Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arifecim günaydın napıosun gelen giden bişi yokmu doktora ne zaman gitcen
idrar testin negeatif çıkmış

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın miraçımız nasıl annesi evet canımtest negatif çıktı hala gelen giden bişi yok bu cumartesi doktoruma gidicem heralde adet söktürücü verir
galiba sonra aynen devam

dularımız seninle canım
c.tesi yeni doğum yapmış bi arkadaşımalydım onunda hamilikte su fazlalığı falan vardı
testler istendi ondan yaptırmadı doktorlar illa istiyo o testi ama kızı o kadar güzel ve sağlıklı hiç merak etme seninde öyle olcak

kızlar bende c.tesi ayrıntılıya girdim..bebişimin her yeri ölçüldü ne eksigi ne fazlası var doktor hareketli dedi bir ara keyif yapıyordu ellerini başının arkasına koymuş ilk defa bu kadar net gördüm karnımda mucizeyi karşımdada ultrason vardı daha rahat gördüm çok güzel bir duyguymuş 250 gram olmuş teyzeleri boyuda 21 cm bebişim uzun boylu mu olacak ? doktor ortalama 3300 dogar dedi artısı eksigide olabilir ama...dogumda 15 kasım gibi bekleniyor dedi..burnu küçüktü bebegimin hatta kime benziyecek falan oldu...artık alıişverişe çıkabilirsiniz dedi..3 yıl sonra bir daha bekliyorum diye ekledi en sonda...durum böyle kızlar..

çiğdemcim canım bukadar yorma kendini bak bebişide üzüyosun yazık yavrucağa bak görüceksin sonuçlar tertemiz çıkıcak allahın izniyle ve sen bebişini boşyere üzmüş olacaksın hayatım okadar pozitif neşeli yüzü güleç espirili birisinki rabbim gönlüne göre vericek ve herşey yolunda gidecek
okadar çok amniyosentez yaptırıp şüphe içinde olupda sağlıklı bebişler dünyaya getiren örnekler var önümüzde hiç kimse allahtan daha iyisini bilemez ve sen rabbime sığın sana gönlüne göre vericektir hayatım bak bizimde aklımız sende kaldı valla duyduğumdan beri düşüncemden çıkmıyosun ama şunu iyi bil bu kaygıları sana belki şöyle böyle olabilir dediler diye yaşıyosun bana demedikleri halde bende seni iyi anlıyorum ben bile acaba bebişim nasıl sağlıklımı kaygıları ile hamileliği geçiriyoruz inan hepimizde var bu sıkıntı gülüm sen moralini yüksek tutki bebişimizde iyi hissetsin kendini

bende iyyim canım Miraçda iyi
hayırlısı neyse o olsun işallah canımcım
hafta içi nedne gitmiyosun doktora bir hafta daha beklicenmi böyle

çigdemcim rabbim güzel sonuçlar almak nasip etsin ama sende umöutlu ol ve kendini üzme lütfen iyi gelcegine inandır kendini...bende az önce konuştum gülçinle sesi yorgun geliyordu fazla konuşamadım ceren hanım ara ara aglıyordu...

canım benim hoşgeldin korkma bitanem bol bol dua et emin ol bizde senin için ediyoruz
allahın izniyle sonuçlar çok güzel çıkıcak ve sende bizi gülçinimiz gibi sevindiriceksin inşallah zeynebimiz iyi canım güzel güzel büyüyo içerde rabbim gönlüne versin canımın içi tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mavicim günaydın hayatım
bebişini görmüşsün gözün aydın nasıl duygular içindeolduğunu önden giden biri olarak çok iyi hissettirdin bana insan beynindeki mucizeyi karşısında canlı görünce daha bi hoş oluyo
oyyyyyy maşallah kelebeğimize nasılda hareketli imiş annesine bulantıları çektire çektire büyüyo maşallah

arifem ya canım benim testte negatif çıkan bir sürü kişi var neden kan testi yapmıyosun gerçi sen daha iyi bilirsin ama bizde seninle aynı heyecanda bekliyoruz
sen nasılsın hayatım güzel haftalar bol süprizli neşeli günlerin olsun inşallah

yasemin seni görmek ne güzel nasılsın hayatım bebiş nasıl ne kadarlık oldu büyüdü maşallah neler yapıyosun anlatsana şekerim

kız yengeç sen nasılsın en son okuduğumda sazlı çalgılı eğlenceye gidicektin geçen haftalarda nasıl geçti hayatım bvizim yerimizde sallasaydın göbecikleri

maşallah maşallah kızımıza büyümüş artık mavi artık al kızının cicilerini darısı başıma artıkın
bende iyyim canım Miraçda iyi
hayırlısı neyse o olsun işallah canımcım
hafta içi nedne gitmiyosun doktora bir hafta daha beklicenmi böyle

aminnn canım sağolasın belli olmaz duruma göra bakarsın hafta içi giderim
bi değişiklik olursa yazarım canım

burcu kız gülçinin tel nosunu bana özelden atsana şekerim emin ol gülçin açısından sakıncası yok çünkü msn miz işl tellerimiz birbirimizde var fakat benim salak kafam cep almayı ihmal ettim hep

yaptırıcam canım cumartesi doktora gidince zaten direk kan tetsi istiyor doktor
aslında idrar testinden sonra bütün hevesim kaçtı canım oyüzden pek üstüne durmuyorum hayırlısı olsun demekten başka elimdem bişi gelmiyor
iyiim canım sağol sen nasılsın amin canım inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur
bebişimiz nasıl annesi maşallah senin kızda kocaman olmuş

ierror sagol cnm güzel duygulardı evet darısı kumsalım sana neşeye tabii..alış verişe başlayacagım artık tabiiki netten bir kaç yer buldum çok çok ucuza bir tane alıp deneycek ilk işim bu olacak sanırım...

selam canım hoşbulduk evet cerene bende çok sevindim inşallah güle güle büyütür kızını
olumlu düşünmeye çalışıyorum canım çok sağol inşallah herşey güzel çıkar canım

sağol canım inşallah burcucum inşallah

ne güzel maşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
canım benim sağol elimden geleni yapmaya çalışıcam

sağol mavi

amin kumsalcım inşallah senin negatif çıkmış galiba bekle bakalım belki kanda çıkabilir umudunu kaybetme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…