Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızzz sende bizdensin desenneee baya kalmışın bursada kaydirigubbakcemile3

saol canımmm..fırsat bulursak mutlaka ugrayacagım...evet yarı bursalı sayılırım...sıze burdan ulasırm gelecegım zaman sekerim...umarım yarın yada pazar gunu buraya ugrarsınız..zemuszemus

saol canımmm..fırsat bulursak mutlaka ugrayacagım...evet yarı bursalı sayılırım...sıze burdan ulasırm gelecegım zaman sekerim...umarım yarın yada pazar gunu buraya ugrarsınız..zemuszemus

yarın gündüz uğrayamayabiliriz ama pazar topiğe bakarız mutlaka
yada şöle diim yarın sabah topiğe bi bakarım mutlaka bide akşam

yarın gündüz uğrayamayabiliriz ama pazar topiğe bakarız mutlaka
yada şöle diim yarın sabah topiğe bi bakarım mutlaka bide akşam

tamam canım sabah bende ugrarım aksam ada ugramaya calısırım...olmazsa ozelden yazarım sana ulasamazsam aksama bakarsın sız bana ulasırsınız..zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız? biz çok iyiyiz.

Filiz abla, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. ınşaallah sonuçlar da çok güzel çıkacak. Çiğdem ve Senin için dua ediyoruz.

Bu arada Gülçin' den haber var mı?

Biz şimdi bir adliyeye gideceğiz. ıki saat sonra falan görüşürüz. Öptüm hepinizi.

günaydın canımm
iyyiz çok şükür
bende öptüm opuyorumnanaktan

prensesss hataya geldi interneti yokmuş bulursa girecekmiş herkese selamları var iskenderuna gelcek müsait oldugunda çay içcez beraberrr :)

arkadaslar ben bıraz cıkıyorum az uzanacagım sonra bırkac ısım var yol hazırlıgı falan sımdılık cok optum gorusmek uzere arkadaslar....cıgdemın sonuclarınıda merak ettım gelırım yınezemuszemus

slm kızlar sabahtan beri okuyacam diye canım çıktı 1 2 sayfa okuyorum sonra net gidiyor kalıyorum öyle ..birazda işim oldu giremedim..filiz ablanın amniyosentezi iyi geçmiş sevindim...çok şükür iyi yolunda sonuçta iyi çıkarsa bizden iyisi yok..çigdemdende güzel sonuçlar alacagız inşallah...kızlar bir iki kişi geldi bugün sanırım p.tesi biri başlayabilir..söylediler ama henüz arayıp çagırmadılar..yarın belli olur sanırım..bakalım sonra biraz iş ögretecem sonra bana bye bye..hayırlısı olsun bakalım..

ne olsun canım yuvarlanıyoruz bizde bu kız gecelerimi iyice ldı elimden
canım doğunca geceleri uyanık kalcaz yaa
vucut şimdiden alışıyo gece uykusuzluğuna

tmm canım dinlen öptüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…