- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.881
Nur'cum? nasılsın güzelim, sıra başını sen çekiyorsun artık, nasıl hissediyorsun?
selam kizlar kimse yokmu kiizz giremedim kac gundur unutturdum kendimi galiba
kızlar bende 7 haftalık gebeyim ama bebeğim tehlikede herşey çarşamba belli olacak dua edin ne olur bebişime birşey olmasın......
kızlar bende 7 haftalık gebeyim ama bebeğim tehlikede herşey çarşamba belli olacak dua edin ne olur bebişime birşey olmasın......
hayırlı uğurlu olsun canım :) listeye girmenin bazı şartları var, karşılaştığımızda konuşuruz :)
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr... Müjdemi isterim :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: CEREN DOĞDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt... Gülçin dün gece 2.00 de sancılanmış, bu sabah saat 9.00'da sezeryanla doğmuş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
şimdi cerenle konuştum ağlıyorum yaa off allahım hepimize nasip etsin inşallah hepinize çok selamı var iyiymiş biraz yorgun düşmüş kızıyla uyuyormuş 3200 doğmuş meleğimiz bana moral vermeye çalıştı o halde canım ya kızlar cerenin haberini aldım mutlu oldum ama kabus gibi ghünler geçiriyorum ailemle tatil planlarken neler geldi başıma allahtan bana destek oldular anneciğim,ablam rahatlatmaya çalıştılar ama sıkıntım geçmiyor içim daralıyor çok korkuyorumçiğdemcim nasılsın canımmm?
mavi deniz inşallah canım ya ağlamaktan artık yorgun düştüm çaresizlik çok kötü amniyosentez olmakta korkunç bir duygu bebeğim kııpırdadıkça ağlamak istiyorum birden bire herşey nasıl böyle oldu anlamıyorum miniğim elini açmıyor,amniyo sıvım fazla çıkıyor ve hiçbirneden yok umarım sonuçlarım iyi çıkarçigdem nasılsın cnm nasıl geçti hafta sonun..bak acnm sonuçlar mükemmel çıkacak emin ol üzmem kendini tamammı bir tanem..
şimdi cerenle konuştum ağlıyorum yaa off allahım hepimize nasip etsin inşallah hepinize çok selamı var iyiymiş biraz yorgun düşmüş kızıyla uyuyormuş 3200 doğmuş meleğimiz bana moral vermeye çalıştı o halde canım ya kızlar cerenin haberini aldım mutlu oldum ama kabus gibi ghünler geçiriyorum ailemle tatil planlarken neler geldi başıma allahtan bana destek oldular anneciğim,ablam rahatlatmaya çalıştılar ama sıkıntım geçmiyor içim daralıyor çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?