- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.601
İYİYİM CANIMMM...KAHVALTI YAPACAGIM BIRAZDAN...BUGUN YOLA CIKACAGIM BURSAYA TEYZEM IN OGLU SUNNET DUGUNU VAR ORAYA GIDECEGIZ AKSAMA ESIMLE YOLA CIKACAGIZ BIRAZ ZOR OLUCAK AMA HER 2 SAATTE BIR DURURUZ ARTIK YURURUM BIR 15 DK TEKRAR DEVAM EDERIZ 2 GECE KALACAGIZ TEYZEMLERDENDE KACAMAK GELIRIM ....TOPIC E....SEN NASILSIN CANIM...zemuszemus
benim memlekete geliceksin gızz zemuszemus
şimdiden hayırlı yolculuklar size
iyyim canım bende
aaaa evet hiç dikkat etmemişimkumsalım takvime tarih girmemiştim ama kendi kendine gün saymaya başlamış seninkidekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım çok uykum var çokkkgünaydın canım iyyim
biraz diş ağrısı çekiyorum bugun yinee
sen nasılsın arifecim
günaydınnnnnn....arkadaslar...nasılsınızzzz...CUMAMIZ HAYIRLARA VESILE OLSUN...zemuszemus
ordamısın sen canım....oralara yakınsan ugrarız esımle..
günaydın canım iyiyz sen nasılsın sağol seninde cuman mubarek olsuna.s.
aaaa evet hiç dikkat etmemişim
bende iyiyim canım çok uykum var çokkk
gözler kendiliğinden gidiyor aaa yinemi ağrıyor
napcan peki
evet canım bursa merkezdeyim ben
gerçi yarın gemlikde olucam yengeçlere gidicez kaydirigubbakcemile3
beklerim canım opuyorumnanaktan
ne guzel....bende gelmek ıstıyorum yaaa yengec davetsız mısafır kabul edıyormusun?kaydirigubbakcemile3
bekle biraz dayanamaz gibi olursan içersin canımbi ağrı kesici vermişti doktor dayanamassan iç demişti
şimdi ilaçla bakışıyorum içsemmi içmesemmi diye
parol :1rolleyes:
içtim ilacı daha kötü olmadan :bbo:
teyzenler nerde oturor Bursada canım
takvimin gözükmüyor hala bu arada
bekle biraz dayanamaz gibi olursan içersin canım
parol mg düşük galiba
canım evet takvım gozukmuyor...cavıt cagların yaptırdıgı buyuk yesılsehır sıtelerı varya istanbul yolunda orda canım...
şifa olsun canım çabuk geçer inşallah
güzel yerdelermiş kaydirigubbakcemile3
evet canım...ılk yapıldıgında orası teyzemler ılk ev alanlardı...ılk konut sahıbıler yanı...bende cok kaldım evlenmeden once ... 4 -5 sene kaldım bursada..
fırsat bulursak mutlaka ugramak ısterım burcucum... sıze yıne burdan ulasırım...ben kahvaltı yapayım sımdı...hemen gelıyorum..
aaaaa nedemek gel tabikii hayatım tanışmış oluruz opuyorumnanaktanne guzel....bende gelmek ıstıyorum yaaa yengec davetsız mısafır kabul edıyormusun?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?