Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba kızlar, geleli 2 saat oldu ama dönüş yolu beni çok yordu, gelir gelmez uzandım... eveeeeet amniyosentezi olduk, doktor tüm açıklığıyla bütün riskleri söyledi, ben zaten bildiğimi ve bu risklere rağmen bu işlemi yaptırmak istediğimi söyledim, sonra ultrasona aldı beni, önce oğluşumu iyice inceledi, iğneyle gireceği yeri tespit etmeye çalıştı, sabah gitmeden önce aç mı tok mu geleceğim diye sormak için aramıştım, 12.00 den sonra birşey yemeyin ya da içmeyin dedi hemşire, çünkü bebeğin hareketlerinin minimumda olması gerekiyormuş, ben de aç gittim ama nerdeeeeee bizim ki kıpır kıpır... doktor bir yeri tespit ediyor, hemşireye buradan girelim diyor sonra bir bakıyoruz beyimiz oraya gelmiş, başka yeri seçiyor doktor, bizimki hop oraya gidiyor, resmen köşe kapmaca oynattı doktora, doktor çok güldü... neyse en son tespit ettiği yerden girebildi ve sıvıyı aldı... çok ince bir sızı dışında başka bir şey hissetmedim... işlem sona erdikten sonra 45 dakikaya yakın yatırdılar beni, 1 hafta çok iyi dinlen dedi doktor, bir haftayı geçirdikten sonra risk ortadan kalkıyormuş... sonucu 19 ila 21 gün arasında alabileceğim... bebeği çok sağlıklı buldum dedi doktor, sıvı da çok iyi gözüküyor dedi, inşallah sonuçlar temiz çıkar :) kızlar bugün dualarınız için çok teşekkür ederim... inşallah hem Çiğdem'in hem de benim sonuçları alınca yüzlerimiz gülecek :) sizleri çoooooooooooooook seviyorum kızlar :)

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

2.ıerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MıRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gecmis olsun ablacim insallah hayirli haberler alirsin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine.kendini fazla yorma yat dinlen bol bol.
bizde seni ve bebisini seviyoruz ablammmmmmmm.....yerimseniben

canım ablacım cok gecmıs olsun allah ın ıznıyle bebısın hıc bırseyı yok rahat ol...bak ben allah a havale ettım 2 lı 3lü test fılan yaptıırmadım...allah ın ıznıyle saglıklı bır sekılde bebıslerımıze kavusacagız:Saruboceq:buarada bende bugun tahlıl yaptırdım cok basım donuyodu tansıyonum dusmus gıtmısken dedık kan sekerı olculsun.cok sukurrrrr abla 82 aclık cıktı cok rahatladım...dualarım senınle...allah a emanet ol...optumm..bızde senı sevıyoruz.kaydirigubbakcemile3

ablacım çok sevindim sorunsuz geçmiş
işallah sonuçda çok iyi çıkıcak
akşam hepinize bir bir dua ettim :Saruboceq:

herkeseee günaydınnnn
haftasnın son gün sevincini yaşıyorum zemuszemus
işallah çabucak ve güzel bir gün olur hepimiz için
veeeee herkeseeeee hayırlı cumalar

filiz ablacım inşallah sonuçların iyi gelir mutluluğun kat be kat artar için rahatlar kuş gibi hafif olursun..dun akşamm dua ettim sizler için Allah kabul etsin inşallah..

ablacım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
srunsuz geçmiş çok sevindim dualarımızdasınız ablacım yat dinlen sakın
hiç bişi yapma bizde seniiii çok seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
bugün cuma ve haftanın son günü
dilerim sorunsuz ve huzurlu bi şekilde geçer
hepinize hayırlı cumalar

herkeseee günaydınnnn
haftasnın son gün sevincini yaşıyorum zemuszemus
işallah çabucak ve güzel bir gün olur hepimiz için
veeeee herkeseeeee hayırlı cumalar
günaydın burcum nasılsın canım sanada hayırlı cumalar canım
günaydin kızlaarr..hayirli cumalar mutlu hafta sonları inşallaaahhh opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın sağol canım sanada hayırlı cumalar

günaydın canım iyyim
biraz diş ağrısı çekiyorum bugun yinee
sen nasılsın arifecim

günaydın şekerim
sen nasılsın
amiin amiin :Saruboceq:

İYİYİM CANIMMM...KAHVALTI YAPACAGIM BIRAZDAN...BUGUN YOLA CIKACAGIM BURSAYA TEYZEM IN OGLU SUNNET DUGUNU VAR ORAYA GIDECEGIZ AKSAMA ESIMLE YOLA CIKACAGIZ BIRAZ ZOR OLUCAK AMA HER 2 SAATTE BIR DURURUZ ARTIK YURURUM BIR 15 DK TEKRAR DEVAM EDERIZ 2 GECE KALACAGIZ TEYZEMLERDENDE KACAMAK GELIRIM ....TOPIC E....SEN NASILSIN CANIM...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…