- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.441
heh en azından için daha rahat içersin ilacını
hayırlısı olsun işallah canım
her geçen gün bebeğine bir adım yaklaşamak demektir :1hug:
günaydın canım
valla performans kötü
gece kuşlarıda gelmemiş hiç topiğe :umursamaz:
burcum şlaç progestan diye bişi hamilelerede veriyolarmış olsaydı bi zararı yokmuş yani bebişe evet bende öyle düşünüyorum yavaş yavaş yaklaşıyorumdur inşallah allahın izniyle
gece kuşlarımız ağırlaşıyor artık yorgun düşüyolar burcum
günaydin kızlar..cümleten kandiliniz mübarek olsun Allah herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin...amin :Saruboceq:
filiz ablanın zaten malumdu gece yıldönümü sebebiyle girememiştir kesin :kedi:
günaydın kızlar nasılsınız?
biz çok iyiyiz. birazdan işe gideceğim.
Kumsalcığım hayırlısı olsun canım. Şimdi için rahat bir şekilde devam edebilirsin.
günaydın kızlar nasılsınız?
biz çok iyiyiz. birazdan işe gideceğim.
Kumsalcığım hayırlısı olsun canım. Şimdi için rahat bir şekilde devam edebilirsin.
Bulcuk, Kumsal sağolun kızlar.
Ben iyiyim Kumsalcığım. Ancak akşamları hiç uyuyamıyorum. Çok sıcak.
Şimdi çıkmam gerek kızlar. Görüşmek üzere.
günaydın nasılsınız bakalım...sessiziz bugün kimsecikler yok dün bir ara kaynatmıştık ama ...bende dün ögleden sonra sık giremedim size özellikle 4 buçuktan sonra sanırım işlerim yogunlaştı malum müdür yardımcısı bayan geldi yurtdışında yogunluk oldu istanbula gönderiyoruz şimdide dün bilet ayarlayacam bulacam diye göbegim çatladı sabahtan beride dönüşü için otobüs ayarlamaya çalışıyorum.o yüzden mesa bitene kadar ugrayamadım buraya sonrada pat diye kapatmak zorunda kaldım....dün 2 tane eleman geldi görüşme için biri biraz uzun kaldı digeri daha kısa valla olumlu bir görüşme oldumu bilmem ama yarında bir kişi gelecek ayy inşallah gelenlerden birini alırlar...
ee sizde ne var ne yok...??
sağol canım iyiyim işte bi yandan sıcak bi yandan iş boğuşup duruoruz fisfisfisgünaydın canım nasıslın sağol amiiiinnnnnnnnn seninde kandilin mubarek olsun
bizde aynı yoğunlukta çalışıoruz guzelimmm.. izine çıkıcam gunler geçmek bilmio yaaa kaçmak istiorum artıkgünaydın nasılsınız bakalım...sessiziz bugün kimsecikler yok dün bir ara kaynatmıştık ama ...bende dün ögleden sonra sık giremedim size özellikle 4 buçuktan sonra sanırım işlerim yogunlaştı malum müdür yardımcısı bayan geldi yurtdışında yogunluk oldu istanbula gönderiyoruz şimdide dün bilet ayarlayacam bulacam diye göbegim çatladı sabahtan beride dönüşü için otobüs ayarlamaya çalışıyorum.o yüzden mesa bitene kadar ugrayamadım buraya sonrada pat diye kapatmak zorunda kaldım....dün 2 tane eleman geldi görüşme için biri biraz uzun kaldı digeri daha kısa valla olumlu bir görüşme oldumu bilmem ama yarında bir kişi gelecek ayy inşallah gelenlerden birini alırlar...
günaydın şekerler nasılsınız
güle güle canımBulcuk, Kumsal sağolun kızlar.
Ben iyiyim Kumsalcığım. Ancak akşamları hiç uyuyamıyorum. Çok sıcak.
Şimdi çıkmam gerek kızlar. Görüşmek üzere.
günaydın mavicimgünaydın nasılsınız bakalım...sessiziz bugün kimsecikler yok dün bir ara kaynatmıştık ama ...bende dün ögleden sonra sık giremedim size özellikle 4 buçuktan sonra sanırım işlerim yogunlaştı malum müdür yardımcısı bayan geldi yurtdışında yogunluk oldu istanbula gönderiyoruz şimdide dün bilet ayarlayacam bulacam diye göbegim çatladı sabahtan beride dönüşü için otobüs ayarlamaya çalışıyorum.o yüzden mesa bitene kadar ugrayamadım buraya sonrada pat diye kapatmak zorunda kaldım....dün 2 tane eleman geldi görüşme için biri biraz uzun kaldı digeri daha kısa valla olumlu bir görüşme oldumu bilmem ama yarında bir kişi gelecek ayy inşallah gelenlerden birini alırlar...
günaydın canımgünaydın şekerler nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun allahım dualarınızı boş çevirmesin inş
sınavıma iki gün kaldı sizden dua bekliyorum
Günaydın kızlar kandil bugün mü? Ben yarın diye biliyordum. Azönce görümcem aradı, Ben dünyada yaşamıyor gibiyim. Bir değişiklik var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?