- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.161
ben cikiyorum canolar biraz disari cikicam icime bir sikinti girdi aglama tutdu beni.. herkezi öptüm
yok ama nerde koycam öle kafayı dört tarafım ofis içine bakan cam herkes görüo yani mirmirmirmirpatron yoksa koy kafanı masaya, kestir iki dakika, o iki dakika bile harika geliyor
ben cikiyorum canolar biraz disari cikicam icime bir sikinti girdi aglama tutdu beni.. herkezi öptüm
kızlar kaynanam evi süpürdü hala suyumuz gelmedi ama çok sinir oldum
merhabalar,nasılsınız hatunlar?
sabahtan ber zeynebimle uğraşıyorum,uyumadı ,kaksını yaptı,sürekli memde durmak istiyor,memden çekince uyanıyor,annemde yok,bugün zorlandım biraz,avi daha yeni toparladım anca uyudu,birazdan klakar,az geçmişi okuyayayım dedim ama ne mümkün,yazmış da yazmışssınız takip edemiyorum artık,önemli bişeyler olunca haber verin de geri kalmayayım barikaydirigubbakcemile3
canım benim yapabiliyosan kestir birazkızlar sizi takipteyim ama öyle uykum var ki kafam uyuştu resmen mirmirmirmir
katılamıyorum sohbete
sen birşey yapmıyorsun değil mi hayatım? aman diyeyim hakızlar kaynanam evi süpürdü hala suyumuz gelmedi ama çok sinir oldum
yok ama nerde koycam öle kafayı dört tarafım ofis içine bakan cam herkes görüo yani mirmirmirmir
aa noldu doğumdaşım yavv
dolaş acık açıl gel gene:1hug:
ARKADASLAR İZNİNİZLE BENDE BİRAZ CIKIYORUM ÜTÜ VAR ONLARI YAPAYIM...BU SICAKTA HİÇ CEKİLMİYOR AMA NE YAPALIM MECBURUZ...COOOOKKK OPUYORUM SİZİ....GELİRİM YİNE...ALLAH A EMANET OLUN...zemuszemus
amin canimm allah hidayet versin ne diyelimtsk ederım canım...boyle karakterde olan ınsanların baslıca sebeblerı cahıllık onlara desenkı sen bazı seylerı bılmıyorsun hemen atlarlar bız yasadık neler gorduk sız ne yasıyorsunuz kı....allah ıslah etsın valla
delüüüü kaydirigubbakcemile3vur ensesine yaptır işleri :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
güle güle canımmm oturarak yap ütünün kak kıçını koltuğa al masayı önüne aç tv yii ooohhhh ütünün keyfini çıkar mutlu olalımm opuyorumnanaktanARKADASLAR İZNİNİZLE BENDE BİRAZ CIKIYORUM ÜTÜ VAR ONLARI YAPAYIM...BU SICAKTA HİÇ CEKİLMİYOR AMA NE YAPALIM MECBURUZ...COOOOKKK OPUYORUM SİZİ....GELİRİM YİNE...ALLAH A EMANET OLUN...zemuszemus
hoşgeldin canımcım zeynebi öp mıncır bizim içindemerhabalar,nasılsınız hatunlar?
sabahtan ber zeynebimle uğraşıyorum,uyumadı ,kaksını yaptı,sürekli memde durmak istiyor,memden çekince uyanıyor,annemde yok,bugün zorlandım biraz,avi daha yeni toparladım anca uyudu,birazdan klakar,az geçmişi okuyayayım dedim ama ne mümkün,yazmış da yazmışssınız takip edemiyorum artık,önemli bişeyler olunca haber verin de geri kalmayayım barikaydirigubbakcemile3
ARKADASLAR İZNİNİZLE BENDE BİRAZ CIKIYORUM ÜTÜ VAR ONLARI YAPAYIM...BU SICAKTA HİÇ CEKİLMİYOR AMA NE YAPALIM MECBURUZ...COOOOKKK OPUYORUM SİZİ....GELİRİM YİNE...ALLAH A EMANET OLUN...zemuszemus
:1shok: çok kötüüüüüü... kıyamam sana yaaaa... işkence odası gibi senin ofis delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:vur ensesine yaptır işleri :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
kıyamam, canım benim, kendini güvende hissediyor demek ki memede durmak istiyor, sen de çok yorulmuşsundur... önemli bir gelişme yok hayatım, merak etme :)
iyiyiz canım sen nasılsın canım nerde rahat ediceğini bilmiyo zilli annesinin kollarındamı uyurmuş meleğim benimmerhabalar,nasılsınız hatunlar?
kızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)
şimdiden sıhhatler olsun ablam,kendine ve bebişe dikkat et,öpüyorum seniopuyorumnanaktankızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)
hoşgeldin canımcım zeynebi öp mıncır bizim içinde
kızlar ben de gideyim bir duş alayım, sonra da biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım, kendinize dikkat edin, şimdilik hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?