Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok canım 5 ay yapacak inşallah.Askerliğin uzama muhabbeti var ya 12 ay yapacak diye herkes o kabul edilirse diye korkumuzdan yıl başı olmadan gidecek inş.

süpersinnnn ablacımmm meraklı melahat duramaz ki zatennn:roflol:
,

sendemi irem aşk olsun :dilcikar:

kız gel ne gidiyorsun kaydirigubbakcemile tabii merak edeceksin, senden sonra nur doğuracak ve diğerleri, merak etmeyecek misin?

merak ederim tabii ama bende gizli gizli takip ederim sizi ben olduğumu anlamazsınız ama ben sizden haberleri alırım :dilcikar:

kızlar ben izninizi rica ediyorum, uzanacağım biraz, hepinizi çok öpüyorum, ireeeeeeeeeeeeeem yine geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel... bu kadar uzatma arayı tamam mı? iyi gecelerrrrrr

tabikide meraklısınnn herkesin ilk test haberini sen veriyorsun ilk doğuranı sen ilan ediyorsun gelemeyenlerin neden gelmediğini sen duyuyorsunnn sen kendini bu kadar durum karşında ne diye tanımlıyorsunn:roflol:

buna ne denir biliyormusun iremcim
arkadaşlık denir dostluk denir vefa denir
merak denmez cicim
gelir gelmez başlama bak doğururum haa :)

hele bi etmesin klava:
damadı var bu topikde merak etmicekde napcak

aaa damadımı merak ederim tabiii alırım haberlerini :):)

yok canım 5 ay yapacak inşallah.Askerliğin uzama muhabbeti var ya 12 ay yapacak diye herkes o kabul edilirse diye korkumuzdan yıl başı olmadan gidecek inş.

hadi hayırlısı inşallah bakalım 5 ay neki göz açıp kapayana geçer
baksana bizim dokuz ay geçti be cici.

ne gülüyon dünür çokmu komik

vayyy şantaj da yaparmışşşşkaydirigubbakcemile3 yeni geldim diye kibar davrandığını anlamadım sanma yoksa güzel bir küfür ederdin sen bana:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…