Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam.kızçeler...nasılsınız?
filiz abla doktora gittinmi,öğrendinmi?ben haklıyım değilmi?
canım ptesi gidiyorum doktora, daha bilmiyoruz :) sen nasılsın? nerelerdeydin bakiim?
Ben bıseyler hazırladım bırazdan gelır...tsk ederım bakalım sızın dedıgınızı yapıcam bıarzdan ne yapacak ....yarım saate gelırım yıne optum sızı cookk ...saolun
tamam canım, sakin ve açık ol, ne istediğini açıkça söyle :)

yok kıss kendi kafasına göre ascık kilolu hamile kaldı çokta şişi varmış kesmiş tuzu tamamen az kalsın gidiomuş allah korusun

Allah acil şifa versin
kendi kafasından iş yapılırmı hamileyken bebişine yazık

sınava gırcek ınsallah kısa donem olcak ama ben 5.5 aylık hamıleyım ve onsuz dogum yapcam uzuntum gıderek artıyo ne yapacagımı bılmıorum
üzülme canım hayırlısıyla gidicek gelcek o yokken sende bebeğinle teselli bulursun zaman daha çabuk geçer

en son kılıbık yapcan adamı abla kaydirigubbakcemile3
ama olsun iyidir :1rolleyes:

suanda cok hassas donemdeyım bu yuzden ama bellı etmemeye calısıorum evet nasıpse gelcek ınsallah ama yınede uzuluo ınsan elde dııl evet bu bebegı cok ıstedım hamende oluverdı rabbıme sukur .tabı baska derdın yanında bu dert bıle dııl ama buda benım ufak bı derdım Rabbım buyunden sakınsın...

valla olsun canım, yoksa ben tepesine bineceğim :mymeka: aynen şekilde görüldüğü gibi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

evet evet olumsulzukları yok edelim zemuszemus

Ben bıseyler hazırladım bırazdan gelır...tsk ederım bakalım sızın dedıgınızı yapıcam bıarzdan ne yapacak ....yarım saate gelırım yıne optum sızı cookk ...saolun

kız açık adresini ver olduki gelmessen topiğe dayanalım kapına klava:klava:klava:klava:

valla filiz abla sürekli yatıyorum.hamlaştım ağırlaştım.zor geçiriyorum biliyorsun gün sayıyorum hayırlısıyla...

bak ne güzel söyledin... bebeğin sağlıklı mı? eşin ve sen sağlıklı mısınız? gerisi hiiiiiiiiiç önemli değil, ama böyle üzülerek hastalıkları çağırırsın... biliyorum hormonların yüzünden çok hassassın ama gerçekten allah bu sıkıntını unutturacak bir dert vermesin canım... sen takıl bize zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile :1hug: eşin ne güzel en şerefli görevi yerine getirmeye gidiyor, bu şekilde onu da üzmeye hakkın yok, güçlü ol canım :teselli:

hamılelık benı ıyıce duygusal ettı daha once pek aglayan bı ınsan dııldım daha dorusu duygularımı kontrol ederdım ama sımdı koyverdım gıdıo.kasımda dogumum aılemın yanında olcam bu benı tesellı edıo ama ona uzuluorum kendımı dusunmuorum benım zamanım gecer ama merak ıcınde olcakk

böyel meraklar iyidir erkekler için, sen üzülme canım... bizler de öyleyiz, gözyaşları nöbette akmaya hazır şeklinde dolanıyoruz ortalıklarda ama gırgır şamata bertaraf etmeye çalışıyoruz... biraz da bizim elimizde bu, kendimden biliyorum, kendimi koyverirsem kimse beni toparlayamaz, onun için ben kendime izin vermiyorum, buradaki bir çok arkadaşta öyle, sen de öyle yapacaksın ve bebeğini üzmeyeceksin... bebeğin üzülürse doğduğunda sen çekeceksin, ömür boyu asabi bir insan olacak, huzursuz, güvensiz, çünkü sen bu ortamı yaratıyorsun ona şu an... senin rahminde en güvenli ortamda ama senin ruh halin direk olarak ona yansıyor... kaç haftalık hamilesin?

çok çok az kaldı birtanem, biraz daha sıkacaksın dişini işte, sonra Ömür gelince hepsini unutuvereceksin :)

ah be ablacım sıka sıka diş kalmadı dersem yeridir.doktorum 1 temmuza kadar dayan dedi.bende o yüzden hep hareket etmemeye çalışıyorum.zamanında sağlıkla gelsinde ÖMÜR ömrüm onun olsun.aldırmıyorum inan.tüm korkum bebeğim adına...

cok tsk ederım ya morale cok ıhtıyacım var ya evet sukur saglıklıyız bebegımde bızde..

iyiyiz canım sağol sen nasılsın ömürümüz nasıl
tamam canım görüşmek üzere sakin ol üzülmek yok

canım inşallah sağlıkla bi avazda kucaklarsın ömürcüğünü:Saruboceq:korkma canım az kaldı hepsi geçicek

cok tsk ederım ya morale cok ıhtıyacım var ya evet sukur saglıklıyız bebegımde bızde..

o zaman moral alabileceğin en güzel topiktesin :) burada hem ağlarız, hem güleriz, kocaman bir aileyiz çünkü, elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışırız ama gereksiz şeylere üzülenlere de hemen sopamızı gösteririz klava: di mi kızlar? çünkü bebişlerimizin üzülmesine izin vermeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…