Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhabalar,nasılsınız hatunlar?
sabahtan ber zeynebimle uğraşıyorum,uyumadı ,kaksını yaptı,sürekli memde durmak istiyor,memden çekince uyanıyor,annemde yok,bugün zorlandım biraz,avi daha yeni toparladım anca uyudu,birazdan klakar,az geçmişi okuyayayım dedim ama ne mümkün,yazmış da yazmışssınız takip edemiyorum artık,önemli bişeyler olunca haber verin de geri kalmayayım barikaydirigubbakcemile3

patron yoksa koy kafanı masaya, kestir iki dakika, o iki dakika bile harika geliyor
yok ama nerde koycam öle kafayı dört tarafım ofis içine bakan cam herkes görüo yani mirmirmirmir
ben cikiyorum canolar biraz disari cikicam icime bir sikinti girdi aglama tutdu beni.. herkezi öptüm

aa noldu doğumdaşım yavv
dolaş acık açıl gel gene:1hug:

kıyamam, canım benim, kendini güvende hissediyor demek ki memede durmak istiyor, sen de çok yorulmuşsundur... önemli bir gelişme yok hayatım, merak etme :)

ARKADASLAR İZNİNİZLE BENDE BİRAZ CIKIYORUM ÜTÜ VAR ONLARI YAPAYIM...BU SICAKTA HİÇ CEKİLMİYOR AMA NE YAPALIM MECBURUZ...COOOOKKK OPUYORUM SİZİ....GELİRİM YİNE...ALLAH A EMANET OLUN...zemuszemus

kızlar sizi takipteyim ama öyle uykum var ki kafam uyuştu resmen mirmirmirmir
katılamıyorum sohbete
canım benim yapabiliyosan kestir biraz
ben cikiyorum canolar biraz disari cikicam icime bir sikinti girdi aglama tutdu beni.. herkezi öptüm

aaaa ne olduki ağlama canım çık hava al hadi iyi gelir görüşürz sonra

kızlar kaynanam evi süpürdü hala suyumuz gelmedi ama çok sinir oldum
sen birşey yapmıyorsun değil mi hayatım? aman diyeyim ha klava:
yok ama nerde koycam öle kafayı dört tarafım ofis içine bakan cam herkes görüo yani mirmirmirmir

aa noldu doğumdaşım yavv
dolaş acık açıl gel gene:1hug:

:1shok: çok kötüüüüüü... kıyamam sana yaaaa... işkence odası gibi senin ofis delikafadulden

amin canimm allah hidayet versin ne diyelim

vur ensesine yaptır işleri :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
delüüüü kaydirigubbakcemile3

ARKADASLAR İZNİNİZLE BENDE BİRAZ CIKIYORUM ÜTÜ VAR ONLARI YAPAYIM...BU SICAKTA HİÇ CEKİLMİYOR AMA NE YAPALIM MECBURUZ...COOOOKKK OPUYORUM SİZİ....GELİRİM YİNE...ALLAH A EMANET OLUN...zemuszemus
güle güle canımmm oturarak yap ütünün kak kıçını koltuğa al masayı önüne aç tv yii ooohhhh ütünün keyfini çıkar mutlu olalımm opuyorumnanaktan

kızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)

hoşgeldin canımcım zeynebi öp mıncır bizim içinde

güle güle canım kolay gelsin

:1shok: çok kötüüüüüü... kıyamam sana yaaaa... işkence odası gibi senin ofis delikafadulden

mafoldumben

vur ensesine yaptır işleri :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kıyamam, canım benim, kendini güvende hissediyor demek ki memede durmak istiyor, sen de çok yorulmuşsundur... önemli bir gelişme yok hayatım, merak etme :)

evet sanırım ablaım ,uyurken sürekli sıçrıyor,bebeklerde doğal refleksmiş,bende hep çok korkuyor diye üzülüyorum,kıyamıyorum:çok üzgünüm:
sen naıslsın ablam,geçenlerde dr.a gidecektin sanırım,nasıldı,sorun yok değil mi?

iyiyiz canım sen nasılsın canım nerde rahat ediceğini bilmiyo zilli annesinin kollarındamı uyurmuş meleğim benim

tamam canım kolay gelsin arada bi mola ver kendine kaptırma kendini ütüye zaten sıcak

kızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)
şimdiden sıhhatler olsun ablam,kendine ve bebişe dikkat et,öpüyorum seniopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımcım zeynebi öp mıncır bizim içinde

hoşbulduk uykucu şirinkaydirigubbakcemile3nasılsın?bakıyorum da uyku bastırmış yine,elini yüzünü yıka açılırsın biraz hihoyyythihoyyyt
uykudan başka bir yaramazlık yok değil mi?

bu arda yeni arkadaşlar gelmiş,geçenlerde de denk geldik ama tanışmadık,hoşgeldiniz diyeyim biraz geç oldu amaŞeniz
kızım var 1 aylık,onunla uğraşmaktan pek giremiyorum artık,yoksa hep burdaydım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…