Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet allahin izniyle baslicaz bende cok heycanliyim.sizede kolay gelsin

saglik olsun nezaman nasipse o zaman olsun...

sağol cnm haber verdiğin için,çiğdemcim hiç merak etme cnm,sonucun iyi çıkacak ben eminim,Zeynepler biraz nazlı oluyor,daha çok ilgi çekmek için yapıyorlar cnmŞeniz
cocuk odasi alindi bebek arbasida alindi yavas yavas hazirlik basliyor 17 hafda kaldi bebisimize kavusmaya allahin izniyle
oy oy hazırlıklar başlamış en güzel,inş içinde yattığı,oynadığı,gezdiği günleri de görmek nasip olur cnm:lepi:
hayırlı olsun cnm ebbeğin,hiç endişe etme şeker,yakında bulantıların başlar,benimde yoktu,8.haftada birbaşladı pir başladıseninde başlar:CüvCüv:
hele bir kalp atışlarını duyda bak bir sonraki dr.randevusunu nasıl iple çekiyorsun tekrar göreyim duyayım diyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim hakkında hayırlısı,üzülme falan demiyeceğim,sen zaten çok bilinçlisin ,bu konuda da tebriği hak ediyorsun:1hug:kocaman öpüyorum seni.Şeniz

biz geldik ama kimse yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz bugün ek derse gidip geldik şimdide ders çalışıyoruz...
resmen işgence gibi gelmeye başladı bana

biz geldik ama kimse yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz bugün ek derse gidip geldik şimdide ders çalışıyoruz...
resmen işgence gibi gelmeye başladı bana

güzelim benim, çok zor senin işin, bir yandan hamilleiğin son günleri bir yandan sınav stresi... Allah yardımcın olsun canım, çok az kaldı :)

slm....nasılsınız...bende temızlık yaptım...yemek yaptım esimin arkadası gelecek esiyle aksama....aslında hıc keyfım yok hamılelıkte boyle oldum...hamılelıkten once cok neselıydım...bu hassaslık olayı benı baya etkılıyor sanırım...-tatlicadiarzu-

evet filizz ablacım cok seker benımde okadar oldu masallah allah nazarlardan saklasınben resım ekleyemıyorum yanı eklemesını bılmıyorum...

ablacımmm nasılsın...
göbüşün çok tatlı olmuş
canıııım, iyiyim güzelim... çok teşekkürler hayatım, ben de çok seviyorum göbüşümü kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hayatım :) ohhh bayağı bir iş yapmışsın :) biraz dinlen o zaman, akşama da yorma kendini :) bence hamileliğin avantajlarını kullanarak mutlu olmaslı ve keyfini çıkarmalısın... çok özel günler yaşıyoruz hepimiz, bir kadının yaşayabileceği en güzel ve en özel anlar, bunları bir takım olumsuz hislerle kaçırmamak gerekiyor :) kendine karşı biraz daha iyi davran tatlım :) ve tadını çıkar hamileliğin... bizim yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var hayatım... her anının tadını çıkar lütfen :)
evet filizz ablacım cok seker benımde okadar oldu masallah allah nazarlardan saklasınben resım ekleyemıyorum yanı eklemesını bılmıyorum...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... Allah nazarlardan saklasın... bir ara öğretiriz resim eklemeyi sana canım :)

evet senin için erkenmiş :)) benim 2 ayım kaldı ama kafam kazan oldu resmen iki ayrı çantamı hazırlasam yoksa bebekle benim eşyalarım aynı valizdemi olsa karar veremedim -tatlicadiarzu-

doğuma 1 günü kalmış bir arkadaşımız var, kendisi iki ayrı çanta hazırladı benim bildiğim kadarıyla, biri bebek, diğeri kendisi için

slm kızlar bizde bugün tam 5 haftalık olduk.rüzgar deniz halen bizi listeye almıyorsun sana küstük:umursamaz:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr... Müjdemi isterim :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: CEREN DOĞDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt... Gülçin dün gece 2.00 de sancılanmış, bu sabah saat 9.00'da sezeryanla doğmuş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…