Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bomba gibiyiimmm kankiiiiiiiiiiii
her an patlayabilirim
kan ve su fışkırabilir :):):)

heh geldin demek iyi ettin
yarasın damadıma süt kemikleri gelişsin
iç iç
anası gibi cılız olmasın :):)

orası kesindeeekaydirigubbakcemile3 duygu ve hissiyatını merak ediyorum yani cereni nasıl hissediyorsunn şurası kafası burası poposu anlaşılıyor mu:sm_confused:

orası kesindeeekaydirigubbakcemile3 duygu ve hissiyatını merak ediyorum yani cereni nasıl hissediyorsunn şurası kafası burası poposu anlaşılıyor mu:sm_confused:

ooyyy canımm anlaşılmazmııı
kafası aşağıda poposu tam sağ göğsümün altında kıçını yukarı doğru bir ittiriyor cadı görme sanırsın göğsümden çıkıcak
birde dirseği ile boşluğuma vuruyor resmen belli oluyor kemikleri batıyor

duygu ve hissiyat olarakta ne bilim
biraz daha kalsın içerde diyom çıkmasın
ama günüde geçmesin :)
karışık yaneee
ama mutluyuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
annneeeee oluyorummmmmmmmmmmm

bende sizi çok özledimm çok yanlız hissettim kendimiiimafoldumbenmafoldumben

oy oy oy kıyamam ben sana yavrum
neden yalnız hissettin kendini ya kuzum
arasaydın ya mesaj atsaydın yazsaydın yalnızlığını giderirdik
niçin bizden böyle koptun balım
neyse şimdi herşey yolundadır umarım hayatında

kızlarr takipteyim ama yazamıcam bi süre elbise askısı tamir edicem yarın düğün vardaa

kolay gele dünürrr :):)

canımm haklısın ama kendi kendime çare olamadım ki sizi üzmekten başka bir şeye yaramazdı bu.Zaten sizinde günleriniz yakın birde ben minik yavrularınızı üzmek istemedim

muhteşem bir duygu olmalıııı :teytey:

işten çıkışımla ilgli yorum yapmadınn sennn ne diyorsunnnn sevinmedin miiibenneyaptımki

olurmu hiç öyle şey irem ya biz burda ne için varız gülüm ya hep gülüp eğlencek değiliz ya balım
yeri gelicek ağlıcaz zırlıcaz ama hep birlikte olucaz
her ne olursa olsun bir daha böyle kopma lütfen birliken güç doğar biliyorsun
sorunlarına çare olamasakta yalnız kalmadığını hisetmen yeter birtanem kendini daha güçlü hissedersin.

nuuurrr iyi geceler güzelim....

tabiki bitanem haklısın ama biliyorsun eşim ciddi olarak takmıştı bir ara bu kk ya o yüzden ara vermem şarttı mafoldumben şuan herşey mükemmellll opuyorumnanaktan

iremcim saol ama ceren haklı öle sadece gurgır için burda değiliz sıkıntılarımızı üzüntülerimizide paylaşıoruz dimi bi daha olmasın böle şeyler

Herkese selamlar... Insallah hepiniz iyisinizdir, ben fazla giremiyorum kusuruma bakmayin.. Cereni merak ettim, hala dogurmamis anladigim kadariyla.. Allah hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin, bebisini insallah saglikla kucagina alsin..

Ben Yusufumuzun son birkac resmini koyucam birazdan, isteyen bakabilir...

Hepinizi opuyorum...

tabiki bitanem haklısın ama biliyorsun eşim ciddi olarak takmıştı bir ara bu kk ya o yüzden ara vermem şarttı mafoldumben şuan herşey mükemmellll opuyorumnanaktan

canım yaa şimdi sorun yok ama dimi
yani yine kaçak girmiyorsun değilmi
aştınızmı bu sorunu eşinle?
allah bozmasın herşey mükemmel olsun gülümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…