Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrr cerenimiz doğdumu şimdi :teytey::dance:alkisalkisalkis
çok sevindimmmm allah analı babalı büyütsün inşallah bende de teli yok gülçinin konuşursanız eğer çok slm söleyin ayyy sıra bize gelio çok heyecanlandımmmm
gülçinim sesini duymak isterdim ama salak gibi telini almadım çok pişmanım şimdi

günaydin herkese..gülçincim Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu gunleriniz olsun inşallah çok sevindim duyunca..kumsalcım Allah sanada hayırlısını nasip etsin bitanem..dün burcuyla beraberdik ondan aldım haberleri..hepinize mutlu haftalar diliorum..

günaydın kızlar nasılsınız cerenim dogmuş:teytey::teytey: ne güzel ya:dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok mutlu oldum ya sonunda gülçinmde artık rahatlamıştır ayy ne güzel ya minigi geldi kollarında şimdi darısı balımıza ..nur sıra sende öncee.. girememiştim nete nasıl geçti iki gün anlamadım yorgun ve uykusuzdum...

günaydın kızlar nasılsınız
burcu yengeç mavim inşallah sizin içinde güzel bir hafta olur nasılsınız bakim bebişler nasıl

iremcim gelmiş hoşgelmiş işten yarılmışsın hayırlsıı olsun inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur
eşin askere gidicekmiş daha çok var allah kavuştursun diyim şimdiden

nurcum maşallah ilayda günden güne büyüyor göbüşün harika

menzilgülü resimlerinize baktım maşallah oğluşumuz kocaman olmuş allah nazarlardan korusun sarılığı atlatmışsını çok sevindim sende iyisindir inşallah

ablammm harikasın maşallah maşallah göbüşün çok güzel olmuş allah nazarlardan korusun görünce çok sevindim inşallah bu hafta bütün tetsler sorunsuz ve çok güzel geçer rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

ayyyyyy çok sevindim minik meleğimiz gelmiş sonunda maşallah allah nazarlardan korusun analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
bu haberi okurken tüylerim diken diken oldu valla çok duygulandım sağol ablacımm

çiğdemcim nasılsın canımmm?
şimdi cerenle konuştum ağlıyorum yaa off allahım hepimize nasip etsin inşallah hepinize çok selamı var iyiymiş biraz yorgun düşmüş kızıyla uyuyormuş 3200 doğmuş meleğimiz bana moral vermeye çalıştı o halde canım ya kızlar cerenin haberini aldım mutlu oldum ama kabus gibi ghünler geçiriyorum ailemle tatil planlarken neler geldi başıma allahtan bana destek oldular anneciğim,ablam rahatlatmaya çalıştılar ama sıkıntım geçmiyor içim daralıyor çok korkuyorum

çigdem nasılsın cnm nasıl geçti hafta sonun..bak acnm sonuçlar mükemmel çıkacak emin ol üzmem kendini tamammı bir tanem..
mavi deniz inşallah canım ya ağlamaktan artık yorgun düştüm çaresizlik çok kötü amniyosentez olmakta korkunç bir duygu bebeğim kııpırdadıkça ağlamak istiyorum birden bire herşey nasıl böyle oldu anlamıyorum miniğim elini açmıyor,amniyo sıvım fazla çıkıyor ve hiçbirneden yok umarım sonuçlarım iyi çıkar

toplam 46 kromozom inceleniyormuş yeni bir sistemle 10 kromozoma bir hafat içinde bakmaya çalışıp yaklaşık birşeyler söylemeye çalışacaklar gerçek sonuç 24 gün sonra bu cuma 10 kromozom sonucum iyi çıkar umarım beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok elim kolum bağlı bu kadar mutlı bir haber almışken bunları paylaşmak istemezdim sizinle çok üzgünüm dualarınızı eksik etmeyin

çiğdemcim hoşgeldin canımın içi :1hug:
evet gülçin hepimizi mutlu etti bizide alıştırdı hatun sanki ceren hiç çıkmıcakmış gibi geliyodu .
çiğdemcim sakın ama sakın aklına kötü bişey getirme olumlu düşün çünkü olumlu sonuç çıkıcak beklemek zor kolay değil ama zeynepciğimiz içierde güzel güzel sağlıkla gelişiyo annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…