- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.561
[QUOTE=Bulcuk;7544480]delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı ben
bizdeki merak nolcaklmaz:
hoşgeldin beyazım sanada hayırlı cumalar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: abla süpersinnnnopuyorumnanaktanUzaylılar bir görev için dünyaya inecekler görevleri dünya insanları ile cinsel ilişkiye girerek sonuçlarını gözlemlemek. Uzaylılar Türkiyenin tenha bir kasabasında bir çiftlik evine indirmişler gemilerini. Çiftlik evinin kapısını çalarak kapıyı açan adama amaçlarını anlatmaya başlamışlar. Adam biraz şaşkın biraz heyecanlanarak benim hanıma bi sorayım demiş. İçeri girerek karısına böle böle bişi var nedersin demiş. Kadın:
- 'Tamam olur hem bi gecelik değişiklikten bir şey olmaz'
diyerek kabul etmiş. Uzaylılarla beraber biraz oturduktan sonra uzaylı erkekle dünyalı kadın ayrı bi odaya, uzaylı kadın ile dünyalı erkekle ayrı bi odaya geçmişler. Uzaylı adam başlamış dünyalı kadını soymaya ve daha sonra kendi soyunmaya kadın uzaylı adamın penisini görünce çok şaşırmış ve gülmeye başlamış. Uzaylı:
- neden güldün.
- çok küçük demiş. Uzaylı:
- sol kulağımı çek o büyü r demiş.
Kadın çekmiş kulağı gerçektende büyümüs,
-ama demiş kadın şimdide çok ince. Uzaylı gayet rahat
- sağ kulağımı çek o kalınlaşır.
Kadın uzaylının kulağını çekince gerçektende kalınlaşmış ve sabaha kadar defalarca sevişmişler. Sabah olunca kahvaltıdan sonra uzaylıları gönderen karı koca konuşmaya başlamış. Adam kadına nasıl geçti diye sormuş. Kadın :
-"Tek kelime ile mükemmeldi.Peki senin nasıl geçti kocacığım ?"
Adam kendinden çok emin bi şekilde ;
-"Sen var ya sen,şu gül gibi kocanın kıymetini bilmiyorsun, bak elin uzaylısı zevkten kulaklarımı koparacaktı!! "
tamam canım doyur kızımızıopuyorumnanaktanzeynep mırıldanmaya başladı ben emzireyim ,sonra ben bişeyler atıştırat-yım acıktım,uyursayine gelirimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay kopardınız beni bugün çok güldüm abla sağolTemel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya
başlamış:
- Pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa
cönderdular. Nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. Aslanlar cibi.
Tüşmanları pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düştük ve bizi
esir aldular. Cünler sonra düşman ordularının komutani geldi:
- İki seçeneğinuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
Temel`in torununun gözleri parlamış:
- Ee sonra.
Temel, lafı ağzından kaçırdığına pişman:
- Sonra hepimizu öldirdüler
aman maşallah diyelim iyi olun canım yarın kesin belli olucak canım inşallah aldığım sonuç benim için hayırlı olur inşalah bebim benimledir:Saruboceq:Selam kızlar. Dünden beri nasılsınız?
Biz çok iyiyiz.
Cerenciğim doğurmamış henüz. Ama moral bozmak yok. Sezeryan da olsa önemli olan sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak.
Bu arada Çiğdem' in yazdıklarını okudum. Bence de birşeyi yok bebişin. Ama onu anlayabiliyorum. Bana da kafaya göre 2 hafta önden gidiyor demişti doktor da nasıl üzülmüştüm. Neyse ki bebişimin bütün vücudu 2 hafta önden gidiyormuş. Biraz kiloluymuş yani. Çiğdem' in bebişi de iyidir inşaallah.
Filiz abla, benim de ayağım balon gibi şişiyordu. Bir ayağım daha fazlaydı ama hangisi hatırlayamayacağım. Şimdi biraz geçti. Tansiyonunu ölç sürekli. Tansiyonun normalse problem yok.
Kumsalcığım valla çok meraklanıyorum. Şu testi yap da hayırlısıyla öğrenelim canım. İnşaallah olmuştur bu sefer.
Bu arada Nesemesenin aşılaması varmış. Cuma vakti onun için dua ediyorum. İnşaallah bebişi tutunur ona bu sefer.
zor tabii canım inşallah gönlüne göre bi isim bulursun yalnız ablamın söylediği ismide unutma bende çok beyenirim çok hoş bi isimKumsalcığım, isim düşündün mü diye sormuşsun dün. Valla düşünüyorum ama birşey bulamadım henüz. Anlamlı olmasını ve kulağa hoş gelmesini istiyorum. Büyüyünce de ....hanım diye çağırıldığında garip kaçmasın istiyorum. Çok rastlanan birşey olmamasını istiyorum. Valla nasıl bulacağım bilmem. Çok şey istiyorum galiba.
Adamın biri hasta yatağında yatıyormuş, karısını yanına çağırıp : -Bak karıcığım Azrail biraz önce yanıma geldi ve 15 dakika içinde öleceğimi söyledi. Senden tek isteğim beni aldatmaman eğer beni aldatırsan her seferinde kendi etrafımda döneceğim lütfen beni aldatma, der. Karısı da : -Olur mu kocacığım seni hiç aldatırmıyım, der ve kocası ölür. Aradan seneler geçer ve kadın da hakkın rahmetine kavuşur. Diğer tarafta kocasını aramaya başlar ve bir danışmanlık bürosuna gidip : -Ben kocam Kemali arıyorum nasıl bulabilirim, der. Adam kadına : -Burada kaç Kemal var biliyormusun? Kadın da : -Kendi etrafında dönen biri varsa o benim kocamdır. Adam da : -Haaa vantilatör Kemal'den bahsediyorsun.
kızlar çigdem bugün yaylaya gidecekti annesigille sanırırım yada onalrın yanına öyle dmeişti amniyosentezde henüz sanırım günü belli degil öyle olsa yazardı yani bu hafta sonu burada beklemeyelim evde degil bence şuanda...az önce kitap okuyordum biraz off agladım ya iyice duygusal oldum ben..
Allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi :) hadi bakalım, inşallah yarın kesin sonucu öğreneceğiz :)ay kızlar bi internetimiz gitti gelmek bilmedi mübarek
hepinizin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
bu arada hepinize afiyet olsun canlarım
eşimle konuştum yarın sabah hastaneye gidip kan tahlili yaptırıcaz o zaman yazarım size kızlar yada bi değişiklik olursa
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay kopardınız beni bugün çok güldüm abla sağol
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızlar çok güldüm allahta sizi güldürsün sağol yengeçcim
yaaa hiç sorma, hiç yoktan ağlamak gelir mi insan durup duruken, geliyooooo... sonra da manyak mıyım ben diyorum ama gırtlağımda bir top var, inmiyor aşağı... sen en azından kitap okuyorsun da mazeretin var ağlamak için... benim mazeretim de yoooook...kızlar çigdem bugün yaylaya gidecekti annesigille sanırırım yada onalrın yanına öyle dmeişti amniyosentezde henüz sanırım günü belli degil öyle olsa yazardı yani bu hafta sonu burada beklemeyelim evde degil bence şuanda...az önce kitap okuyordum biraz off agladım ya iyice duygusal oldum ben..
bende yıne esıme sınırlendım agladım uyus edıyo benı....kıtap cokmu dramatıktı arkadasım...
Allah kabul etsin dularını canımcımBen burdayımmm tevhıd e gıttım hepımıze dualar ettım burcucum...cıgdeme de o ne yaptı acaba habern varmı?
kızlar çigdem bugün yaylaya gidecekti annesigille sanırırım yada onalrın yanına öyle dmeişti amniyosentezde henüz sanırım günü belli degil öyle olsa yazardı yani bu hafta sonu burada beklemeyelim evde degil bence şuanda...az önce kitap okuyordum biraz off agladım ya iyice duygusal oldum ben..
bende yıne esıme sınırlendım agladım uyus edıyo benı....kıtap cokmu dramatıktı arkadasım...
Saol arifecim sanada hayırlı cumalar...
hay Allah yanaptı yine?
2 GUNDUR KÜSÜS ZATEN FILIZ ABLACIM SOMURTA SOMURTA EVE GELIO....BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR...DUN YUFKA ALMISTIM...ONU TAVADA GOZLEME YAPIYORUM...BIRAZ ONCE MSNDEN YAZDI BANA 2 TANE GOZLEME YAP GELIYORUM...ACIKTIM DIO...SANKI BEN ONUN ELEMANIYIM KARICIM YAPARMISIN ACIKTIM DIYEMIYORDA....BU ADAM OMRUMU YEDI VALLA ALLAH SABIR VERSIN BANA...:çok üzgünüm:
valla başı güzeldi heyecanlı ama sonra işler döndü canan tanı nerdeyse 1 2 ay önce almış oldugum kitap ama elimde başka kitaplar oldugu için ona sıra gelmemişti henüz ögle arası geldikten sonr abiraz okudum biraz sakin burası bende okumaya devam ettim ama kaç kere gözümü çaktırmadan sildim baktım olacak gibi dgl bıraktım kitabı evde bakarım artık kitaptaki kişinin yerine koydum kendimi ve kötü oldum..
slm arkadaslar:1no2:
slm arkadaslar:1no2:
oyyyy kıyamam sana yaaa sen baya hassas olmuşun yavrucumm incelik bekliosun bulamıosun ama adamların geneli böleee sen üzme kendiniii opuyorumnanaktan2 GUNDUR KÜSÜS ZATEN FILIZ ABLACIM SOMURTA SOMURTA EVE GELIO....BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR...DUN YUFKA ALMISTIM...ONU TAVADA GOZLEME YAPIYORUM...BIRAZ ONCE MSNDEN YAZDI BANA 2 TANE GOZLEME YAP GELIYORUM...ACIKTIM DIO...SANKI BEN ONUN ELEMANIYIM KARICIM YAPARMISIN ACIKTIM DIYEMIYORDA....BU ADAM OMRUMU YEDI VALLA ALLAH SABIR VERSIN BANA...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?