Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydin nurcum cok sükür iyiyiz bizde hersey yolunda cok sükür allahaa.
seninde az kaldi allah bir sancida kurtarsin insallah canim
amin canım inşallah hepimizi

bizde iyiyiz canım sınava az kaldı ona çalışıyoruz...
bugün dr kontrolümüz var bakalım hayırlısı ..
kızım iyi teyzesii artık sığamıyor poposunu ayağını dayayıp duruyor

sorma canim ya gercekden benimde cok kötü bide benim enseden sirtima gidiyo agri.
bende esime masaj yaptiriyorum biraz rahatliyorum
hayirlisi artik bakalim

kız yengeç sen nasılsın en son okuduğumda sazlı çalgılı eğlenceye gidicektin geçen haftalarda nasıl geçti hayatım bvizim yerimizde sallasaydın göbecikleri
salladım şekerim dünde burcuyla beraberdik gusel geçti ama bugun pek keyfim yok direkt p.tesi sendromu ve gun iyi başlamadı yaawww :uhm:

kızlar çok bitkin hissediyorum ben bu sıralar çok giremem herhalde kusuruma bakmayın cumadan sonra haber veririm sonuçlarım umarım iyi çıkar ve sizlere iyi haberlerle gelirim hoşçakalın
canımm benimm bozma moralini allahın izniyle gulucez gene hep beraber dualarımız seninle çok içten söylüorumm :1hug:

slmmmm....arkadaslar...hepınıze en guzel haftalar dılıyorumm...zemuszemus
selammm canimm nassın iyisin inşallahh keyifler nasıl bakimmm :1hug:

allah iyilik versin su gaz sorunu beni baya korkutuyor ya bakalim.insallah ilac iyi gelir..
ben cok sükür allaha iyiyim bebisimde iyi allahin izniyle kipir kipir masallahhhhhhh
oy maşallah
oyy kuzucuk mamada yiyyomuş
he gıı sorma geldi bizim gelin valla Miraç tepikleyip duruyorr
ceren beklicek seni oğlum acele etme güzel güzel büyü içerde diye tembihliyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol:kandırma oğlanı beklemezse ceren ne olacak he:roflol::roflol:

cnm ağrılar bundan sonra başlayacak,hele 30 lu hftalara gel:1no2:

Son düzenleme:
nur hoşgeldin cnm naıslsın* öpemzmiyim fırsat kolluyorum zati öpmek için
bu benim içinopuyorumnanaktan
bu baban içinopuyorumnanaktan
bu ananenin içinopuyorumnanaktan
bu bu......opuyorumnanaktandiye öpüyorum hep
tutamıyorum kendimi :kedi:
sen naıslın güzelim.

olmadı artık gitces sakaryaya cerene yüzük takcaz kaydirigubbakcemile3
evet valla son haftalar zor geççek belli oldu iyice havalarda çok sıcak mafoldumben

bahaneyle öpücükleri konduruyosun kızınaa opuyorumnanaktan

bizde iyiyiz canım saat 5te randvumuz var...
kızlar filiz ablayla görüştüm oğluşumuz geliyormuşhihoyyythihoyyythihoyyyt

aa filiz ablanın oglu mu oluyor allah nazardan saklasın ...saglıkla gelmesini nasip etsin ne zman gelecek filiz abla acaba bugün onun randevusu vardı unutmuşum bugün pek bi şapşal gibiyim kızlar malum sabah söyledim bulantı ve baş agrısı vardı ilaç içtim bulantı ilacıda sersem gibi yaptı daha yeni kendime gelemye çalışıyorum allahtan müdürler yokta rahat takılıyorum..p.tesi günlerinide hiç sevmiyorum bir türlü geçmek bilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…