- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.421
bayıldım canımm çok sağoll kopyalayıp yapıştırdım ama neden gözükmüyor :uhm:
burcu ysemin mavim sevtapp herkese merhabalar geçmişi okuduğumdan günümüze anca geldim keyifleriniz iyidir inşallah
gülçini doğum hikayesini okudum salya sümük ağladım mağazaya gelen müşteriler koca göbişi görünce canım hayırdır ağrınmı var diyolar baya komik duruma düştüm napıyım duygusal çalkantıdayız çeşmelerimi tutamadım gözlerim kızardı bi ara iç çerek apladığımı farkettim kızlar meleklerimiz uğruna neler çekiyoruz dimi ayaklarım bile 37 den 40 oldu şu son ayda olsun sağlıkla sıhhatle gelsinlerde
vede gülçinimin karnındaki o gizli mucize ne tatlıymış ya yerim onun dötünü başını ya içimden o yanaklarını koklayasım geldi,
cancağızlarım ben çıkıyorum mesaiyi bitirdik bugunde
darısı diğer günlere işallah
sağlıkla kalın opuyorumnanaktan
iyiyim canım bol şekilde yatıyorumnur hoşgeldin nasılsın hayatım
arifem sen nasılsın tatlım testi yapınca olumlu yada olumsuz bizi haberdar et zati ne olursa olsun biz dualarımıza devam etcez tam gaz biliyoruzki dünya dua üstüne kurulu rabbim kabul etcek bide yarın kandil gecesi senin için ve neşem için içten dua etcem kuranımı okuduktan sonra
tamam tamam yapıcam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:herhaldemiiklava:
kızım topikçe gelip hepimiz sana en sonunda hadi şu çubuya işeyiver kızım dicez birimiz kan alcaz olundan
yok canım artık üzülmüyom aştım ben kendimi bu konularda ufak bi burukluk gelip geçiyor herşey yaratandan deyip geçiyom .kız doğru deyeon heee aramı versem aceb bu işe biraz:uhm:dermişim ben bu yoldan rabbim istemedikçe dönmem ama bende geziyom artık eskisi gibi takmıyom kafaya sen hiç şikayet etme jasmin daha günün gelmeden yaptığın tastleri hatırlatırım cicimOrası belli olmaz güzelim inş vardır ama yoksada üzülme sakın elbet gelecek bi gün aman bugünlerinin değerini bil çatlak çık gez dolaş takma kafana sakın vallaa bu rahatın kaçacak bebek gelince bi daha geri dönüşün olmucak kafanı buna takıpta bu rahat günlerini de zorlaştırma zaten bebek gelince zor günlerin olcak delüüüü kaydirigubbakcemile3 bak millet geziyo eğleniyo ben ölü gibi yatıyom kaydirigubbakcemile3
anam bunlar beni caydırcakk keşke bende o yüzden yığılsam yatağa:)))valla çok doğru dedin çık gezz dimii rahat rahat
bak biz artık kaplunbağa adımlarıyla gidiyoruz işten eve anca
sonrasında yatağa yığılmış buluyoruz kendimizi
çok güzellermiş canım pembiş pembiş
iyi akşamlar canımopuyorumnanaktanKızlar ben de çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar.
cancağızlarım ben çıkıyorum mesaiyi bitirdik bugunde
darısı diğer günlere işallah
sağlıkla kalın opuyorumnanaktan
nur hoşgeldin nasılsın hayatım
arifem sen nasılsın tatlım testi yapınca olumlu yada olumsuz bizi haberdar et zati ne olursa olsun biz dualarımıza devam etcez tam gaz biliyoruzki dünya dua üstüne kurulu rabbim kabul etcek bide yarın kandil gecesi senin için ve neşem için içten dua etcem kuranımı okuduktan sonra
bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar diliyoprum çok öptüm en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalınn
günaydın kızlarr
topiği ikinci sayfada buldum :umursamaz:
günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin kandili mubarek olsun dularımız kabul olsun kızlar :Saruboceq:
burcum dün aklam gittim son bi kez daha test yaptım yine negatif çıktı canım
bugun ilacıma başlıyorum
günaydın canım nasılsın
deme ya bu aralar performans sıfır bizde
tatil havasına girdik galiba burcu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?