- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.181
canimcim sen genede bebişine oku bol bol ayetel kürsi allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyüsün..:roflol::roflol::roflol:
evet sanırım ablaım ,uyurken sürekli sıçrıyor,bebeklerde doğal refleksmiş,bende hep çok korkuyor diye üzülüyorum,kıyamıyorum:çok üzgünüm:
sen naıslsın ablam,geçenlerde dr.a gidecektin sanırım,nasıldı,sorun yok değil mi?
agucuk agucuk zemuszemuszemuszemusYERİM SİZİ YAAAA COK İYİSİNİZZ...ALLAH IM GONLUNUZE GORE VERSİNN... İNSALLAH...zemuszemus
kız hamile kadına bu kadar çok hareket yaptırlır mı hiç,be yatarım senin yerine diyeceğima am zeynepten fırsat kalmıyor ki yatmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama istersen ayakta durabilirim bak burduŞenizgüle güle ablacım benim içinde uzan
uzan kalk bida benim için uzan kaydirigubbakcemile3
canimcim sen genede bebişine oku bol bol ayetel kürsi allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyüsün..
agucuk agucuk zemuszemuszemuszemus
kızlar kaynanam evi süpürdü hala suyumuz gelmedi ama çok sinir oldum
biz varız ya yetmez mi cnm?
tamam ablacım görüşürz kendine dikkat etkızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)
ayyy herkes gitmiş ya of kocam gelip parazit yapıo ya onun yüzünden yetişemedim mafoldumben
tamam ablacım görüşürz kendine dikkat et
biz hep burdayız canım
canm benim sağolasın,zeynebi uyuttum baya oldu,bu sefer iyi uydud he evi toparladım hemde pc de oturma fırsatım olduay ne demek olur mu yeter de artarsınız bile taze anne seni tatlı şey napıo bebişin ii mi okuyamadım ben geçmişi çok fazla
burcuu uyudun mu kıss
NE YAPAR EDER ALIRIM ABİ
Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip sormuş:
-Ehliyet ruhsat lütfen
-Tabi buyrun demiş soför ve uzatmış.
Polis bakmis bi problem yok.emniyet kemerini taktınız mı? hız limitini ve kurallara uyuyormusunuz?
Şoför; kemerim takılı, hiç hız limitini aşmam ve tüm kurallara uyarım ve hiç cezam yok demiş.
-Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
-Burada,
-İlk yardim cantaniz var mi?
-Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksik yok.
-Yangin sondurucu?
-Burada
-Zincir?
-Derhal çıkarayım;
Polis daha sonra tekrar sormuş:
-arabanınızın silecekleri, diğer tüm donanımları düzgün çalışıyor mu?
-evet demiş ve tek tek hepsini çalıştırmış açmış motoru bile göstermiş adam.
Polis son kez umidini yitirmiş bir ifade ile sormuş arabanızın teyibi çalışıyor mu?
-çalışıyor demiş Şoför
Peki demiş polis; Mezdeke kaseti var mı?
Şoför çok şaşırmış.
-Evet oda var buyrun demiş.
Polis: iyice şaşkın bir halde Tamam siz onu takın teybe ve sesini biraz açın demiş ve baslamış oynamaya.
Şoförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormuş.
-Hayrola memur bey?
Polis cevap vermiş:
-Ee eşşek değilsin , artık takarsın bi 20 milyon...
şimdiden sıhhatler olsun ablam,kendine ve bebişe dikkat et,öpüyorum seniopuyorumnanaktan
hoşbulduk uykucu şirinkaydirigubbakcemile3nasılsın?bakıyorum da uyku bastırmış yine,elini yüzünü yıka açılırsın biraz hihoyyythihoyyyt
uykudan başka bir yaramazlık yok değil mi?
kaydirigubbakcemile3
hala bıraktın gibiyim uyku hali mirmirmirmir
çok şükür iyyim beyazcım herşey yolunda gidiyor
beni niye dışlıon mafoldumben ben burda değilmiyim ki aşkolsun biz varız yaa yetmiosmu sanaaacanım benim burcuyla ikiniz hep burdasınız zaten maşallah tebrik ediorum sizi alkisalkisalkis
canm benim sağolasın,zeynebi uyuttum baya oldu,bu sefer iyi uydud he evi toparladım hemde pc de oturma fırsatım oldu
acıktı sanırım mıkırdanmaya başladı,birazdan kalkar,bir yandan da onu sallıyorumhihoyyyt
sanırım uyudu galiba,ben ona elini yüzünü yıka da gel dedim belki yıkamaya gitmiştirkaydirigubbakcemile3
sen naıslsın cnm?senin cinsiyeti belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?