Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben burdayımmm tevhıd e gıttım hepımıze dualar ettım burcucum...cıgdeme de o ne yaptı acaba habern varmı?

ay kızlar bi internetimiz gitti gelmek bilmedi mübarek
hepinizin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
bu arada hepinize afiyet olsun canlarım
eşimle konuştum yarın sabah hastaneye gidip kan tahlili yaptırıcaz o zaman yazarım size kızlar yada bi değişiklik olursa

QUOTE=RuzgarDeniz;7545319]İmamın biri bir gün bir mezarlığa gider... Mezarlıkta dolaşırken dua okuyan bi kadın görür... yalnız bir bakar ki: kadın duasını bitirdikten sonra mezara poposunu açar ve gösterir...
İmam hemen kadının yanına gider ve sorar kadına: bu mezarda kim var..
Kadın da kocam yatıyor bu mezarda der...
İmam hemen sorar...
ya dua okuduktan sonra neden mezara poponuzu gösterdiniz der.
kadın da, rahmetli hayattayken, sendeki bu göt ölüyü bile diriltir
derdi..bendeki de bir umut, deniyom işte...[/QUOTE]
:roflol::roflol::roflol:
[QUOTE=Bulcuk;7544480]delikafaduldendelikafadulden ödleğim kı ben

bizdeki merak nolcak lmaz:

hoşgeldin beyazım sanada hayırlı cumalar

hoşbulduk cnma.s.

Şenizendişe edecek bişey yok ablacım,ama arada tansiyonunu ölçtür,yüksekse ve şişme oluyorsa sorun var demek ki,benim tansiyonum normaldi hep,yediklerimi falan kısıtlamamıştı dr.um
zenyenp eh işte abla,hareketlenene kadar olacakmış gaz sancıları,saç kurutma makinasıyla biraz sıcak hava üfletiyorum biraz rahatlıyor yavrum,yarım sat sonra falan yapıyor sonra,masaj falan da yapıyorum,iyi bir çocuk dr.u arıyoruz bulsak hemen gidicez dr.ahihoyyyt

hoşbulduk cnm,zeynep iyi zorla uyuyor iştekaydirigubbakcemile3çoktan uyanacaktı da sürekli sallıyorumkaydirigubbakcemile3sen naıslsın cnm,hala gelmemiş kırmızılar hadi bakalım cnm ahyırlsıı:teytey::teytey:

hoşbulduk cnm sağolasınopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:ilahi Burcu kız sen insanı öldürürüsün:roflol::roflol:
[/QUOTE]
yerim ben onu yavrum bende iyiyim canım çalışıyoz işte malum cuma yoğunuz bugün
evet beyazcım gelmedi hala dualarını eksik etme üzerimizden sağol
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: abla süpersinnnnopuyorumnanaktan
zeynep mırıldanmaya başladı ben emzireyim ,sonra ben bişeyler atıştırat-yım acıktım,uyursayine gelirimopuyorumnanaktan
tamam canım doyur kızımızıopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay kopardınız beni bugün çok güldüm abla sağol
aman maşallah diyelim iyi olun canım yarın kesin belli olucak canım inşallah aldığım sonuç benim için hayırlı olur inşalah bebim benimledir:Saruboceq:
zor tabii canım inşallah gönlüne göre bi isim bulursun yalnız ablamın söylediği ismide unutma bende çok beyenirim çok hoş bi isim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızlar çok güldüm allahta sizi güldürsün sağol yengeçcim

kızlar çigdem bugün yaylaya gidecekti annesigille sanırırım yada onalrın yanına öyle dmeişti amniyosentezde henüz sanırım günü belli degil öyle olsa yazardı yani bu hafta sonu burada beklemeyelim evde degil bence şuanda...az önce kitap okuyordum biraz off agladım ya iyice duygusal oldum ben..

bende yıne esıme sınırlendım agladım uyus edıyo benı....kıtap cokmu dramatıktı arkadasım...

Allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi :) hadi bakalım, inşallah yarın kesin sonucu öğreneceğiz :)
yaaa hiç sorma, hiç yoktan ağlamak gelir mi insan durup duruken, geliyooooo... sonra da manyak mıyım ben diyorum ama gırtlağımda bir top var, inmiyor aşağı... sen en azından kitap okuyorsun da mazeretin var ağlamak için... benim mazeretim de yoooook...

valla başı güzeldi heyecanlı ama sonra işler döndü canan tanı nerdeyse 1 2 ay önce almış oldugum kitap ama elimde başka kitaplar oldugu için ona sıra gelmemişti henüz ögle arası geldikten sonr abiraz okudum biraz sakin burası bende okumaya devam ettim ama kaç kere gözümü çaktırmadan sildim baktım olacak gibi dgl bıraktım kitabı evde bakarım artık kitaptaki kişinin yerine koydum kendimi ve kötü oldum..

Ben burdayımmm tevhıd e gıttım hepımıze dualar ettım burcucum...cıgdeme de o ne yaptı acaba habern varmı?
Allah kabul etsin dularını canımcım

evet ya bende iyice sulu göz oldum mafoldumben

bende yıne esıme sınırlendım agladım uyus edıyo benı....kıtap cokmu dramatıktı arkadasım...

sinirlenmek yok ağlamak serbest ama sinir yok lmaz:

hay Allah ya naptı yine?

2 GUNDUR KÜSÜS ZATEN FILIZ ABLACIM SOMURTA SOMURTA EVE GELIO....BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR...DUN YUFKA ALMISTIM...ONU TAVADA GOZLEME YAPIYORUM...BIRAZ ONCE MSNDEN YAZDI BANA 2 TANE GOZLEME YAP GELIYORUM...ACIKTIM DIO...SANKI BEN ONUN ELEMANIYIM KARICIM YAPARMISIN ACIKTIM DIYEMIYORDA....BU ADAM OMRUMU YEDI VALLA ALLAH SABIR VERSIN BANA...:çok üzgünüm:

canım benim yapma böyle takılma böyle şeylere oda anlar hatasını elbet ama üzülme lütfen bebişin için canım.:teselli:

:1hug:

oyyyy kıyamam sana yaaa sen baya hassas olmuşun yavrucumm incelik bekliosun bulamıosun ama adamların geneli böleee sen üzme kendiniii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…