- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.141
anladim canim sagol.
ben bugün rüyamda hep hastane gördümya hadi hayirlisi bakalim kime cikicak rüyam
slm camolar nasilsiniz biz iyiyiz oglusumlar..
cerenden haber varmi???????????
ablacım boşver sen kimseyi düşünme
bebişinle kendine bak değmez valla kafanı bunlarla meşgul etme
kendileri bilir.siz mutlu olun gerisi boş inşallah tahlil sonuçların temiz çıkıcak
içini ferah tut kötü şeyler düşünme dualarımız seninle canım ablam
arifecim nasilsin canim neoldu kiz yokmu birsey bari bi test yap
ben meraklandim vallaha
filiz ablacım insallah yüce rabbimden ne gelırse ondan gelir allah ım sonuclarını temiz cıkarsın yuzunu guldursun....yarın tevhid okuyacaklar komsumda orda senın ıcınde dua ederım....allah ın ıznıyle ıyı cıkar ıcını ferah tut...:Saruboceq:
güzelim benim :) çok tatlısın... sağol hayatım, elimden geldiğince kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ve bu da eşimle ilişkimizi etkiliyor maalesef... inşallah canım şu tahlil sonuçları iyi çıksın başka bir şey istemiyorum, benden uzak Allaha yakın olsun diğerleri de :) ayrıca dualarınıza da çok ihtiyacım var canım :)
iyiyim bitanem sağol yok canım gelmedi daha kırmızılar
yarın akşam test yapıp cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
ablam benim eşinde biliyor durumu siz ilişkinize zarar vermesine engel olun böyle olayların boşverin olan size oluyo inşalalh ablam inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alıcaksın ve bizi çok sevindiriceksin canı gönülden dualrımız seninle :Saruboceq::1hug:
hadi insallah canim dualarim seninle insallah iyi haberlerle gelirsin
kıyamam yaaa :teselli: sakın öyle iş filan yapayım deme anladım kimafoldumben bütün kaynanalar cevriye kaynana gibi demekkicok haklısın ablacım....gecenlerde bendede oldu boyle bı olay..ılk hamileligim oldugu için ve eşi asagıdaymıs oyuzden kendını yorucak ısler yapma,strese gırme,fazla ayakta kalma dedı...gecenlerde kaynanamlara gıttık...halıları sılkenecekmıs...bende ben yapamam bebege zarar verebılırım dedım bana demesınmı bızım zamanımızda ılk gebelıkmı vradı her ısı yapıyoduk falan fılan sınır oldummm orda aglayı verdım...esım geldı aksam eve getırırken ne oldu senın nıye suratın asık dedı yok bısey dedım...kaynama sormus ne dedın kıza dıye ....oda temızlık yapmazmz hamıleymıs dedı...daha uyus oldum... esımde dr. dedıklerıne sahıt olmasa belkı oda kızacaktı bana ama neysekı benı savundu ben onu sıze temızlık yapması ıcınmı aldım anne dedı...1 gelının 2 kızın var gelsın yapsınlar dedıı...uyus aluyorum kaynanama...Çok üzgünüm çoook
ablacım yaaaa boşver sen onları bi tane kaynanaya sormuşlar damadından memnunmusun die başlamış anlatmaya çook memnunum kızımı el üstünde tutuo bir dediğini 2 etmio kahvaltısını bile ayağına getirio demiş çok memnunum demiş eee gelinin nasıl demişler amaaan demiş gelinim oğluma her dediğini yaptırıo şunu istiyo bunu istiyo kahvaltısını bile yatağına getittirio demiş işte analık ve kaynanalık farkı bu olsa gerek kızın isteyince damat iyi gelin isteyince gelin kötü benneyaptımkivalla sevtap yarama tuz bastı ben de dökülüverdim... bazen çok doluyorum kızlar, benim burada oturup konuşabileceğim kimsem yok, 3 görümcem, 1 kayınbiraderim ve kayınvalidem var ama inan artık hiçbiri ilk zamanlardaki gibi değiller ve bu benim ağrıma gidiyor... beklentileri onlara bakmamızdı ama biz kendimizi zor idare ediyoruz zaten, bir de benim herşeye susup oturmamı beklediler, benim tamamen yapıma aykırı bir şey, asla susamam... konuştuğum için benden kötüsü yok, kızlarının yaptığını görmüyor ama benim söylediklerim batıyor
ablacım görüşmemeleri daha iyi valla en azından sorunları seni bulmaz ...
senin gibi bi meleği üzdükleri için onlar kaybediyorlar hiç takma bile
kıyamam yaaa :teselli: sakın öyle iş filan yapayım deme anladım kimafoldumben bütün kaynanalar cevriye kaynana gibi demekki
ablacım yaaaa boşver sen onları bi tane kaynanaya sormuşlar damadından memnunmusun die başlamış anlatmaya çook memnunum kızımı el üstünde tutuo bir dediğini 2 etmio kahvaltısını bile ayağına getirio demiş çok memnunum demiş eee gelinin nasıl demişler amaaan demiş gelinim oğluma her dediğini yaptırıo şunu istiyo bunu istiyo kahvaltısını bile yatağına getittirio demiş işte analık ve kaynanalık farkı bu olsa gerek kızın isteyince damat iyi gelin isteyince gelin kötü benneyaptımki
kıyamam yaaa :teselli: sakın öyle iş filan yapayım deme anladım kimafoldumben bütün kaynanalar cevriye kaynana gibi demekki
ablacım yaaaa boşver sen onları bi tane kaynanaya sormuşlar damadından memnunmusun die başlamış anlatmaya çook memnunum kızımı el üstünde tutuo bir dediğini 2 etmio kahvaltısını bile ayağına getirio demiş çok memnunum demiş eee gelinin nasıl demişler amaaan demiş gelinim oğluma her dediğini yaptırıo şunu istiyo bunu istiyo kahvaltısını bile yatağına getittirio demiş işte analık ve kaynanalık farkı bu olsa gerek kızın isteyince damat iyi gelin isteyince gelin kötü benneyaptımki
kızlar sizi takipteyim ama öyle uykum var ki kafam uyuştu resmen mirmirmirmir
katılamıyorum sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?