Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canımmm ne kusuru kısada olsa gelip yazman haber vermen güzel
ben daha doğurmadım cicim son demlemrimizi yaşıyoruz kızımla yakında bende sen gibi olcam giremicem böyle :):):)

yusufumuz nasıl iyimi annesi? Sarılığı vardı geçtimi?

aaa menzil gülü gelmişşşşşş
nasılsın cicim nasıl gidiyor annelik?
sizin orda sabah dimi şimdi
gel accık yaz

Canim hersey cok guzel gidiyor cok sukur. Tabiki gece sadece birkac saat uyuyabiliyorum ama hersey yolunda ya yorgunluk hic muhim degil benim icin. Yusuf bayagi toparladi. 4.115 kg ve boy 51 cm oldu, bebemize maasallah...

Sen nasilsin, maasallah 40. haftana girmissin. Insallah Rabbim hayirlisi ile kolayca kurtulmani nasip eder ve saglikla kucagina alirsin bebeni insallah...

canım hoş geldin güle güle iyisiniz inşallah yusufumuzda sende ceren gelmedi beklioz merakla ve heyecanla doğrusu sıra bana yaklaştığı için biraz da korkuyla :))
çok sevinirim yusufun resimlerine vallahi :)))

aaaaa ne zaman
hayırdır
hayırlısı olsun şimdi ne yapıyorsun balım
evdemisin çalışıyormusun

evet abla meğer takipteymiiz baksana :)

hayatım biliyorsun benim durumu anlatıyordum ya manyak dolu bir yerdi ara ara hep düşünüyordum ve evleneli 1 yıl dolmadan işten çıkarsan tazminatını alabiliyorsun e benim de sonum olmadığına göre orda gidiyorum yaa artık dayanamıyorum dedim yesinler birbirlerini ben rahatım artıkk

alıntı yapsan ölürdün değil mii üşengeçç seniii nerden bulucam şimdi o kadar sayfadaafisfisfis

göbeğini diyorum eklesenn birr konuyu kaynatmaaa:umursamaz:

yaw çok geride değil kendin dön bak gör istedim çatlak karı
yorma şimdi beni bu halimel arka sayfalara :)

yaw sen yazdıklarımı okumuyonmu ireeemm dedim ya yarın çeker eklerim diye

Sariligi gecti cok sukur. Simdi resmini koyucam ins. benim profilden bakabilirsin. Ayy biliyormusun hamilelik cok guzel birseymis, dogurunca anladim, tadini cikar, bol bolda resim cekil. Benim esimle beraber hic resmim yok maalesef.

canım hoş geldin güle güle iyisiniz inşallah yusufumuzda sende ceren gelmedi beklioz merakla ve heyecanla doğrusu sıra bana yaklaştığı için biraz da korkuyla :))
çok sevinirim yusufun resimlerine vallahi :)))

Canim sanada maasallah 35. haftandasin. Rabbim sanada kolay dogum nasip etsin, yavrunu ins. saglikla al kucagina...

Biz cok sukur iyiyiz teyzesi, Yusufumuz buyuyor.

oh oh maşallah kuzumuza toparlanmış artık annesi
demek iyi bakıyorsun oğlumuza hemen toparlanmş maşallah allahım korusun
bizde iyiyiz gülüm evet kırkıncı haftaya kadar geldik şükür hatta geçicez bile :)
cadı kızım çok sevdi içersini çıkmıyor sağlık olsun diyorum bende :):)
amiinnn gülüm amiiinnn rabbim hepimizi sağ salim bebesine kavuştursun inşallah.

canım yaa hakkında hayırlısı kafan rahat ise salla gitsin boşver biraz evde oturur tatilin tadını çıkarırsın kocişinle ilgilenirsin bol bol sonrada zaten herşey yoluna girer rayına oturur yeterki stres olma sen balım

Sariligi gecti cok sukur. Simdi resmini koyucam ins. benim profilden bakabilirsin. Ayy biliyormusun hamilelik cok guzel birseymis, dogurunca anladim, tadini cikar, bol bolda resim cekil. Benim esimle beraber hic resmim yok maalesef.

ayy canım benim allah yaşatmasın bir daha hiç bir hastalığı inşallah
koy balım resimlerini bakalım oğlumuzaç
kıızz herkes öyle diyor hamileliği çokmu arıyorsunuz annelikte güzeldir be gülüm.
sorumluluğu çok tabii yeni dünyaya alışınca bebeler daha rahat olur herşey.
tamam canım aklımda bulunsun resim çekilirim bol bol :):)

kızlar hepinizi öpüyorum bende yatıyorumm yine gelirim benn uykum çok varrrr öptümmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

iyi geceler kankiiii kendine iyi bak yine gel tamammı
ben çok sık gelmiyorum artık ama denk gelirsek grş.
öpüyorum canım mucxxx

herkesler gitti sanırsam
gel kızım bizde gideim annem
size hepinize iyi geceler canlarım kendinize ve bebişlere iyi bakın
öpüyorum hepinizi anacım byeeee....

selam kızlar bende hamileyim :)) 3 eylülde oğlumu kucağıma alacağım ALLAH'ın izniyle

Son düzenleme:
iremcim gelmiş yeni haberlerle gelmişsin işten çıkman seni sevindirdiyse zaten dogru yerinde bir karar vermişsindir gözün aydın diyeyim eşimde saglıkla gitsin gelsin sular gibi geçsin 5 ayınız cnm..seni artık burada daha sık görecegimiz için mutlu oldum cnm..özlemişiz seni çokk.. menzilgülü de gelmiş fotolara baktrım yusufun eski fotorlarıda varmış ben görmemiştim daha dogrusu haberim yoktu oldugundan burada ama maşallahı var...çok tatlı bebk..ee kızlar burada kimsecikler olmayacak sanıyorum herkesler evinde uyuyordur bende olsam uyurdum valla..neyse glen olursa ben buralarda olacam 1 kadar..

off moralim çok bozuk bir arkadaşım daha dogrusu bir iş arkadaşım kendisi izne ayrılmıştı sonrası dogum raporu alıp ayrılacaktı tatildeyken annesinin vefat haberini almışlar kızcagız 1 ya falan sonra dogum yapcaktı çok üzüldüm moralim bozuldu..en çok ihtiyaç duydugu bir zmandı yarın dogumunda neler hissedicek off düşünmek bile kötü onu arayıp tesselli bile edemedim söylenecek kelime yok..neyse kızlar ben çıakcagım moralim çok bozuldu..rabbim büyükleirmizi başımızdan eksik etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…