- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.801
off moralim çok bozuk bir arkadaşım daha dogrusu bir iş arkadaşım kendisi izne ayrılmıştı sonrası dogum raporu alıp ayrılacaktı tatildeyken annesinin vefat haberini almışlar kızcagız 1 ya falan sonra dogum yapcaktı çok üzüldüm moralim bozuldu..en çok ihtiyaç duydugu bir zmandı yarın dogumunda neler hissedicek off düşünmek bile kötü onu arayıp tesselli bile edemedim söylenecek kelime yok..neyse kızlar ben çıakcagım moralim çok bozuldu..rabbim büyükleirmizi başımızdan eksik etmesin..
günaydinnnnnnnlarrrr kimse yokmu
merhaba canım, hoşgeldin :)
hosbulduk abalacim nasilsin
iyiyim hayatım, sağol, sen neler yapıyorsun? havalar ısınmaya başladı mı oralarda?
neyapayim ablacim ya hep ayni simdi esimi gönderdim ise bende evdeyim yok ya nerde daha souk.bugün miracin odasina boya bakmaya gitcez..
ayyyy hadi bakalım annesi, başlayın odasını hazırlamaya :)
kızlar nasılsınız
ben idrar testi yaptım ama sonuç negatif yani gene olmadı rabbim hayırlısıbnı verir inşallah
benim şimdi çıkmam lazım kendinize çok dikkat edin nesecim çiğdem canım ablam gülçincim dualarım sizlerle herşey gönünüzce olsunopuyorumnanaktan
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım
biz bu gün doktora gittik önce ultrason ile sonrada alttan muayene olduk
ama malesef geçen haftadan beri hiç bir hareket gelişme yok hala açıklık 1 cm. mafoldumben
ve ceren hanımın gelmek gibi bir niyeti yok ne yazıkki
varılan karar aynen şu canlarım:
pazartesi hem raporumu uzatmak hemde tekrar kontrol amaçlı gidicez hastaneye
eğer hala durum aynı ise bir değişiklik yok ise çarşamba günü hastaneye yatıcam ve suni sancı verilecek
suni sancı ile normal doğum gerçekleşmez ise ki inşallah gerçekleşir son çare artık sezeryan olucak
yani anlayacağınız eğer bu cadı kızım çarşamba gününe kadar gelmez ise o gün zorla gelicek dünyaya
bende durumlar böyle canlarım. Üzülmedim desem yalan olur valla herşey ne güzel gidiyordu ama bizim kızın normal yoldan gelmek gibi niyeti yok baksana pek bir sosyete olucak zaaaarrr ille kestirecek annesini mafoldumben mafoldumben
şimdi hepinizin dualarına ihtiyacım var canlarım.
biliyorum zaten ediyorsunuz ama bu gün doktor amca bunları söyleyince ben daha çok üzüldüm.
umarım bunların hiç birine gerek kalmadan ceren hanım kendiliğinden gelir.
Herşeyin hayırlısı ne diyim ....
eee geçmişe bakamadım hiç ne var ne yok canlarım herşey yolundamı? Varmı yeni bir şeyler?
ayrıntılı taramada çıktı bunlar herşeyimiz normaldi halbuki ikili üçlü tarama herşey normaldi bugün çok üzüldüm ben ne yapacağımı bilemez durumdayım eşim az önce bıraktı beni bütün gün radyolog,kendi doktorumuz,ordan tıp fakültesi doçent derken helak olduk ah zeynebimm neden böyle üzüyosun anneni diyorum minik kızım nasıl bilmiyorum aklımdan bvir sürü saça şey geçiyor kendime nazarmı ettim bilmem ne albüm ne resim hiçbirşey eklemek istemiyorum hepsini silicem allahım nedir bu allah hiçbirinize yaşatmasın filiz ablama ne olmuş yoksa odamı aynı off allahım yaa
ohhh çok güzel :) yavaş yavaş tamamlıyorsunuz işte :)cocuk odasi alindi bebek arbasida alindi yavas yavas hazirlik basliyor 17 hafda kaldi bebisimize kavusmaya allahin izniyle
allah sağlıkla tamamına erdirsin canım... herkeste mide bulantısı oluyor diye bir şey yok, ben mide bulantısı hiç yaşamadım, buradaki bazı arkaşlar da öyle... kendini şartlama, her hamileliğin seyri farklı oluyor :) inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarını da gördükten sonra daha da keyifleneceksin :) dua et miden bulanmasın :)slm kızlar nasılsınız...ay ben 6 aftama gelıyorum 1 hafta once doktora gıttım gorundu kese ve yolk sac denen sey 3 hafta sonra gel dedı kalp atıslarına bakarız ayyy nasıl heyecanlanıyor ınsan valla sabır edemıyorum zaman nasıl gececek acaba iimi hersey yolundamı sureklı bunları dusunuyorum ....bıde bende mıde bulantısı yok ya cok garıp degılmı genelde herkeste oluyor ama bende yok
canııııııııııım... sakın ama sakın üzme kendini... şu an sen zaten bir tedavi sürecindesin, o yüzden hiçbir şekilde canını sıkma tatlım :) sen de kendine çok dikkat et, moral bozmak yok :1hug:kızlar nasılsınız
ben idrar testi yaptım ama sonuç negatif yani gene olmadı rabbim hayırlısıbnı verir inşallah
benim şimdi çıkmam lazım kendinize çok dikkat edin nesecim çiğdem canım ablam gülçincim dualarım sizlerle herşey gönünüzce olsunopuyorumnanaktan
selammmm...
Gcan, demek hazırlıklar başladı yavaş yavaş, biz de bugün çıkacağız. çok heyecanlıyım çok...
filiz abla resimlere baktım. çok güzeller maaşallah. yarın için duacıyım.
çiğdemden haber yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?