Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

zemuszemus:teytey::teytey:zemuszemuszemuszemus
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinim doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyy çok sevindim yaa
iyilermiymiş abla gülçin nasılmış ceren nasılmış

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

7. Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

10. Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
zemuszemus:teytey::teytey:zemuszemuszemuszemus
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinim doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyy çok sevindim yaa
iyilermiymiş abla gülçin nasılmış ceren nasılmış

evet hayatım, çok iyilermiş, Gülçin ayaklanmış bile :) sesi çok iyi geliyordu, Cerenimiz yanında uyuyormuş

ablacım haberin için sağol burcumda nete yazdı...
bende aradım sesi iyiydi...
yaaa sıra bana mı geldi
şimdi misafirim var yine gelirim
hepinizi öpüyorum

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

7. Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

10. Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…