- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.901
arifecim günaydın napıosun gelen giden bişi yokmu doktora ne zaman gitcen
idrar testin negeatif çıkmış
toplam 46 kromozom inceleniyormuş yeni bir sistemle 10 kromozoma bir hafat içinde bakmaya çalışıp yaklaşık birşeyler söylemeye çalışacaklar gerçek sonuç 24 gün sonra bu cuma 10 kromozom sonucum iyi çıkar umarım beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok elim kolum bağlı bu kadar mutlı bir haber almışken bunları paylaşmak istemezdim sizinle çok üzgünüm dualarınızı eksik etmeyin
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın miraçımız nasıl annesi evet canımtest negatif çıktı hala gelen giden bişi yok bu cumartesi doktoruma gidicem heralde adet söktürücü verir
galiba sonra aynen devam
toplam 46 kromozom inceleniyormuş yeni bir sistemle 10 kromozoma bir hafat içinde bakmaya çalışıp yaklaşık birşeyler söylemeye çalışacaklar gerçek sonuç 24 gün sonra bu cuma 10 kromozom sonucum iyi çıkar umarım beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok elim kolum bağlı bu kadar mutlı bir haber almışken bunları paylaşmak istemezdim sizinle çok üzgünüm dualarınızı eksik etmeyin
maşallah maşallah kızımıza büyümüş artık mavi artık al kızının cicilerini darısı başıma artıkınkızlar bende c.tesi ayrıntılıya girdim..bebişimin her yeri ölçüldü ne eksigi ne fazlası var doktor hareketli dedi bir ara keyif yapıyordu ellerini başının arkasına koymuş ilk defa bu kadar net gördüm karnımda mucizeyi karşımdada ultrason vardı daha rahat gördüm çok güzel bir duyguymuş 250 gram olmuş teyzeleri boyuda 21 cm bebişimuzun boylu mu olacak ? doktor ortalama 3300 dogar dedi artısı eksigide olabilir ama...dogumda 15 kasım gibi bekleniyor dedi..burnu küçüktü bebegimin hatta kime benziyecek falan oldu...artık alıişverişe çıkabilirsiniz dedi..3 yıl sonra bir daha bekliyorum diye ekledi en sonda...durum böyle kızlar..
bende iyyim canım Miraçda iyi
hayırlısı neyse o olsun işallah canımcım
hafta içi nedne gitmiyosun doktora bir hafta daha beklicenmi böyle
arifem ya canım benim testte negatif çıkan bir sürü kişi var neden kan testi yapmıyosun gerçi sen daha iyi bilirsin ama bizde seninle aynı heyecanda bekliyoruz
sen nasılsın hayatım güzel haftalar bol süprizli neşeli günlerin olsun inşallah
selam canım hoşbulduk evet cerene bende çok sevindim inşallah güle güle büyütür kızınıçiğdemcim hoşgeldin canımın içi :1hug:
evet gülçin hepimizi mutlu etti bizide alıştırdı hatun sanki ceren hiç çıkmıcakmış gibi geliyodu .
çiğdemcim sakın ama sakın aklına kötü bişey getirme olumlu düşün çünkü olumlu sonuç çıkıcak beklemek zor kolay değil ama zeynepciğimiz içierde güzel güzel sağlıkla gelişiyo annesi
sağol canım inşallah burcucum inşallahdularımız seninle canım
c.tesi yeni doğum yapmış bi arkadaşımalydım onunda hamilikte su fazlalığı falan vardı
testler istendi ondan yaptırmadı doktorlar illa istiyo o testi ama kızı o kadar güzel ve sağlıklı hiç merak etme seninde öyle olcak
ne güzel maşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinkızlar bende c.tesi ayrıntılıya girdim..bebişimin her yeri ölçüldü ne eksigi ne fazlası var doktor hareketli dedi bir ara keyif yapıyordu ellerini başının arkasına koymuş ilk defa bu kadar net gördüm karnımda mucizeyi karşımdada ultrason vardı daha rahat gördüm çok güzel bir duyguymuş 250 gram olmuş teyzeleri boyuda 21 cm bebişimuzun boylu mu olacak ? doktor ortalama 3300 dogar dedi artısı eksigide olabilir ama...dogumda 15 kasım gibi bekleniyor dedi..burnu küçüktü bebegimin hatta kime benziyecek falan oldu...artık alıişverişe çıkabilirsiniz dedi..3 yıl sonra bir daha bekliyorum diye ekledi en sonda...durum böyle kızlar..
canım benim sağol elimden geleni yapmaya çalışıcamçiğdemcim canım bukadar yorma kendini bak bebişide üzüyosun yazık yavrucağa bak görüceksin sonuçlar tertemiz çıkıcak allahın izniyle ve sen bebişini boşyere üzmüş olacaksın hayatım okadar pozitif neşeli yüzü güleç espirili birisinki rabbim gönlüne göre vericek ve herşey yolunda gidecek
okadar çok amniyosentez yaptırıp şüphe içinde olupda sağlıklı bebişler dünyaya getiren örnekler var önümüzde hiç kimse allahtan daha iyisini bilemez ve sen rabbime sığın sana gönlüne göre vericektir hayatım bak bizimde aklımız sende kaldı valla duyduğumdan beri düşüncemden çıkmıyosun ama şunu iyi bil bu kaygıları sana belki şöyle böyle olabilir dediler diye yaşıyosun bana demedikleri halde bende seni iyi anlıyorum ben bile acaba bebişim nasıl sağlıklımı kaygıları ile hamileliği geçiriyoruz inan hepimizde var bu sıkıntı gülüm sen moralini yüksek tutki bebişimizde iyi hissetsin kendini
sağol maviçigdemcim rabbim güzel sonuçlar almak nasip etsin ama sende umöutlu ol ve kendini üzme lütfen iyi gelcegine inandır kendini...bende az önce konuştum gülçinle sesi yorgun geliyordu fazla konuşamadım ceren hanım ara ara aglıyordu...
amin kumsalcım inşallah senin negatif çıkmış galiba bekle bakalım belki kanda çıkabilir umudunu kaybetme canımcanım benim hoşgeldin korkma bitanem bol bol dua et emin ol bizde senin için ediyoruz
allahın izniyle sonuçlar çok güzel çıkıcak ve sende bizi gülçinimiz gibi sevindiriceksin inşallah zeynebimiz iyi canım güzel güzel büyüyo içerde rabbim gönlüne versin canımın içi tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ierror sagol cnm güzel duygulardı evet darısı kumsalım sana neşeye tabii..alış verişe başlayacagım artık tabiiki netten bir kaç yer buldum çok çok ucuza bir tane alıp deneycek ilk işim bu olacak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?