Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla aynen bildiğin gibi ablacı.ağrılara devam.birde çok tekmeleyip canımı çok acıtıyor.sen nasılsın?
canım beniiiiim kıyamam, seninki tam sıpa demek ki :) iyiyim hayatım, dün amniyosentez oldum, bugün dinleniyorum :)
ha bu arada bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün var....
aaaaa bir şey kalmamış, hadi bakalım, Allah sağlıkla kucağına aldırsın :)
heeeee aynen öyle valla :uhm:
ah canım gelde bana sor.24 yıl var sanki.hayırlısıyla allahım herkesi sıkıntısız mutlu sona kavuştursun...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben kaÇtım azıcık uzanayım rahat vermİyor sıpam...

görüşürüz tatlım :)

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA} ŞAFAK: 10

2.ıerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 24

4. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MıRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar hepiniz burdayken bende gelebildim nasıl mı
bugün biraz zorunlu olarak izne çıktım da ondan :))
yıllık iznimi doğum iznimden bir hafta sonraya yazdım sonra düzeltirim die haber vermeyi unutmuşum insan kaynaklarına onlarda izinli olduğum için sistemi kapatmışlar bilgisayarı açamadım
sonra bi sürü sorun çıktı müdürümle konuştum ve bugünden itibaren doğum iznime ayrıldım aralık 1 e kadarda izinliyim kısmetse şimdi evimin işlerini bitirip oğlumun cicişlerini hazırlayıp doğuma adapte olmak vakti geldi tabii bana ufaktan heyecanlar basmaya başladı o ayrı siz nasılsınız geçmişi okumam mümkün deil ama bundan sonra güzel takip edebilirim varmı gelişmeler bakalım

Ben kaÇtım azıcık uzanayım rahat vermİyor sıpam...

oo süperrrrralkisalkisalkis
artık araızıdasınn opuyorumnanaktan
aralık1 tam kötü zamanda izinden döncekmişsin yıl sonu
sizinde baya işleriniz oluyodur

gözün aydın tatlım, çok şükür evindesin artık, Burcu'nun dediği gibi en yoğun zamanda iş başı yapacaksın, Allah kolaylık versin :) eee heyecan olmaz mıııı?:1shok:

çok güzel bi haber canım artık rahat rahat dinlenirsin ne güzel

kızlar ben şafak kaç bilmiyorum ki :) normal doğumu beklersek 31 temmuz oluo ama bebiş biliosunuz bi 10 gün falan büyük 39.haftada 4 kilo olursa akciğer gelişimi tamamlanmış olacağı için sezeryanle alırız dedi doktor ki 39.haftada 20 temmuzla 27 temmuz arası bir tarih oluo 10 temmuzda gitcem tekrar o zamna bakacak kesin bir şey söleyecek sanırsam ama oğluşum babasına ve bana çekerse kesin 4 kiloyu geçer :))))

hayırlısı bakalım canım :)

evet canım hem dinlenicem hemde kafamdaki işlerimi halledicem :))
sen 39.haftadasın çok az kalmış 10 günden daha az olmuyormu doğum normalmi olacaktı

normal doğum olacak canım 40. haftanın bitimine 10 gün var ben gününü tamamlamasını istiyorum inş tamamlar

oo süperrrrralkisalkisalkis
artık araızıdasınn opuyorumnanaktan
aralık1 tam kötü zamanda izinden döncekmişsin yıl sonu
sizinde baya işleriniz oluyodur
evet dönüş zamanı kötü ama daha o güze 5 ay var şu anda bu strese kendimi sokamam doğrusu elimden geldiğince tadını çıkartmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…