Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

afiyet olsun ablacım.iyi olmuş inş.bebişin de sen de çok ii olursunuz.her sene 2 gün sonra gönderiolarmış bu sene bizim şansımızdan tutucaz diolar ya ben nie durayım bu aptal yerde bu halde 2 li testim var yolculuk yapıcam,kpss ye gircez memleketi yazdık nasılsa bırakıolar die bazı yerler bırakmış.bide güya hakkari mem i tanıoruz hiç bi poha yaramadı

hilal sakin ol güzelim ne oluyor?
şişştt yapma böyle üzme bebeğinide

doğru diosun gülçincim de ben zaten sinirliydim bide hamilelikte hiç hakim olamıyorum kendimi tutuorm bebeğim etkilenmesin die ama anca bu kadar oluo bide burda iice yıprandı sinirlerim tavan yaptı

doğru diosun gülçincim de ben zaten sinirliydim bide hamilelikte hiç hakim olamıyorum kendimi tutuorm bebeğim etkilenmesin die ama anca bu kadar oluo bide burda iice yıprandı sinirlerim tavan yaptı
aaaaaa olmadı işteeeeee... sonra sinirli bir yavru doğuracaksın lmaz: lmaz: lmaz:
orda mısınız yoksa burda gibi mi yapıosunuz kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hilalcim herkes bişilerle meşgul demekki malum akşam vakti yemek saati vs.
ama sen yaz balım okuyan cevaplar zaten
sinirlerinede hakim ol
hamilelik bir kadının yaşayabileceği en özel durumdur unutma
ve bu özel durumun keyfine var yıpranma

yeğenimin sözlüğünü yazıyorum :del=gel men =ben,dot=çok,yot=yok,konuş=donuş,dim=kim,dımo=kimo,deden=neden,ne betliyosun=ne bekliyosun,tata=kaka,dodut=çocuk,adaşaş=arkadaş,gökgürültüsü=dötdürlüsü,du=su..........................

doğru diosun canım tamam elimden geleni yapıorum zaten ama daha dikkatli olucam bebişimi ümicem ühü ühü

cnm benim bende seni merak ediyordum,neyseki haberini aldım içim rahatladı,cnm hatırlarsan benimde aynısı olacaktı ama açılmaolmayınca suniyi denememiştik
sezeryandan korkma cnm,ben kendimi çok zor toparlayacağımı bebeğime bakamayacğımı sanmıştım,çok şükür herşeyiyle ben ilgilendim,hatta böyle olacağını bilseydim önce sezeryan derdim güzelim,sadece 1 gün yattım doğum zaten gece oldu biliyorsun,tam anlamıyla 1 gün bile sayılmaz yani,hep süt sağmak için kalktım,sürekli oturdum yürüyüş yaptım,hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim inş dualarım seninleŞeniz

dança=çanta,bödüt=böcek,matana=makarna,bebet=bebek,döpüt=köpük,teşekkür=tekeşşür,dalat=salak bunlar da sonradan aklıma geldi zemuszemus

çiğdemcim canım benim lütfen kendini üzme zeynepde üzülür içerde anne ben iyyim ama sen neden böyle üzülüyosun diye oda etkilenir canım benim amniyosentez sadece bi tedbir korkma ve yürekten inan zeynebin iyi olduğuna
dularım seninle canım benim
offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in

ne nasıl oluyor hayatım?
bende çiğdemin üzülmesine üzüldüm yaa
bencede zeynep turp gibi

eevet endişelnememk mümkün değil
ama en kısa zamanda zyenpten güzle haberler gelicek bize inanıyorum

gülçin sana biş isormak için girdim çiğdemi okuyunca unuttum kendimi
dicektimki Miraç rahmime doru çok aşşa tekme atıyo sürekli canım acıyo normalmi böyle bişi dicektim ama
sanırım üzüldüm diye oda durdu şimdi atmıyor

benim çıkma vaktim geldi hapiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi de korusun inş.çok öptüm siziiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…