Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcum şlaç progestan diye bişi hamilelerede veriyolarmış olsaydı bi zararı yokmuş yani bebişe evet bende öyle düşünüyorum yavaş yavaş yaklaşıyorumdur inşallah allahın izniyle
gece kuşlarımız ağırlaşıyor artık yorgun düşüyolar burcum

günaydin kızlar..cümleten kandiliniz mübarek olsun Allah herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin...amin :Saruboceq:

filiz ablanın zaten malumdu gece yıldönümü sebebiyle girememiştir kesin :kedi:

günaydın kızlar nasılsınız?

biz çok iyiyiz. birazdan işe gideceğim.

Kumsalcığım hayırlısı olsun canım. Şimdi için rahat bir şekilde devam edebilirsin.

günaydın kızlar nasılsınız?

biz çok iyiyiz. birazdan işe gideceğim.

Kumsalcığım hayırlısı olsun canım. Şimdi için rahat bir şekilde devam edebilirsin.

günaydın canım
hayırlı işler olsun inşallahh
yoğun olmayan bi gün olsun hepimiz için

Bulcuk, Kumsal sağolun kızlar.

Ben iyiyim Kumsalcığım. Ancak akşamları hiç uyuyamıyorum. Çok sıcak.

Şimdi çıkmam gerek kızlar. Görüşmek üzere.

günaydın nasılsınız bakalım...sessiziz bugün kimsecikler yok dün bir ara kaynatmıştık ama ...bende dün ögleden sonra sık giremedim size özellikle 4 buçuktan sonra sanırım işlerim yogunlaştı malum müdür yardımcısı bayan geldi yurtdışında yogunluk oldu istanbula gönderiyoruz şimdide dün bilet ayarlayacam bulacam diye göbegim çatladı sabahtan beride dönüşü için otobüs ayarlamaya çalışıyorum.o yüzden mesa bitene kadar ugrayamadım buraya sonrada pat diye kapatmak zorunda kaldım....dün 2 tane eleman geldi görüşme için biri biraz uzun kaldı digeri daha kısa valla olumlu bir görüşme oldumu bilmem ama yarında bir kişi gelecek ayy inşallah gelenlerden birini alırlar...

ee sizde ne var ne yok...??

al bedende o kadar sıcaktan bende uyuyamıyom bend alana kadar uykum kaçıyo zaten
tamam canım görüşürüz fazla yorma kendini

günaydın şekerler nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun allahım dualarınızı boş çevirmesin inş
sınavıma iki gün kaldı sizden dua bekliyorum

günaydın mavizim nasılsın canım bugun durgunuz biraz
hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah birini alırlarda sende rahat edersin

günaydın canım nasıslın sağol amiiiinnnnnnnnn seninde kandilin mubarek olsun
sağol canım iyiyim işte bi yandan sıcak bi yandan iş boğuşup duruoruz fisfisfis

bizde aynı yoğunlukta çalışıoruz guzelimmm.. izine çıkıcam gunler geçmek bilmio yaaa kaçmak istiorum artık

Günaydın kızlar kandil bugün mü? Ben yarın diye biliyordum. Azönce görümcem aradı, Ben dünyada yaşamıyor gibiyim. Bir değişiklik var mı kızlar?

güle güle canım

günaydın mavicim
benimde geçen gelen kızı almadılar doğal olarak
dün patronun çözümü şuydu Burcu seni kopylatasak olmazmı dedi :umursamaz:

günaydın şekerler nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun allahım dualarınızı boş çevirmesin inş
sınavıma iki gün kaldı sizden dua bekliyorum
günaydın canım
amiiinnnn:Saruboceq:
dularımız seninle canım ilayda çalıştıklarını unutmaz o yüzden sınavın güzel geçiçek hiç merak etme

Günaydın kızlar kandil bugün mü? Ben yarın diye biliyordum. Azönce görümcem aradı, Ben dünyada yaşamıyor gibiyim. Bir değişiklik var mı kızlar?

günaydın neşecim
evet bugun kandil :Saruboceq:

ayy sormayın sıcaktan bunalan biride benim ne yapacagımı şaşrıyorum göbekte büyüme başladı ya iyice bunaldım sıcakta burada hareketler kısıtlı ayaklarım sabahtan şişmeye başlıyor off görseniz halimi..bende sabaha karşı sıcaktan bunaldım uyuyamadım wc ye gitim sonra biraz soguk suyla ılıştırarak su içtim yataga gelmemle agzıma gelmesi bir oldu nasıl koşup gittigimi bilmiyorum o durumda eşimde uyanmıl sabah benim için kötü bir başlangıç oldu..doya doya suda mı içemeyecem yaa sabahlrı su içtigimde böyle oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…