- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.661
çabuk geçiyor günler değil mi? ama sanki bana geçmiyor gibi geliyor, doğuma yaklaştığım zaman ben de aynı şeyleri söyleyeceğim sanırım :)
gülçin'i az evvel aradım, sanırım eşi çıktı telefona, lavabodaymış birazdan yine arayacağım, kuzucuğu tüm vaktini alıyor sanırım :)
hadi bakalııııııım su gibi açıp gidecek zaman güzelim, inşallah oğluşunu sağlıkla alacaksın kucağına :)valla zaman banada çok çabuk geçti
daha dün bebek olsun diye çabalayım duruyodum sanki
3 ayım kaldı ikili rrakalara inmeye başlıyaım gün sayıcam
105 gün var şu anda kaydirigubbakcemile3
sen de yoğunsun güzelim :) gülçin anlar seni :)evet ablacım banada öyle geliyordu allahım bu haziran gelmez demiştim....
bende arayım diyorum ama bir türlü arayamadım geçenlerde bi aradım eşiyle konuştum ama arayacam çok ayıp ettim
hadi bakalııııııım su gibi açıp gidecek zaman güzelim, inşallah oğluşunu sağlıkla alacaksın kucağına :)
selamlar kızlar.nasılsınız...
nur canım seni arıyordum.karşılaşamasak sınavında başarılar.umarım atanırsın.ilayda uğur getirecek sana.gerçi bugünkü aklım olsa hiç atanmaz evde otururdum ama....
slm canım
sen nasılsın bugun
valla hiç sorma ben de çok korkuyorum ilk günlerden :1shok: herhalde aynen böyle olacağımamiiinnn
hepimiz bir bir alıcaz meleklerimizi kucağımıza inşallah :Saruboceq:
ama ben çok korkuyorum delikafadulden
ağlıcak nası susturcam nası hasta olduğunu anlıcam nası giydircem delikafadulden
nur canım seni arıyordum.karşılaşamasak sınavında başarılar.umarım atanırsın.ilayda uğur getirecek sana.gerçi bugünkü aklım olsa hiç atanmaz evde otururdum ama....
amiiinnn
hepimiz bir bir alıcaz meleklerimizi kucağımıza inşallah :Saruboceq:
ama ben çok korkuyorum delikafadulden
ağlıcak nası susturcam nası hasta olduğunu anlıcam nası giydircem delikafadulden
az kaldı canım yavruna kavuşmaya bütün ağrılar geçicek o zaman inşallahsağol canım.hep aynı.baştan beri ağrılarla boğuşuyorum.alışkanlık yaptı.sen nasılsın?
evet kucağıma vericekler ben eeee:1shok: nolcak şimdi olcam kesinvalla hiç sorma ben de çok korkuyorum ilk günlerden :1shok: herhalde aynen böyle olacağım
:roflol::roflol::roflol:bende dogururmaktan korkuyorum yaaa...dogduktan sonrası allahın ıznıyle kolay allah ıcımıze verıyormus zaten sankı senelerdır anneymısız gıbı...ne guzel bısey:lepi:
ay işallah öyledir sevtapcım yaa
sanki benim içime hiç öyle bişey olmucakmış gibi geliyor :bbo:
ha bu arada bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün var....
çok sağol canım inş bahar kokulumun şansına olacak diyorum...
Okuyunca insan karşılığını almak istiyor işte aslında eşimde istemiyor çalışmamı ama ben çok istiyorum...
Sen nasılsın peki canım paşamız nasıl
mutlu sona az kaldı opuyorumnanaktan
canım valla ben aynıyım.temmuz annesi olacağım kesinleşti.20 temmuz en geç doğum tarihim.zaten ağrılar rahat vermiyor nur zaman su gibi akıp geçsin diliyorum.bu arada temmuz anneleri bir bir dökülüyor.darısı sağlıkla senin başına...
Ben kaÇtım azıcık uzanayım rahat vermİyor sıpam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?