Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oy oy annesi kızımız büyümüş ne güsel maşallah Berraya

burcu hayatım sanada günaydınlar güzel haftalar paşamız nasıllar
günaydın canım iyyiz paşamızla çok şükür sen nasılsın canım
evet evet hafta içi git ihmal etme bence

burcu kız gülçinin tel nosunu bana özelden atsana şekerim emin ol gülçin açısından sakıncası yok çünkü msn miz işl tellerimiz birbirimizde var fakat benim salak kafam cep almayı ihmal ettim hep

ya burcudan gülçinin tel nosunu istedim özelden cvp vermeden kaçtı gitti

kelin ilacı olsa:sm_confused: dünürüm ama msnde görüşüoz hep die tellerimizi almadık bile :kedi:

günaydinlarrrr canimlar nasilsiniz biz iyiyiz.
cerenimiz cok sükür dünyaya gözlerini acdi ve bizi mutlu etsi insallah cigdemcimde bizi mutlu edicek
allah sabir versin dualarimiz senile minik zeyomuzzzzzz

kızlar çok bitkin hissediyorum ben bu sıralar çok giremem herhalde kusuruma bakmayın cumadan sonra haber veririm sonuçlarım umarım iyi çıkar ve sizlere iyi haberlerle gelirim hoşçakalın

cnm endişe etme sakın sonucun iyi çıkacak Allahın izniyle dualarımız seninle cnm benimŞeniz
kızlar bende 7 haftalık gebeyim ama bebeğim tehlikede herşey çarşamba belli olacak dua edin ne olur bebişime birşey olmasın......
inş cnm bebeğin seninle kalır,tüm kalbim ve dualarımızla isteriz cnma.s.
Deryacim sen nasilsin? Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim canim...

iyiyim güzelim sen naıslsın? ben çıkmışım sen gelmişssin görüşemedikopuyorumnanaktan

günaydinlarrrr canimlar nasilsiniz biz iyiyiz.
cerenimiz cok sükür dünyaya gözlerini acdi ve bizi mutlu etsi insallah cigdemcimde bizi mutlu edicek
allah sabir versin dualarimiz senile minik zeyomuzzzzzz
günaydın canım nasılsın Miraç nasıl

kızlar çok bitkin hissediyorum ben bu sıralar çok giremem herhalde kusuruma bakmayın cumadan sonra haber veririm sonuçlarım umarım iyi çıkar ve sizlere iyi haberlerle gelirim hoşçakalın

tamam çiğdemcim dinlen sen ama bizden kopma uzak kalma emi

çiğdemcim sen kendini üzmeyeceksin ki bebeğinde üzülmesin dimi şekerlmaz:senin stresinden etkileniyor biliyorsunyerimsenibençok düşünmemeye çalış hakkımızda hayırlısı de her zaman güzelim,çık gez biraz kafan dağılsın,bişeylerle meşgul olopuyorumnanaktan

günaydın canım
nasılsın minik hanımefendi nasıl kaydirigubbakcemile3

iyiiym tatalım sen naıslsın?hanımefendiyi şimdi uyuttum kalktı yine mam yaptım verdim uyudu tekrar ,sütüm yetmiyor sanırım aç kalıyor yavrum,arada takviye amma yapıyorum,hala ağzında biberon var sanıyor emiyor cok cok aradakaydirigubbakcemile3yavrum benim
hadi gözün aydın gelinin gelmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin oğlan pek bir hareketlidir şimdi,sakın cerene kavuşmak için erken gelmek istemesinkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana herşey yolunda dimi cnm miraç bey de iyi sanırıma.s.

hoşbulduk cnm,iyi ne yapsın yeni uyuttum,dün egce baya uyandı,birde gaz sancısı olunca kıvrandı yavrum,babmız bugün ilaç alacak bakalım inş işe yarar
sen ansılsın?bebeişin nasıl?opuyorumnanaktan

allah iyilik versin su gaz sorunu beni baya korkutuyor ya bakalim.insallah ilac iyi gelir..
ben cok sükür allaha iyiyim bebisimde iyi allahin izniyle kipir kipir masallahhhhhhh

oyy kuzucuk mamada yiyyomuş
he gıı sorma geldi bizim gelin valla Miraç tepikleyip duruyorr
ceren beklicek seni oğlum acele etme güzel güzel büyü içerde diye tembihliyorum kaydirigubbakcemile3

iyyiz çok şükür beyazcım sırt ağrılarım başladı iyice büyüdükçe sorunlar başlıyor artık

günaydın şekerler nasılsınız akaım...
çiğdemcim herşey güzel ıkacak sen içini ferah tut canım benim bz buna inanıyoruz dualarımız zeynebimizle...
beyazım nasılsın canım nasıl gidiyor annelik zeynebimizi kokla izim için annesi...
mavicim herşeyin iyi çıkmasına çok sevndim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
arifecim test negatif çıkmış üzülmek yok tamam mı canım o kelebeğin geleceği gün bellidir mutlaka...
burcu nasılsın canım paşamız nasıl...
gcancım sen nasılsın canım

Kızlar merhaba ya rÜyalarımda hep bebıŞımın kız olucaĞını pembe Şeyler pembe ayakkabılar gÖrÜyorum hayır olsun ınŞ...

canim ya benimde belim cok agriyor vallah ya

günaydin nurcum cok sükür iyiyiz bizde hersey yolunda cok sükür allahaa.
seninde az kaldi allah bir sancida kurtarsin insallah canim

hoşgeldin nurcum iyyiz çok şükürrr
sen nasılsın kızımız ne durumda

canim ya benimde belim cok agriyor vallah ya

ya valla artık gece eşime diyorum sırtımda kemiklerim kırıldı herhalde benim
o derece canım acıyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…