- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.621
kızzz sende bizdensin desenneee baya kalmışın bursada kaydirigubbakcemile3evet canım...ılk yapıldıgında orası teyzemler ılk ev alanlardı...ılk konut sahıbıler yanı...bende cok kaldım evlenmeden once ... 4 -5 sene kaldım bursada..
kızzz sende bizdensin desenneee baya kalmışın bursada kaydirigubbakcemile3
saol canımmm..fırsat bulursak mutlaka ugrayacagım...evet yarı bursalı sayılırım...sıze burdan ulasırm gelecegım zaman sekerim...umarım yarın yada pazar gunu buraya ugrarsınız..zemuszemus
yarın gündüz uğrayamayabiliriz ama pazar topiğe bakarız mutlaka
yada şöle diim yarın sabah topiğe bi bakarım mutlaka bide akşam
tamam canım sabah bende ugrarım aksam ada ugramaya calısırım...olmazsa ozelden yazarım sana ulasamazsam aksama bakarsın sız bana ulasırsınız..zemuszemus
günaydın kızlar nasılsınız? biz çok iyiyiz.
Filiz abla, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşaallah sonuçlar da çok güzel çıkacak. Çiğdem ve Senin için dua ediyoruz.
Bu arada Gülçin' den haber var mı?
Biz şimdi bir adliyeye gideceğiz. İki saat sonra falan görüşürüz. Öptüm hepinizi.
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
iyiyiz canımm sen nasılsın? bebiş napioooopuyorumnanaktankızlar merhabalar nasılsınız bakalım
tskler canım cok sukur ıyıyız yasen ...bebiş nasıl?zemuszemus
canım sıkıntılarım iyice arttı hayırlısıyla yarını atlatmayı bekliyorum
canım sıkıntılarım iyice arttı hayırlısıyla yarını atlatmayı bekliyorum
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
mrb canım iyyiz sen nasılsın bakalım
ilayda hanım nasıl
canım doğunca geceleri uyanık kalcaz yaane olsun canım yuvarlanıyoruz bizde bu kız gecelerimi iyice ldı elimden
arkadaslar ben bıraz cıkıyorum az uzanacagım sonra bırkac ısım var yol hazırlıgı falan sımdılık cok optum gorusmek uzere arkadaslar....cıgdemın sonuclarınıda merak ettım gelırım yınezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?