- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.321
kızlar eşim geldi, yemek yedik, o yüzden cevap veremedim sizlere, kusura bakmayın :)
amiiiiiiiiiiin canım, amin
evet olabilir hayatım, sezeryan olmak istemiyorsun, bilnçaltı seni etkiliyordur bu, onun için rahat ol... sezeryan olman gerekiyorsa olacaksın bunun yolu yok, yani sadece senin seçimin olan bir şey deil, bunu kabullen yeter canım :)
evet yaptırmadım, bu benim tercihimdi canım, doktorum seçenekleri sundu, eğer bu test sonuçları yeterli gelmezse zaten amniyosentez yapılacaktı, ben baştan yaptırayım bitsin gitsin dedim :)
korkmaaaaa... hiçbir şey olmayacak :) içini ferah tut :)
haklısın tatlım :)
niye göndermiyorlar ki?
burdayım burdayım, şimdi geldim :)
hilal sakin ol güzelim ne oluyor?
şişştt yapma böyle üzme bebeğinide
aaaaaa olmadı işteeeeee... sonra sinirli bir yavru doğuracaksındoğru diosun gülçincim de ben zaten sinirliydim bide hamilelikte hiç hakim olamıyorum kendimi tutuorm bebeğim etkilenmesin die ama anca bu kadar oluo bide burda iice yıprandı sinirlerim tavan yaptı
orda mısınız yoksa burda gibi mi yapıosunuz kaydirigubbakcemile3
canikom Aşk-ı Memnu başladı, bir yandan da onu seyretmeye başladım :)
yeğenimin sözlüğünü yazıyorum :del=gel men =ben,dot=çok,yot=yok,konuş=donuş,dim=kim,dımo=kimo,deden=neden,ne betliyosun=ne bekliyosun,tata=kaka,dodut=çocuk,adaşaş=arkadaş,gökgürültüsü=dötdürlüsü,du=su..........................
hilalcim herkes bişilerle meşgul demekki malum akşam vakti yemek saati vs.
ama sen yaz balım okuyan cevaplar zaten
sinirlerinede hakim ol
hamilelik bir kadının yaşayabileceği en özel durumdur unutma
ve bu özel durumun keyfine var yıpranma
hehehe çok tatlı :)
3 yaşına geldi eşek sıpası hala yarım yamalak konuşuo ama çok tatlı kerata :dance:
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım
biz bu gün doktora gittik önce ultrason ile sonrada alttan muayene olduk
ama malesef geçen haftadan beri hiç bir hareket gelişme yok hala açıklık 1 cm. mafoldumben
ve ceren hanımın gelmek gibi bir niyeti yok ne yazıkki
varılan karar aynen şu canlarım:
pazartesi hem raporumu uzatmak hemde tekrar kontrol amaçlı gidicez hastaneye
eğer hala durum aynı ise bir değişiklik yok ise çarşamba günü hastaneye yatıcam ve suni sancı verilecek
suni sancı ile normal doğum gerçekleşmez ise ki inşallah gerçekleşir son çare artık sezeryan olucak
yani anlayacağınız eğer bu cadı kızım çarşamba gününe kadar gelmez ise o gün zorla gelicek dünyaya
bende durumlar böyle canlarım. Üzülmedim desem yalan olur valla herşey ne güzel gidiyordu ama bizim kızın normal yoldan gelmek gibi niyeti yok baksana pek bir sosyete olucak zaaaarrr ille kestirecek annesini mafoldumben mafoldumben
şimdi hepinizin dualarına ihtiyacım var canlarım.
biliyorum zaten ediyorsunuz ama bu gün doktor amca bunları söyleyince ben daha çok üzüldüm.
umarım bunların hiç birine gerek kalmadan ceren hanım kendiliğinden gelir.
Herşeyin hayırlısı ne diyim ....
eee geçmişe bakamadım hiç ne var ne yok canlarım herşey yolundamı? Varmı yeni bir şeyler?
ceren üzülme tatlım sağlıklı gelsinde bırak sezeryan olsun inan üzülme bebeğin sağlıklı olsun başka birşey isteme bak benim miniğim nasıl daha bilmiyorum karnımdaki su fazlaymış nedenini araştırmaları gerekiyormuş ayrıca bebeğim ellerinden birini inatla açmadı açması gerekliymiş ne yapacağımı bilmiyorumsonuç gelmeden bu kadar endişe etme dedi doçent ama elimde değil dünyam yıkıldı sanki
ayrıntılı taramada çıktı bunlar herşeyimiz normaldi halbuki ikili üçlü tarama herşey normaldi bugün çok üzüldüm ben ne yapacağımı bilemez durumdayım eşim az önce bıraktı beni bütün gün radyolog,kendi doktorumuz,ordan tıp fakültesi doçent derken helak olduk ah zeynebimm neden böyle üzüyosun anneni diyorum minik kızım nasıl bilmiyorum aklımdan bvir sürü saça şey geçiyor kendime nazarmı ettim bilmem ne albüm ne resim hiçbirşey eklemek istemiyorum hepsini silicem allahım nedir bu allah hiçbirinize yaşatmasın filiz ablama ne olmuş yoksa odamı aynı off allahım yaa
bende çiğdemin üzülmesine üzüldüm yaaofff ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in
ne nasıl oluyor hayatım?
yaaa evet ablacım annelik iç güdüsü işte
bencede zeynebimizin hiç bir şeysi yok herşey gayet normal ve yolunda
sırf tedbir amaçlı istiyor doktorlar ama işte insan endişe etmedende duramıyor
nasıl rahat olunurki
ama allahımın izini ile güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum ve gayette sağlıklı olduğunu öğrenicez inşallah rabbim meleklerimizi korusun
ohh yerim ben, Allah annesine babasına bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?