- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.721
hoş bulduk canım sende hoş geldin, prenses_irem,entelliye hosgeldiniz
aynen benimde karnımı yırtıp çıkacak velet nerdeyse :))oda iyi canım annesinin canını acıtıyor bol şeklde
hoş geldin canımselam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
:roflol::roflol::roflol:
topik çatlağına kavuştu sonunda opuyorumnanaktan
hala çalışıyorum ihbar süresi var ya canım temmuz sonunda özgür olacağım inş.Hemde evleneli 1 yıl olmadığı için tazminatımı da alacağımmzemuszemus
Nasılsa bu işte sonum yok yani emekli olmayacağım kesin kovacaklarıda yok bulmuşlar benim gibi enayiyi,kemal sunal gibi kendimi de köyden kovdurmak için numaralar yapamayacağıma göre kovimisen ağam kovmiremmmkaydirigubbakcemile3 bende eyvallah dedimm ben gidenzeeeekaydirigubbakcemile3
canım benim yaaa nasıl sevindim gelmene
doğurmadan gördüm ya seni burda ooohh içim rahatladı balım yaaa
çok özledim seniiiiiiiiiiiii cadııııııııııııııııııı
hayırlısı güaelim bakalım ne zaman gelicek ceren hanım
ohh en iyisini yapmışın vallaa kaydirigubbakcemile5
sağol birtanem :) görüşmüyorum ki, o yzüden üzemez canım :)canımmmm benimmmmm senin gibi bilinçli bir anneye sahip olacağı için çok şanslı ufaklıkkuyuz görümcen üzmüyor değil mi yine senii klava:
ireeeemm gitmicen dim bir daha
uyuz karııı ben doğurucam giremicem topiğe sen geldin gıcık nolcek
ireeeemm gitmicen dim bir daha
uyuz karııı ben doğurucam giremicem topiğe sen geldin gıcık nolcek
ireeemmm kocan ne zaman gidiyor askere cevap versene
kızlar......bol muhabbetler eşim geldi.....ben kacar...ALLAH rahatlık versın hepınıze...cookk opuyorum sızlerı yarın gorusmek a.suzereŞeniz
valla canım zor oldu bu kararı vermek ama verince anladımki sıkıntısı karar verene kadarmış kendimi hapishaneden tahliye olmuş gibi hissediyorummmkaydirigubbakcemile3
Sen gelmezdin bu saatte buraya fisfisfis senin patron ne alemdekötükedihüso
kızlar......bol muhabbetler eşim geldi.....ben kacar...ALLAH rahatlık versın hepınıze...cookk opuyorum sızlerı yarın gorusmek a.suzereŞeniz
sağol birtanem :) görüşmüyorum ki, o yzüden üzemez canım :)
biz sana anlatırız hayatım, sen merak etme, ama sen merakından geleceksin zaten...kaydirigubbakcemile3
aralıkta canımmmafoldumben
aşk olsun filiz abla yaa
o kadarmı meraklıyım ben tüstüm didiyorum
hayır canım artık kovsanızda gitmem:umursamaz:
zaten sen biraz daha doğurmasan yumurtadan çıkan civciv gibi çatırtı eşliğinde karnından ceren kendi çıkacakkkkaydirigubbakcemile3
aralıkta canımmmafoldumben
aşk olsun filiz abla yaa
o kadarmı meraklıyım ben tüstüm didiyorum
kız gel ne gidiyorsun kaydirigubbakcemile tabii merak edeceksin, senden sonra nur doğuracak ve diğerleri, merak etmeyecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?