- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.781
deli karııı yaptım ya görmedin zaaar
geride kaldı
şaşırdım hatta hayırdır dedim sordum sen bir geri git istrersen görürsün :)
Herkese selamlar... Insallah hepiniz iyisinizdir, ben fazla giremiyorum kusuruma bakmayin.. Cereni merak ettim, hala dogurmamis anladigim kadariyla.. Allah hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin, bebisini insallah saglikla kucagina alsin..
Ben Yusufumuzun son birkac resmini koyucam birazdan, isteyen bakabilir...
Hepinizi opuyorum...
aaa menzil gülü gelmişşşşşş
nasılsın cicim nasıl gidiyor annelik?
sizin orda sabah dimi şimdi
gel accık yaz
canım hoş geldin güle güle iyisiniz inşallah yusufumuzda sende ceren gelmedi beklioz merakla ve heyecanla doğrusu sıra bana yaklaştığı için biraz da korkuyla :))Herkese selamlar... Insallah hepiniz iyisinizdir, ben fazla giremiyorum kusuruma bakmayin.. Cereni merak ettim, hala dogurmamis anladigim kadariyla.. Allah hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin, bebisini insallah saglikla kucagina alsin..
Ben Yusufumuzun son birkac resmini koyucam birazdan, isteyen bakabilir...
Hepinizi opuyorum...
aaaaa ne zaman
hayırdır
hayırlısı olsun şimdi ne yapıyorsun balım
evdemisin çalışıyormusun
evet abla meğer takipteymiiz baksana :)
alıntı yapsan ölürdün değil mii üşengeçç seniii nerden bulucam şimdi o kadar sayfadaafisfisfis
göbeğini diyorum eklesenn birr konuyu kaynatmaaa:umursamaz:
canımmm ne kusuru kısada olsa gelip yazman haber vermen güzel
ben daha doğurmadım cicim son demlemrimizi yaşıyoruz kızımla yakında bende sen gibi olcam giremicem böyle :):):)
yusufumuz nasıl iyimi annesi? Sarılığı vardı geçtimi?
canım hoş geldin güle güle iyisiniz inşallah yusufumuzda sende ceren gelmedi beklioz merakla ve heyecanla doğrusu sıra bana yaklaştığı için biraz da korkuyla :))
çok sevinirim yusufun resimlerine vallahi :)))
Canim hersey cok guzel gidiyor cok sukur. Tabiki gece sadece birkac saat uyuyabiliyorum ama hersey yolunda ya yorgunluk hic muhim degil benim icin. Yusuf bayagi toparladi. 4.115 kg ve boy 51 cm oldu, bebemize maasallah...
Sen nasilsin, maasallah 40. haftana girmissin. Insallah Rabbim hayirlisi ile kolayca kurtulmani nasip eder ve saglikla kucagina alirsin bebeni insallah...
hayatım biliyorsun benim durumu anlatıyordum ya manyak dolu bir yerdi ara ara hep düşünüyordum ve evleneli 1 yıl dolmadan işten çıkarsan tazminatını alabiliyorsun e benim de sonum olmadığına göre orda gidiyorum yaa artık dayanamıyorum dedim yesinler birbirlerini ben rahatım artıkk
Sariligi gecti cok sukur. Simdi resmini koyucam ins. benim profilden bakabilirsin. Ayy biliyormusun hamilelik cok guzel birseymis, dogurunca anladim, tadini cikar, bol bolda resim cekil. Benim esimle beraber hic resmim yok maalesef.
kızlar hepinizi öpüyorum bende yatıyorumm yine gelirim benn uykum çok varrrr öptümmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
selam kızlar bende hamileyim :)) 3 eylülde oğlumu kucağıma alacağım ALLAH'ın izniyle
Hosgeldin, Allah saglikla insallah kucagina almani nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?