Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablacım boşver sen kimseyi düşünme
bebişinle kendine bak değmez valla kafanı bunlarla meşgul etme
kendileri bilir.siz mutlu olun gerisi boş inşallah tahlil sonuçların temiz çıkıcak
içini ferah tut kötü şeyler düşünme dualarımız seninle canım ablam

güzelim benim :) çok tatlısın... sağol hayatım, elimden geldiğince kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ve bu da eşimle ilişkimizi etkiliyor maalesef... inşallah canım şu tahlil sonuçları iyi çıksın başka bir şey istemiyorum, benden uzak Allaha yakın olsun diğerleri de :) ayrıca dualarınıza da çok ihtiyacım var canım :)

filiz ablacım insallah yüce rabbimden ne gelırse ondan gelir allah ım sonuclarını temiz cıkarsın yuzunu guldursun....yarın tevhid okuyacaklar komsumda orda senın ıcınde dua ederım....allah ın ıznıyle ıyı cıkar ıcını ferah tut...:Saruboceq:

güzelim beniiiiim, sağol... Allah şimdiden kabul etsin inşallah... amiiiiiiiin :)

ablam benim eşinde biliyor durumu siz ilişkinize zarar vermesine engel olun böyle olayların boşverin olan size oluyo inşalalh ablam inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alıcaksın ve bizi çok sevindiriceksin canı gönülden dualrımız seninle :Saruboceq::1hug:

Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug:

ablacım görüşmemeleri daha iyi valla en azından sorunları seni bulmaz ...
senin gibi bi meleği üzdükleri için onlar kaybediyorlar hiç takma bile

kıyamam yaaa :teselli: sakın öyle iş filan yapayım deme anladım kimafoldumben bütün kaynanalar cevriye kaynana gibi demekki

ablacım yaaaa boşver sen onları bi tane kaynanaya sormuşlar damadından memnunmusun die başlamış anlatmaya çook memnunum kızımı el üstünde tutuo bir dediğini 2 etmio kahvaltısını bile ayağına getirio demiş çok memnunum demiş eee gelinin nasıl demişler amaaan demiş gelinim oğluma her dediğini yaptırıo şunu istiyo bunu istiyo kahvaltısını bile yatağına getittirio demiş işte analık ve kaynanalık farkı bu olsa gerek kızın isteyince damat iyi gelin isteyince gelin kötü benneyaptımki

ablacım görüşmemeleri daha iyi valla en azından sorunları seni bulmaz ...
senin gibi bi meleği üzdükleri için onlar kaybediyorlar hiç takma bile

aynen senin gibi düşünüyorum canım... benden uzak oldukları sürece onların sorunlarından da uzağım çok şükür :) dediğin gibi onlar kaybettiler, bu saatten sonra da ağızlarıyla kuş tutsalar benim için bitti :)

kesinlikle haklısın canım

süper bir örnek, çok doğru bir şeye parmak bastın... aynen öyle işte, başka da örneğe gerek yok :)

tsk ederım canım...boyle karakterde olan ınsanların baslıca sebeblerı cahıllık onlara desenkı sen bazı seylerı bılmıyorsun hemen atlarlar bız yasadık neler gorduk sız ne yasıyorsunuz kı....allah ıslah etsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…