Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canimcim sen genede bebişine oku bol bol ayetel kürsi allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyüsün..

YERİM SİZİ YAAAA COK İYİSİNİZZ...ALLAH IM GONLUNUZE GORE VERSİNN... İNSALLAH...zemuszemus
agucuk agucuk zemuszemuszemuszemus

sağolun bıdıklar beni aydınlatmışsınız inş.ii bi doktor denk gelir.ii kaynatmışsınız ama haaaaa.oh oh hiç bana denk gelmio bu muhabbetler çok kısmetsizim zaten ben herkesi bırakıolar bi biz kaldık burda sinirlerim bozuldu iice nasipsiz miyim neyim yaaaaaaaaaaa mafoldumben

güle güle ablacım benim içinde uzan
uzan kalk bida benim için uzan kaydirigubbakcemile3
kız hamile kadına bu kadar çok hareket yaptırlır mı hiç,be yatarım senin yerine diyeceğima am zeynepten fırsat kalmıyor ki yatmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama istersen ayakta durabilirim bak burduŞeniz
canimcim sen genede bebişine oku bol bol ayetel kürsi allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyüsün..

agucuk agucuk zemuszemuszemuszemus

sağol cnm,teşekkrlera.s.

NE YAPAR EDER ALIRIM ABı

Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip sormuş:
-Ehliyet ruhsat lütfen

-Tabi buyrun demiş soför ve uzatmış.

Polis bakmis bi problem yok.emniyet kemerini taktınız mı? hız limitini ve kurallara uyuyormusunuz?

Şoför; kemerim takılı, hiç hız limitini aşmam ve tüm kurallara uyarım ve hiç cezam yok demiş.

-Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?

-Burada,

-ılk yardim cantaniz var mi?

-Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksik yok.

-Yangin sondurucu?

-Burada

-Zincir?

-Derhal çıkarayım;
Polis daha sonra tekrar sormuş:
-arabanınızın silecekleri, diğer tüm donanımları düzgün çalışıyor mu?
-evet demiş ve tek tek hepsini çalıştırmış açmış motoru bile göstermiş adam.
Polis son kez umidini yitirmiş bir ifade ile sormuş arabanızın teyibi çalışıyor mu?
-çalışıyor demiş Şoför
Peki demiş polis; Mezdeke kaseti var mı?

Şoför çok şaşırmış.
-Evet oda var buyrun demiş.

Polis: iyice şaşkın bir halde Tamam siz onu takın teybe ve sesini biraz açın demiş ve baslamış oynamaya.

Şoförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormuş.
-Hayrola memur bey?

Polis cevap vermiş:
-Ee eşşek değilsin , artık takarsın bi 20 milyon...

ay ne demek olur mu yeter de artarsınız bile taze anne seni tatlı şey napıo bebişin ii mi okuyamadım ben geçmişi çok fazla
canm benim sağolasın,zeynebi uyuttum baya oldu,bu sefer iyi uydud he evi toparladım hemde pc de oturma fırsatım oldu
acıktı sanırım mıkırdanmaya başladı,birazdan kalkar,bir yandan da onu sallıyorumhihoyyyt
burcuu uyudun mu kıss

sanırım uyudu galiba,ben ona elini yüzünü yıka da gel dedim belki yıkamaya gitmiştirkaydirigubbakcemile3
sen naıslsın cnm?senin cinsiyeti belli oldu mu?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3
hala bıraktın gibiyim uyku hali mirmirmirmir
çok şükür iyyim beyazcım herşey yolunda gidiyor

benim çamaşır makinesi durdu,Zeynep uyurken asayımda geleyim,uyanırsa gelemeyebilirim ,uyutmak zaman alıyor sonra da yemek derdi var,off annem yapıpı gidiyordu önden dün yapmadı,bakalım ne pişirsek
hadi öptüm hepinizi güzeller kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin valla öp zeynebi benim için mis gibi süt kokuodur şimdi o yerim ben onu.iyiyim ben de sağolasın yok daha belli değil cinsiyet ne zaman öğrenirim bilmiyorum 2 haftaya öğrenir miyim ki

Adamın biri çok çapkınmış.Çiçekten çiçeğe konarken olan olmuş, bastonu kırılmış (zührevi bir hastalık kapmış). Soluğu hemen doktorda almış. Doktor : -Korktuğunuz kadar önemli bir şey değil, demiş.Dediğimi yaparsanız kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.Tam onbeş gün süreyle cinsel organınızı sabah akşam bir bardak süte batırın.Onbeş gün sonra hiçbir şeyciğiniz kalmayacak. -Peki, demiş adam.O gece karısı sabırsızlıkla yatakta onu beklerken adam banyoya girmiş.Bir bardak sütü alıp doktorun tavsiyesini uygulamaya başlamış. Karısı bir beklemiş, iki beklemiş, üç beklemiş...Bakmış ki kocasından ses soluk yok, dosdoğru banyoya gitmiş, pat diye açmış kapıyı ki ne görsün? -Hayret doğrusu kocacığım, demiş şaşkınlıkla, Onun bir dolmakalem gibi doldurulduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…