- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.581
hoşgeldin beraycım nasılsın ne oldu üzgünmüsün sen doktora gidicektin dimi canım yalnış hatırlamıyosam
tokatlıyım ama antalyadayım
canım hamile olmasan belki bu kadar takmazdın, hepimizin hormonları tavan yaptı, en ufak şeye sinirlenip kızabiliyoruz ya da alınganlık yapıp ağlayabiliyoruz, boşver eşin hödüklük yapmış, zaman zaman onlara hödük olma hakkını verelim biraz (tabii çok esnek olmadan... hehehe) hele hele şimdi cümlelere takılma, ben eşimle konuşa konuşa biraz yontmayı başardım, daha yolu var ama en azından daha iyi şimdi... sen de konuşsan? takılma böyle şeylere boşveeeeeeeeeeeeeer...2 GUNDUR KÜSÜS ZATEN FILIZ ABLACIM SOMURTA SOMURTA EVE GELIO....BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR...DUN YUFKA ALMISTIM...ONU TAVADA GOZLEME YAPIYORUM...BIRAZ ONCE MSNDEN YAZDI BANA 2 TANE GOZLEME YAP GELIYORUM...ACIKTIM DIO...SANKI BEN ONUN ELEMANIYIM KARICIM YAPARMISIN ACIKTIM DIYEMIYORDA....BU ADAM OMRUMU YEDI VALLA ALLAH SABIR VERSIN BANA...:çok üzgünüm:
inşallah hayırlısı ile güzel haberlerle gel :)inşallah ablam allah izin verirse kesin sonucu öğrenicez inşallah
canım? hoşgeldin... neyin var?slm arkadaslar:1no2:
2 GUNDUR KÜSÜS ZATEN FILIZ ABLACIM SOMURTA SOMURTA EVE GELIO....BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR...DUN YUFKA ALMISTIM...ONU TAVADA GOZLEME YAPIYORUM...BIRAZ ONCE MSNDEN YAZDI BANA 2 TANE GOZLEME YAP GELIYORUM...ACIKTIM DIO...SANKI BEN ONUN ELEMANIYIM KARICIM YAPARMISIN ACIKTIM DIYEMIYORDA....BU ADAM OMRUMU YEDI VALLA ALLAH SABIR VERSIN BANA...:çok üzgünüm:
kısa dönemmi yapıcak askerliğiniya benım esım 1 ay sora askere gıtcek benım canım ona sıkkın yaaaa
ALLAHIN IZNIYLE ASACAGIM BUNLARI ONA BELLI ETMIYORUM DIYEMI ACABA BOYLE YAPIYO BILMIORUMKI AMA ARTIK BELLI EDICEM COK KOTU PLANLARIM VAR:jeyyar:
kızlar annemin bi arkadaşının kızı var 31 yaşında ilk bebeğine hamile 6,5 aylık filan eli ayağı vücudu çok şişiyo die hamileliği boyunca hiç tuz yememiş geçen bi bayılmış tansiyonu 3 e düşmüş delikafadulden hastaneye yatırmış doktor bide hemşire bunu yapan ne kadar cahilce bişey demi şimdi doktor nerdeyse tuz takviyesi yapcakmış
oğlun olacak diye mi karmaşıksın canım?kontrollere gıdıom ya erkek bebek sahıbı olcam bılmem dr haftaya gıtcem
belli etmiyor musun? adam ne bilsin senin hoşlanmadığını? erkekler imalardan ya da tavırlardan anlamaaaaaaaaazzzzz... direk suratına söyleyeceksin canım... yoksa hayatta anlamazlarALLAHIN IZNIYLE ASACAGIM BUNLARI ONA BELLI ETMIYORUM DIYEMI ACABA BOYLE YAPIYO BILMIORUMKI AMA ARTIK BELLI EDICEM COK KOTU PLANLARIM VAR:jeyyar:
ayyyyyyyy yazık kıza yaaaaaa... Allah acil şifalar versin... aminkızlar annemin bi arkadaşının kızı var 31 yaşında ilk bebeğine hamile 6,5 aylık filan eli ayağı vücudu çok şişiyo die hamileliği boyunca hiç tuz yememiş geçen bi bayılmış tansiyonu 3 e düşmüş delikafadulden hastaneye yatırmış doktor bide hemşire bunu yapan ne kadar cahilce bişey demi şimdi doktor nerdeyse tuz takviyesi yapcakmış
yok kıss kendi kafasına göre ascık kilolu hamile kaldı çokta şişi varmış kesmiş tuzu tamamen az kalsın gidiomuş allah korusunya tuz zararda hiç yememkte olmazki doktormu demiş acaba hiç yemicen diye kendimi yanlış anlamış :uhm:
bebeğini de üzüyorsun ama yapma böyle, gidecek ve gelecek :) bebeğin için üzülmemen gerekiyor :) doğduğu zaman asabi, güvensiz ve korkak bir bebek olur sen böyle yaparsanya benım esım 1 ay sora askere gıtcek benım canım ona sıkkın yaaaa
birdne yüklenemde böyle yavaş yavaş işle adama
filiz ablada demiş ya konuşa konuşa yonttum diye öyle dene kaydirigubbakcemile3
belli etmiyor musun? adam ne bilsin senin hoşlanmadığını? erkekler imalardan ya da tavırlardan anlamaaaaaaaaazzzzz... direk suratına söyleyeceksin canım... yoksa hayatta anlamazlar
aaaaaaaaa... cahilliğe bak sen... Allah korumuş yaniyok kıss kendi kafasına göre ascık kilolu hamile kaldı çokta şişi varmış kesmiş tuzu tamamen az kalsın gidiomuş allah korusun
bak bu bence üzülmen için yeterli bir gerekçe değil... eşinle askerliğini yapmadan evlendin bile bile, korunmadığına göre isteyerekte yaptın bu bebeği, yine eşinin askerliği olduğunu bile bile... şimdi üzülmenin bir anlamı yok, yersiz yere üzüyorsun bebeğini... oysa üzülecek o kadar çok şey var ki hayatta... evladının sakat olduğunu düşünüp amniyosentez yaptırmak zorunda kalan anne adayları var... hamile kalamayan ve her geçen gün kahreden kadınlar var, bence sen bu şekilde sadece bebeğine zarar veriyorsun... yazık günah o yavrucağa... vatani görevini yapmaya gidecek eşin, ne var ki bunda, inşallah yakın yerlere çıkar görevi ve yakın olur sana ama bunu dert yaptığına inanamıyorum gerçektensınava gırcek ınsallah kısa donem olcak ama ben 5.5 aylık hamıleyım ve onsuz dogum yapcam uzuntum gıderek artıyo ne yapacagımı bılmıorum
kesinlikle canım...evet kesinlikle katılıyorumm söylemedin sürece anlamzlar
sonra ee ne bileyim ben söledinmi diyede savunmaya geçerler kaydirigubbakcemile3
yazık be kim demiş ona tuz yeme diye allah şifa versinkızlar annemin bi arkadaşının kızı var 31 yaşında ilk bebeğine hamile 6,5 aylık filan eli ayağı vücudu çok şişiyo die hamileliği boyunca hiç tuz yememiş geçen bi bayılmış tansiyonu 3 e düşmüş delikafadulden hastaneye yatırmış doktor bide hemşire bunu yapan ne kadar cahilce bişey demi şimdi doktor nerdeyse tuz takviyesi yapcakmış
ya benım esım 1 ay sora askere gıtcek benım canım ona sıkkın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?