- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.601
canım ptesi gidiyorum doktora, daha bilmiyoruz :) sen nasılsın? nerelerdeydin bakiim?selam.kızçeler...nasılsınız?
filiz abla doktora gittinmi,öğrendinmi?ben haklıyım değilmi?
tamam canım, sakin ve açık ol, ne istediğini açıkça söyle :)Ben bıseyler hazırladım bırazdan gelır...tsk ederım bakalım sızın dedıgınızı yapıcam bıarzdan ne yapacak ....yarım saate gelırım yıne optum sızı cookk ...saolun
yok kıss kendi kafasına göre ascık kilolu hamile kaldı çokta şişi varmış kesmiş tuzu tamamen az kalsın gidiomuş allah korusun
üzülme canım hayırlısıyla gidicek gelcek o yokken sende bebeğinle teselli bulursun zaman daha çabuk geçersınava gırcek ınsallah kısa donem olcak ama ben 5.5 aylık hamıleyım ve onsuz dogum yapcam uzuntum gıderek artıyo ne yapacagımı bılmıorum
bebeğini de üzüyorsun ama yapma böyle, gidecek ve gelecek :) bebeğin için üzülmemen gerekiyor :) doğduğu zaman asabi, güvensiz ve korkak bir bebek olur sen böyle yaparsan
aynen öyle... o kadar çok konuştum ki ama kızmadan, bağırmadan... şimdi hödüklük yaptığı zaman istediği şeyi yapmıyorum ya da aynı kabalıkla cevap veriyorum, bazen de sadece susup gözünün içine dik dik bakıyorum o zaman anlıyor ve cümlesini tekrar kuruyor... oldukça da azaldı hayatım, evlenmeden önce böyle olduğunu bilseydim hayatta evlenmezdim... evlendikten sonra rehavete kavuştu beyefendi, bilmediğinden değil odunluğundan yapmıyor... ama 3 senede öğrendi çok şükür... yavaş yavaş, sakin sakin :)
Allah acil şifa versin
kendi kafasından iş yapılırmı hamileyken bebişine yazık
üzülme canım hayırlısıyla gidicek gelcek o yokken sende bebeğinle teselli bulursun zaman daha çabuk geçer
en son kılıbık yapcan adamı abla kaydirigubbakcemile3
ama olsun iyidir :1rolleyes:
hoşgeldin canımselam.kızçeler...nasılsınız?
evet evet olumsulzukları yok edelim zemuszemusolumsuz havaları dagıtalım lütfen bebklerimizi üzmeye hakkımız yok... sevtap eşinle konuş direk nedne bu şekilde davrandıgını bu hareketlerin seni üzdügünü ve kırdıgını söyle ama sakin konuşmaya çalış eşler arasında bazen oluyor bu tarz şeyler ama konuşmadıgın sürece hiç bir şey çözülme zdevam eder ve kendini ezdirirsin...kayracım nasılsın...
Ben bıseyler hazırladım bırazdan gelır...tsk ederım bakalım sızın dedıgınızı yapıcam bıarzdan ne yapacak ....yarım saate gelırım yıne optum sızı cookk ...saolun
suanda cok hassas donemdeyım bu yuzden ama bellı etmemeye calısıorum evet nasıpse gelcek ınsallah ama yınede uzuluo ınsan elde dııl evet bu bebegı cok ıstedım hamende oluverdı rabbıme sukur .tabı baska derdın yanında bu dert bıle dııl ama buda benım ufak bı derdım Rabbım buyunden sakınsın...
valla filiz abla sürekli yatıyorum.hamlaştım ağırlaştım.zor geçiriyorum biliyorsun gün sayıyorum hayırlısıyla...
valla olsun canım, yoksa ben tepesine bineceğim :mymeka: aynen şekilde görüldüğü gibi kaydirigubbakcemile3
hamılelık benı ıyıce duygusal ettı daha once pek aglayan bı ınsan dııldım daha dorusu duygularımı kontrol ederdım ama sımdı koyverdım gıdıo.kasımda dogumum aılemın yanında olcam bu benı tesellı edıo ama ona uzuluorum kendımı dusunmuorum benım zamanım gecer ama merak ıcınde olcakk
çok çok az kaldı birtanem, biraz daha sıkacaksın dişini işte, sonra Ömür gelince hepsini unutuvereceksin :)
bak ne güzel söyledin... Bebeğin sağlıklı mı? Eşin ve sen sağlıklı mısınız? Gerisi hiiiiiiiiiç önemli değil, ama böyle üzülerek hastalıkları çağırırsın... Biliyorum hormonların yüzünden çok hassassın ama gerçekten allah bu sıkıntını unutturacak bir dert vermesin canım... Sen takıl bize zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile :1hug: Eşin ne güzel en şerefli görevi yerine getirmeye gidiyor, bu şekilde onu da üzmeye hakkın yok, güçlü ol canım :teselli:
ah be ablacım sıka sıka diş kalmadı dersem yeridir.doktorum 1 temmuza kadar dayan dedi.bende o yüzden hep hareket etmemeye çalışıyorum.zamanında sağlıkla gelsinde ÖMÜR ömrüm onun olsun.aldırmıyorum inan.tüm korkum bebeğim adına...
iyiyiz canım sağol sen nasılsın ömürümüz nasılselam.kızçeler...nasılsınız?
tamam canım görüşmek üzere sakin ol üzülmek yokBen bıseyler hazırladım bırazdan gelır...tsk ederım bakalım sızın dedıgınızı yapıcam bıarzdan ne yapacak ....yarım saate gelırım yıne optum sızı cookk ...saolun
ah be ablacım sıka sıka diş kalmadı dersem yeridir.doktorum 1 temmuza kadar dayan dedi.bende o yüzden hep hareket etmemeye çalışıyorum.zamanında sağlıkla gelsinde ÖMÜR ömrüm onun olsun.aldırmıyorum inan.tüm korkum bebeğim adına...
cok tsk ederım ya morale cok ıhtıyacım var ya evet sukur saglıklıyız bebegımde bızde..
iyiyim burcucuğum sen nasılsın?
bu arada kumsaldan haber varmı hep aklımda.güzel haberler verir inşallah.birde cerenin doğumu ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?