- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.461
dularımız sizinle neşecim :Saruboceq::Saruboceq:Kızlar o zamna sizden ekstra fazla dua istiyorum. Hem kendim için hem kumsalım ve rahelim için ve isteyenler için...
ayy sormayın sıcaktan bunalan biride benim ne yapacagımı şaşrıyorum göbekte büyüme başladı ya iyice bunaldım sıcakta burada hareketler kısıtlı ayaklarım sabahtan şişmeye başlıyor off görseniz halimi..bende sabaha karşı sıcaktan bunaldım uyuyamadım wc ye gitim sonra biraz soguk suyla ılıştırarak su içtim yataga gelmemle agzıma gelmesi bir oldu nasıl koşup gittigimi bilmiyorum o durumda eşimde uyanmıl sabah benim için kötü bir başlangıç oldu..doya doya suda mı içemeyecem yaa sabahlrı su içtigimde böyle oluyor..
bizde iyiyiz canım kızım artık iyice daraldı orda annesini iyice rahatsız etmeye başladıgünaydın nurcum iyiiz sen nasılsın kızımız nasıl
günaydın canım
amiiinnnn:Saruboceq:
dularımız seninle canım ilayda çalıştıklarını unutmaz o yüzden sınavın güzel geçiçek hiç merak etme
çok teşekkür ederim canım, amiiiiiiiiiiiiin cümlemizin hayatım :)Filiz ablacigim, evlilik yildonumunuzmus.. Allah bir omur boyu mutlulugunuzu daim etsin... Nice mutlu, huzur dolu yildonumlerinize...
evet çok geç geldik canım :)filiz ablanın zaten malumdu gece yıldönümü sebebiyle girememiştir kesin :kedi:
yok gülüm ama güzel bir akşamdı :)ay evet acaba süpriz vamrıydı
canım, günaydın... inşallah bir an önce birisini alırlarda sen de rahat edersin güzelimgünaydın nasılsınız bakalım...sessiziz bugün kimsecikler yok dün bir ara kaynatmıştık ama ...bende dün ögleden sonra sık giremedim size özellikle 4 buçuktan sonra sanırım işlerim yogunlaştı malum müdür yardımcısı bayan geldi yurtdışında yogunluk oldu istanbula gönderiyoruz şimdide dün bilet ayarlayacam bulacam diye göbegim çatladı sabahtan beride dönüşü için otobüs ayarlamaya çalışıyorum.o yüzden mesa bitene kadar ugrayamadım buraya sonrada pat diye kapatmak zorunda kaldım....dün 2 tane eleman geldi görüşme için biri biraz uzun kaldı digeri daha kısa valla olumlu bir görüşme oldumu bilmem ama yarında bir kişi gelecek ayy inşallah gelenlerden birini alırlar...
ee sizde ne var ne yok...??
günaydın canım, amiiiiiiiiin dualarım seninle tatlım :) inşallah sular seller gibi cevaplayacksınız soruları, senin takıldığın yerlerde İlayda yardım eder sana :)günaydın şekerler nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun allahım dualarınızı boş çevirmesin inş
sınavıma iki gün kaldı sizden dua bekliyorum
geçmişe takıldım canım, dün bayağı bir döktürmüşsünüz :)filiz ablamda gelmedi uyanamadı herhalde daha ?
hayırlı kandiller canım :)Günaydın kızlar kandil bugün mü? Ben yarın diye biliyordum. Azönce görümcem aradı, Ben dünyada yaşamıyor gibiyim. Bir değişiklik var mı kızlar?
dualarımız her zaman szilerle canım :)Kızlar o zamna sizden ekstra fazla dua istiyorum. Hem kendim için hem kumsalım ve rahelim için ve isteyenler için...
filiz ablaaa geçmişe mi daldın
Günaydın kızlar, gerçi günaydın için biraz geç oldu ama neyse :) herkese hayırlı, mutlu kandiller diliyorum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hamileler bir avazda sağlıkla doğursun inşallah, anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenler de bir an önce bebişlerine kavuşsunlar inşallah :) kızlar bugün ben de sizlerden dualar bekliyorum, biliyorsunuz amniyosentez'e gidiyorum bugün... dualarınızı eksik etmeyin benden :)
akşam eşimle yemeğe gittik, oradan da bir tavernaya, tabii eve gelişimiz 2.00'yi buldu, güzel ve sakin bir akşamdı :) eveeeeeet... sizlerde ne var ne yok?
sağolun canlarım benim :)ablacım inş hayırlısıyla atlatacaksınız şu mübarek günde dualarımız seninle
hoşgeldin ablacım
ohh güzel bir akşam geçirmişsin başbaşa gerçi artık başbaşa olmuyor ama kaydirigubbakcemile3 arada Rüzgar var
dularımdasın ablacım hayırlsıyla bu testide atlatıcaksın güzel sonuçlarla:Saruboceq:
kızlar benim şimdi çıkmam gerek, yola çıkmadan önce yapmam gerken şeyler var canlarım... bebeğim için dua edin ne olur :) hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum :)
kandilinizz mübarek olsunnn
canım sağola.s.Kızlar o zamna sizden ekstra fazla dua istiyorum. Hem kendim için hem kumsalım ve rahelim için ve isteyenler için...
seninde kandilin mubarek olsun canım bende öpüyorum seniHerkesin kandili mubarek olsun kızlar. Hepinizi öpüyorum..
yavrum benim büyüdü kocaman oldu annesi maşallah az kaldı canım bi avazda kavuşursunuz inşallah seninde kandilin mubarek olsun nurcumbizde iyiyiz canım kızım artık iyice daraldı orda annesini iyice rahatsız etmeye başladı
çok sağol canım benim inş bahar kokuumun şansına iyi geçer sınavım
günaydın ablacım nasılsın keyfin yerindedir inşallah aminnnn ablam seninde kandilin mubarek olsun dularımız seninle ablacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla şu mubarek günün hürmetine güzel habaerler alıcaz senden ve çiğdemdenn inşallah akşam güzel geçmiş sevindimGünaydın kızlar, gerçi günaydın için biraz geç oldu ama neyse :) herkese hayırlı, mutlu kandiller diliyorum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hamileler bir avazda sağlıkla doğursun inşallah, anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenler de bir an önce bebişlerine kavuşsunlar inşallah :) kızlar bugün ben de sizlerden dualar bekliyorum, biliyorsunuz amniyosentez'e gidiyorum bugün... dualarınızı eksik etmeyin benden :)
akşam eşimle yemeğe gittik, oradan da bir tavernaya, tabii eve gelişimiz 2.00'yi buldu, güzel ve sakin bir akşamdı :) eveeeeeet... sizlerde ne var ne yok?
tamam ablacım dularımız seninle ve minik rüzgarımızla :Saruboceq:bizde seni çok seviyoruz ablacım opuyorumnanaktankızlar benim şimdi çıkmam gerek, yola çıkmadan önce yapmam gerken şeyler var canlarım... bebeğim için dua edin ne olur :) hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum :)
kandilinizz mübarek olsunnn
Biz yine geldik.
Bugün Kandilmiş. Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.
Filiz abla, ben geldim sen gitmişsin. Senin için çok dua edeceğim. İnşaallah iyi haberlerle dönersin.
Nesemese, dualarımız sen, Kumsal ve Rahel için. İnşaallah rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder.
Nur, sınavın çok iyi geçer inşaallah güzelim. Çok çalıştın Allah karşılığını verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?