Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

, prenses_irem,entelliye hosgeldiniz
hoş bulduk canım sende hoş geldin
oda iyi canım annesinin canını acıtıyor bol şeklde
aynen benimde karnımı yırtıp çıkacak velet nerdeyse :))
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
hoş geldin canım
iremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzz sen nerelerdesin aşk ol sen emi ne arıon ne soruyon neyse madem sen iyisin hayatından memnunsun birazızı affettim

:roflol::roflol::roflol:
topik çatlağına kavuştu sonunda opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ne deseniz haklısınızzz bu akşamm bende çok mutluyummm size kavuştuğum içinnopuyorumnanaktan

Birde bu karar aşamasında çok stresli günler geçirdimm o yüzden doğum yapacak arkadaşlarımızı üzmek istemedimmm ama dönüşümmm muhteşem olduuuuuuuuuuu artıkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

ohh en iyisini yapmışın vallaa kaydirigubbakcemile5

canımmm sen beni doğuruncada göreceksinn verdiğim sözü unutmadım geleceğim cerenimizin mevlüdüne inşallahhhzemuszemus

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işten ayrılıyorummmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus:teytey::1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar......bol muhabbetler eşim geldi.....ben kacar...ALLAH rahatlık versın hepınıze...cookk opuyorum sızlerı yarın gorusmek a.suzereŞeniz

canımmmm benimmmmm senin gibi bilinçli bir anneye sahip olacağı için çok şanslı ufaklıkk uyuz görümcen üzmüyor değil mi yine seniiklava:
sağol birtanem :) görüşmüyorum ki, o yzüden üzemez canım :)
ireeeemm gitmicen dim bir daha
uyuz karııı ben doğurucam giremicem topiğe sen geldin gıcık nolcek

biz sana anlatırız hayatım, sen merak etme, ama sen merakından geleceksin zaten...kaydirigubbakcemile3

kızlar......bol muhabbetler eşim geldi.....ben kacar...ALLAH rahatlık versın hepınıze...cookk opuyorum sızlerı yarın gorusmek a.suzereŞeniz

güle güle canım iyi gecler öptüm opuyorumnanaktan

valla benim patronu çok sık göremiyorum bi yer daha açtı kendine hep orda ama gelince yapıyo uyapcanı bir bi not ediyorum senin için kaydirigubbakcemile3

hayır canım artık kovsanızda gitmem:umursamaz:

zaten sen biraz daha doğurmasan yumurtadan çıkan civciv gibi çatırtı eşliğinde karnından ceren kendi çıkacakkkkaydirigubbakcemile3

heh tamam afferim bir daha gitme hamiş olsanda olmasanda burda kal vala fena olucak yoksa heee

yok anam çıkamaz o şekilde izin vermiyorum
deme öyle yaa sanki günü geçmiş gibi kızımın gücüne gidiyor bak hee tekmeliyor beni

aralıkta canımmmafoldumben

hayırlısı ile gidip gelsin inşallah canım
15 aymı yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…