Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar o zamna sizden ekstra fazla dua istiyorum. Hem kendim için hem kumsalım ve rahelim için ve isteyenler için...
dularımız sizinle neşecim :Saruboceq::Saruboceq:

mavicim sabah mide boş oluyo ya su o yüzden kötü yapıyodur mide hassas olunca bide :bbo:

günaydın nurcum iyiiz sen nasılsın kızımız nasıl
bizde iyiyiz canım kızım artık iyice daraldı orda annesini iyice rahatsız etmeye başladı
günaydın canım
amiiinnnn:Saruboceq:
dularımız seninle canım ilayda çalıştıklarını unutmaz o yüzden sınavın güzel geçiçek hiç merak etme

çok sağol canım benim inş bahar kokuumun şansına iyi geçer sınavım

Günaydın kızlar, gerçi günaydın için biraz geç oldu ama neyse :) herkese hayırlı, mutlu kandiller diliyorum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hamileler bir avazda sağlıkla doğursun inşallah, anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenler de bir an önce bebişlerine kavuşsunlar inşallah :) kızlar bugün ben de sizlerden dualar bekliyorum, biliyorsunuz amniyosentez'e gidiyorum bugün... dualarınızı eksik etmeyin benden :)

akşam eşimle yemeğe gittik, oradan da bir tavernaya, tabii eve gelişimiz 2.00'yi buldu, güzel ve sakin bir akşamdı :) eveeeeeet... sizlerde ne var ne yok?

Filiz ablacigim, evlilik yildonumunuzmus.. Allah bir omur boyu mutlulugunuzu daim etsin... Nice mutlu, huzur dolu yildonumlerinize...
çok teşekkür ederim canım, amiiiiiiiiiiiiin cümlemizin hayatım :)
filiz ablanın zaten malumdu gece yıldönümü sebebiyle girememiştir kesin :kedi:
evet çok geç geldik canım :)
ay evet acaba süpriz vamrıydı
yok gülüm ama güzel bir akşamdı :)
canım, günaydın... inşallah bir an önce birisini alırlarda sen de rahat edersin güzelim
günaydın şekerler nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun allahım dualarınızı boş çevirmesin inş
sınavıma iki gün kaldı sizden dua bekliyorum
günaydın canım, amiiiiiiiiin dualarım seninle tatlım :) inşallah sular seller gibi cevaplayacksınız soruları, senin takıldığın yerlerde İlayda yardım eder sana :)
filiz ablamda gelmedi uyanamadı herhalde daha ?
geçmişe takıldım canım, dün bayağı bir döktürmüşsünüz :)
Günaydın kızlar kandil bugün mü? Ben yarın diye biliyordum. Azönce görümcem aradı, Ben dünyada yaşamıyor gibiyim. Bir değişiklik var mı kızlar?
hayırlı kandiller canım :)
Kızlar o zamna sizden ekstra fazla dua istiyorum. Hem kendim için hem kumsalım ve rahelim için ve isteyenler için...
dualarımız her zaman szilerle canım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşgeldin ablacım
ohh güzel bir akşam geçirmişsin başbaşa gerçi artık başbaşa olmuyor ama kaydirigubbakcemile3 arada Rüzgar var

dularımdasın ablacım hayırlsıyla bu testide atlatıcaksın güzel sonuçlarla:Saruboceq:

ablacım inş hayırlısıyla atlatacaksınız şu mübarek günde dualarımız seninle
sağolun canlarım benim :)

evet akşam başbaşa bir görüntü vardı ama aslında 3 kişiydik :)

inşallah güzelim, bugünü hayırlısıyla bir atlatsam ve hayırlısıyla iyi temiz sonuçlar alsam bayram yapacağım :)

kızlar benim şimdi çıkmam gerek, yola çıkmadan önce yapmam gerken şeyler var canlarım... bebeğim için dua edin ne olur :) hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum :)

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun.dualarımız kabul Kandiliniz mübarek olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Biz yine geldik.

Bugün Kandilmiş. Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.

Filiz abla, ben geldim sen gitmişsin. Senin için çok dua edeceğim. İnşaallah iyi haberlerle dönersin.

Nesemese, dualarımız sen, Kumsal ve Rahel için. İnşaallah rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder.

Nur, sınavın çok iyi geçer inşaallah güzelim. Çok çalıştın Allah karşılığını verecektir.

canım sağola.s.
Herkesin kandili mubarek olsun kızlar. Hepinizi öpüyorum..
seninde kandilin mubarek olsun canım bende öpüyorum seni

bizde iyiyiz canım kızım artık iyice daraldı orda annesini iyice rahatsız etmeye başladı

çok sağol canım benim inş bahar kokuumun şansına iyi geçer sınavım
yavrum benim büyüdü kocaman oldu annesi maşallah az kaldı canım bi avazda kavuşursunuz inşallah seninde kandilin mubarek olsun nurcum
günaydın ablacım nasılsın keyfin yerindedir inşallah aminnnn ablam seninde kandilin mubarek olsun dularımız seninle ablacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla şu mubarek günün hürmetine güzel habaerler alıcaz senden ve çiğdemdenn inşallah akşam güzel geçmiş sevindim

kızlar benim şimdi çıkmam gerek, yola çıkmadan önce yapmam gerken şeyler var canlarım... bebeğim için dua edin ne olur :) hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum :)
tamam ablacım dularımız seninle ve minik rüzgarımızla :Saruboceq:bizde seni çok seviyoruz ablacım opuyorumnanaktan
kandilinizz mübarek olsunnn

sağol canım seninde kandilin mubarek olsun:Saruboceq:

hoşgeldin canım aminnnnn seninde kandilin mubarek olsun güzelim sağol canım inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…