası bi tedavi yöntemi var bilmiyorum canım sen yine doktoruna bahset bu durumdan

arifecim sen yine bekle bi kaç gün daha ama karamsar olma
her iki ihtimlade var sonucda bebekde olabilir öylesine bi gecikmede
hayırlısı hangisiyse öyle olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…