- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.681
ah canım gelde bana sor.24 yıl var sanki.hayırlısıyla allahım herkesi sıkıntısız mutlu sona kavuştursun...
Ben kaÇtım azıcık uzanayım rahat vermİyor sıpam...
canım beniiiiim kıyamam, seninki tam sıpa demek ki :) iyiyim hayatım, dün amniyosentez oldum, bugün dinleniyorum :)valla aynen bildiğin gibi ablacı.ağrılara devam.birde çok tekmeleyip canımı çok acıtıyor.sen nasılsın?
aaaaa bir şey kalmamış, hadi bakalım, Allah sağlıkla kucağına aldırsın :)ha bu arada bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün var....
heeeee aynen öyle valla :uhm:az kaldı canım yavruna kavuşmaya bütün ağrılar geçicek o zaman inşallah
iyyim bende idare ediyoruzz
evet kucağıma vericekler ben eeee:1shok: nolcak şimdi olcam kesin
ay işallah öyledir sevtapcım yaa
sanki benim içime hiç öyle bişey olmucakmış gibi geliyor :bbo:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnah canım gelde bana sor.24 yıl var sanki.hayırlısıyla allahım herkesi sıkıntısız mutlu sona kavuştursun...
kızlar hepiniz burdayken bende gelebildim nasıl mı
bugün biraz zorunlu olarak izne çıktım da ondan :))
yıllık iznimi doğum iznimden bir hafta sonraya yazdım sonra düzeltirim die haber vermeyi unutmuşum insan kaynaklarına onlarda izinli olduğum için sistemi kapatmışlar bilgisayarı açamadım
sonra bi sürü sorun çıktı müdürümle konuştum ve bugünden itibaren doğum iznime ayrıldım aralık 1 e kadarda izinliyim kısmetse şimdi evimin işlerini bitirip oğlumun cicişlerini hazırlayıp doğuma adapte olmak vakti geldi tabii bana ufaktan heyecanlar basmaya başladı o ayrı siz nasılsınız geçmişi okumam mümkün deil ama bundan sonra güzel takip edebilirim varmı gelişmeler bakalım
yıllık iznimi doğum iznimden bir hafta sonraya yazdım sonra düzeltirim die haber vermeyi unutmuşum insan kaynaklarına onlarda izinli olduğum için sistemi kapatmışlar bilgisayarı açamadım
sonra bi sürü sorun çıktı müdürümle konuştum ve bugünden itibaren doğum iznime ayrıldım aralık 1 e kadarda izinliyim kısmetse şimdi evimin işlerini bitirip oğlumun cicişlerini hazırlayıp doğuma adapte olmak vakti geldi tabii bana ufaktan heyecanlar basmaya başladı o ayrı siz nasılsınız geçmişi okumam mümkün deil ama bundan sonra güzel takip edebilirim varmı gelişmeler bakalım
ablacım gülçini aradın mı nasıllarmış selamımızı söyleseydin
evet canım hem dinlenicem hemde kafamdaki işlerimi halledicem :))çok güzel bi haber canım artık rahat rahat dinlenirsin ne güzel
kızlar ben şafak kaç bilmiyorum ki :) normal doğumu beklersek 31 temmuz oluo ama bebiş biliosunuz bi 10 gün falan büyük 39.haftada 4 kilo olursa akciğer gelişimi tamamlanmış olacağı için sezeryanle alırız dedi doktor ki 39.haftada 20 temmuzla 27 temmuz arası bir tarih oluo 10 temmuzda gitcem tekrar o zamna bakacak kesin bir şey söleyecek sanırsam ama oğluşum babasına ve bana çekerse kesin 4 kiloyu geçer :))))
evet canım hem dinlenicem hemde kafamdaki işlerimi halledicem :))
sen 39.haftadasın çok az kalmış 10 günden daha az olmuyormu doğum normalmi olacaktı
evet dönüş zamanı kötü ama daha o güze 5 ay var şu anda bu strese kendimi sokamam doğrusu elimden geldiğince tadını çıkartmaya çalışacağımoo süperrrrralkisalkisalkis
artık araızıdasınn opuyorumnanaktan
aralık1 tam kötü zamanda izinden döncekmişsin yıl sonu
sizinde baya işleriniz oluyodur
meşgul herhalde cevap vermiyor :)
bence de tadını çıkar hayatım :) sonra çooook arayacağız herhalde bugünlerimizi :)evet dönüş zamanı kötü ama daha o güze 5 ay var şu anda bu strese kendimi sokamam doğrusu elimden geldiğince tadını çıkartmaya çalışacağım
evet kesinlikle :)cerenimiz baya meşgul ediyor anneyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?