- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.301
Gülçin'im sen de şu sezeryan korkusunu at içinden, vücudun etkiye tepki veriyor olabilir, kendini rahatlat, sezeryan için hazır olduğuna da ikna et kendini, muhtemelen bu hafta sonu açılacaktır, ama sen rahat ol önce birtanem, biliyorum rahatım diyeceksin ama belki de bilinçaltı sezeryan korkusu yaşıyorsundur...
offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in
ne nasıl oluyor hayatım?
ben de iice korkmaya başladım 2 li taramam haftaya allah hepimize yardım etsin inş.
kızlarrrr sustunuz hepinizin işimi çıktı yoksa
beyse bende gidip bişiler yiyeyim bari canlarım
sonra yine bakarım size sayfayı açık bırakıyorummmm
şekerler korkmayın testlerden içinizi ferah tutarsanız herşey güzel olur
korkma allah ın ıznıyle bişeycikler olmaz allah cok buyuk bol bol dua et..
yüksekovadamı kalıcaksınızzzz???
amiiiiiiiiiiin canım, aminslm... filiz ablacım...yaaa cok uzuldum cıgdeme allah kolaylık versın ınsallah bıseyı yoktur bebişin...ben korkumdan 2lıyıde 3lüyüde yaptırmadım....dr.da herhangı bır sorun yok gıbı gozukuyor dıyor tevvekkul ettım rabbım bılır artık.... ne gelırse ondan gelır..ınsallah hepımızın bebişlerini rabbım kucagımıza saglıklı bır sekılde bagıslar...amin.:Saruboceq:
evet olabilir hayatım, sezeryan olmak istemiyorsun, bilnçaltı seni etkiliyordur bu, onun için rahat ol... sezeryan olman gerekiyorsa olacaksın bunun yolu yok, yani sadece senin seçimin olan bir şey deil, bunu kabullen yeter canım :)olabilirmi dersin abla :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım sağlıklı olsunda miniğimiz varsın kessinler sonra ben onun poposunu ısırıcam zaten senin yüzünden kesildim diye kaydirigubbakcemile3
oda dicek pohhmu vardı o zaman beni yaptınız sen kendin kaşınmışsın anne dicek kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun ablacım ne yapalımmmm
evet yaptırmadım, bu benim tercihimdi canım, doktorum seçenekleri sundu, eğer bu test sonuçları yeterli gelmezse zaten amniyosentez yapılacaktı, ben baştan yaptırayım bitsin gitsin dedim :)direk amniosentez ablacım yaptırmamışsın ya 2 li 3 lü testleri
korkmaaaaa... hiçbir şey olmayacak :) içini ferah tut :)ben de iice korkmaya başladım 2 li taramam haftaya allah hepimize yardım etsin inş.
haklısın tatlım :)şekerler korkmayın testlerden içinizi ferah tutarsanız herşey güzel olur
niye göndermiyorlar ki?bizi de göndermiolar brdan çok sinir oldum ya
burdayım burdayım, şimdi geldim :)filiz ablayı gene kaçırdım galiba o gelio ben gidiorm ben geliorm o gidio yakalayamıorm hatunu kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?