- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.341
canııııııım hoşgeldin... sana bir şey soracaktım güzelim, bana da Gülçin hatırlattı... senin tek ayağın mı şişiyordu? benim sol ayağım devamlı şiş, uzatınca hafifliyor ama geçmiyor, sadece tek ayakta şişlik olur mu ya?cnm benim bende seni merak ediyordum,neyseki haberini aldım içim rahatladı,cnm hatırlarsan benimde aynısı olacaktı ama açılmaolmayınca suniyi denememiştik
sezeryandan korkma cnm,ben kendimi çok zor toparlayacağımı bebeğime bakamayacğımı sanmıştım,çok şükür herşeyiyle ben ilgilendim,hatta böyle olacağını bilseydim önce sezeryan derdim güzelim,sadece 1 gün yattım doğum zaten gece oldu biliyorsun,tam anlamıyla 1 gün bile sayılmaz yani,hep süt sağmak için kalktım,sürekli oturdum yürüyüş yaptım,hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim inş dualarım seninleŞeniz
canım gülçin yemek yiyor şimdi, birazdan gelir :)gülçin sana biş isormak için girdim çiğdemi okuyunca unuttum kendimi
dicektimki Miraç rahmime doru çok aşşa tekme atıyo sürekli canım acıyo normalmi böyle bişi dicektim ama
sanırım üzüldüm diye oda durdu şimdi atmıyor
güle güle canım, sen de Allaha emanet ol :) amiiiiiiiiiiiinbenim çıkma vaktim geldi hapiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi de korusun inş.çok öptüm siziiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyy yine kaçırdım seni :gitme:iyi akşamlar hanımlar zeynebim kalktı yine
kızlar kumsal naptı acaba? test yapacaktı bu akşam
evet bende çok merak ediyorum işallah ondan güzel haber duyarız
kızlar iyi akşamlar valla geçmişi okudum fakat canım çok sıkıldı herkeste bir kasvet
çiğdemim allahın izniyle zeynebimiz iyidir benimde içime hep öyle doğuyo
üzme kendini amniyosentez gerekli ise allahın izniyle olucan ve güzel sonuçlar alıcan
tabi filiz ablamda harika sonuçlar alıcak dualarımız hep sizinle sizinde hep bizimle biz bir aile gibi olduk
cnm benim bende seni merak ediyordum,neyseki haberini aldım içim rahatladı,cnm hatırlarsan benimde aynısı olacaktı ama açılmaolmayınca suniyi denememiştik
sezeryandan korkma cnm,ben kendimi çok zor toparlayacağımı bebeğime bakamayacğımı sanmıştım,çok şükür herşeyiyle ben ilgilendim,hatta böyle olacağını bilseydim önce sezeryan derdim güzelim,sadece 1 gün yattım doğum zaten gece oldu biliyorsun,tam anlamıyla 1 gün bile sayılmaz yani,hep süt sağmak için kalktım,sürekli oturdum yürüyüş yaptım,hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim inş dualarım seninleŞeniz
gülçin sana biş isormak için girdim çiğdemi okuyunca unuttum kendimi
dicektimki Miraç rahmime doru çok aşşa tekme atıyo sürekli canım acıyo normalmi böyle bişi dicektim ama
sanırım üzüldüm diye oda durdu şimdi atmıyor
benim çıkma vaktim geldi hapiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi de korusun inş.çok öptüm siziiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi akşamlar hanımlar zeynebim kalktı yine
kızlar kumsal naptı acaba? test yapacaktı bu akşam
inşallah canım, bugün güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacım var
cerencim sende stres yapma bence çarşambaya kadar gelicek cerencik
ben hep içime doğunca allahım karşıma çıkarıyooo şükürler olsun sen normal doğum yapıcan canımıniçi
yaaaa arife testmi yapacaktı????
arasammıki? yada bir mesajmı atsam
ayıp olurmu acaba yaaaaa
benimddddeeeeeeeeeeeeeeee
ne duruyorsun bir mesaj at hadiiii... ben çoktan atardım bilseydim numarasını
ablacım ben çok okudum internette hatta amniyosentezi bile kötü denipte turp gibi bebekler dünyaya getirenler var
tabi çiğdemciğime de hak vermiyo değilim hepimiz heyecanlarımız ve kaygılarımızla beklemiyomuyuz bebişleri
evet hep bir kaygı ve endişe olacak hayatımızda, doğumdan önce ve doğumdan sonra diye de ayrılacaklar sonra bu endişe ve kaygılar... ne zormuş yaaaa.... çok çok zor bir yola çıkmışız arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsunablacım ben çok okudum internette hatta amniyosentezi bile kötü denipte turp gibi bebekler dünyaya getirenler var
tabi çiğdemciğime de hak vermiyo değilim hepimiz heyecanlarımız ve kaygılarımızla beklemiyomuyuz bebişleri
hehehe bekliyoruz haberi :)yaaa adım iyice meraklıya çıkıcak ya neyse
atıyorum hemennnnnn
ierrocum çok doğrusun biz bir aileyizzz kesinlikeee opuyorumnanaktan
evet cerencim çıkcakmış gibi oldu aklım çıktı birden ama durdu şimdi normalse sorun yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?