Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canııııııım hoşgeldin... sana bir şey soracaktım güzelim, bana da Gülçin hatırlattı... senin tek ayağın mı şişiyordu? benim sol ayağım devamlı şiş, uzatınca hafifliyor ama geçmiyor, sadece tek ayakta şişlik olur mu ya?
canım gülçin yemek yiyor şimdi, birazdan gelir :)
Çiğdem'i okuyunca hepimzi kendimizi unuttuk valla, inşallah güzel haberlerle gelecek ben inanıyorum

kızlar iyi akşamlar valla geçmişi okudum fakat canım çok sıkıldı herkeste bir kasvet
çiğdemim allahın izniyle zeynebimiz iyidir benimde içime hep öyle doğuyo
üzme kendini amniyosentez gerekli ise allahın izniyle olucan ve güzel sonuçlar alıcan
tabi filiz ablamda harika sonuçlar alıcak dualarımız hep sizinle sizinde hep bizimle biz bir aile gibi olduk

hoşgeldin birtanem :) evet hepimiz çok üzüldük, ben Çiğdem'in üzülmesine çok üzülüyorum çünkü eminim ki Zeynep'imizin hiçbir şeyi çıkmayacak, olan Çiğdemciğe oldu, bütün tadı tuzu keyfi kaçtı kızcağızın, Allah hayırlısıyla güzel sonuçlar almamıza izin versin inşallah :)

cerencim sende stres yapma bence çarşambaya kadar gelicek cerencik
ben hep içime doğunca allahım karşıma çıkarıyooo şükürler olsun sen normal doğum yapıcan canımıniçi

canım benim biliyorum hayatım evet aynen seninki gibi benim durumumda
gerçi senin nişan gelmişti öylelikle gitmiştin hastaneye bende tık yok anacım belki o güne kadr olur bir şeyler bakalım hayırlısı allahtan artık en diyelim. Bende asıl kesilmekten değilde ameliyattan sonra bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum inan tek korkum bu umarım senin gibi hemen ayaklanırım bende :)
bu gün eşim doktordan çıktıktan sonra ne dedi biliyormusun sen de biraz androidlik var farkındayım sen ameliyat bile olsan hemencecik ayaklanırsın formundan hiç birşey kaybetmezsin baksana son günlerinde bile neler yapıyorsun diyor :):)
inşallah dediği gibi olur hayırlısı allahtan artık dua ediyorum.

canımmm bende de oldu o hatta şuan onu çoooookk yoğun hissediyorum balım
sanki vajinanda hissediyorsun değilmi hareketleri düşecekmiş gibi
normal bu durumlar birtanem aynılarını yaşadım telaşlanma sakın
evet biz üzülünce onlarda acaip etkileniyorlar yaaa ben bunu çok denedim kendimde

benim çıkma vaktim geldi hapiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi de korusun inş.çok öptüm siziiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sende allaha emanet ol güzelim kendineve bebeğine iyi bak

iyi akşamlar hanımlar zeynebim kalktı yine

sanada iyi akşamlar canımın içi
zeynebimizi kokla bizim yerimize.

kızlar kumsal naptı acaba? test yapacaktı bu akşam

yaaaa arife testmi yapacaktı????
arasammıki? yada bir mesajmı atsam
ayıp olurmu acaba yaaaaa

inşallah canım, bugün güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacım var

benimddddeeeeeeeeeeeeeeee

ablacım ben çok okudum internette hatta amniyosentezi bile kötü denipte turp gibi bebekler dünyaya getirenler var
tabi çiğdemciğime de hak vermiyo değilim hepimiz heyecanlarımız ve kaygılarımızla beklemiyomuyuz bebişleri

cerencim sende stres yapma bence çarşambaya kadar gelicek cerencik
ben hep içime doğunca allahım karşıma çıkarıyooo şükürler olsun sen normal doğum yapıcan canımıniçi

canım benim hoş geldin nasılsın
allah razı olsun birtanem
stres yapmıyorumda dedim ya gülüm doğum sonrası asıl beni düşündüren
normal yada sezeryan hangisi hakkımızda hayırlısı ise onu yaşıcaz elbet
yeterki sağlıklı sıhhatli olalım meleklerimize kavuşalım
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah güzelim
kızımız nasıl annesi işler nasıl gidiyor herşey yolundamı?

ierrocum çok doğrusun biz bir aileyizzz kesinlikeee opuyorumnanaktan

evet cerencim çıkcakmış gibi oldu aklım çıktı birden ama durdu şimdi normalse sorun yok :))

ablacım sende aynı şeyleri düşünüyomusun bilmem ama benim ikili temiz 3 lü temiz ayrıntılı iyi fakat annelik içgüdüsü olarak yersiz telaşmıdır bilmem ama bazen çoçuğumun eli kolu düzgünmü zekası yerindemi diye düşündüğümde oluyooo bunu tatlı end,işeler diye geçiştiriyorum
bu nedenle çiğdemin kendini nasıl hissedebileceğini tam olmasada anlayabiliyorummm
fakat bence zeynebimiz iyiii ama çiğdemcim boşa ağlayıp üzülüp miniğimizi rahatsız ediyoo

bunun en büyük örneği yengem maşallah çok sağlıklı kızı var

evet hep bir kaygı ve endişe olacak hayatımızda, doğumdan önce ve doğumdan sonra diye de ayrılacaklar sonra bu endişe ve kaygılar... ne zormuş yaaaa.... çok çok zor bir yola çıkmışız arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun
yaaa adım iyice meraklıya çıkıcak ya neyse
atıyorum hemennnnnn
hehehe bekliyoruz haberi :)

ierrocum çok doğrusun biz bir aileyizzz kesinlikeee opuyorumnanaktan

evet cerencim çıkcakmış gibi oldu aklım çıktı birden ama durdu şimdi normalse sorun yok :))

ooyyyy benim damadım dünürümü korkutmuş kıyamaammmm
korkma annesi korkmaaaa o büyüdükçe daha neler hissedeceksin varya
ayağa kalktığında sanki düşüyormuş gibi olucak ve birden oturacaksın ellerinle göbeğini tutmaya başlayacaksın düşmesin diye daha neler neler :):):)

burcum hayatım korkma bendede senin haftalarında oluyodu ve hala ara ara oluyo alta vajinaya doğru sıksık tekmeler atıyooo hatta ben çıkıcak diye korkumdan sırt üstü yatıp yer değişmesini bekliyodum
hatta dr sormuştum o nere denk gelirse yer genişletmeye çalışıyo tatlım korkma demişti
bunun için sende korkma normal hayatım bende hala ara sıra oluyo cemrem orayı denk getiriyo tepikliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…