- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.641
slm kızlar sabahtan beri okuyacam diye canım çıktı 1 2 sayfa okuyorum sonra net gidiyor kalıyorum öyle ..birazda işim oldu giremedim..filiz ablanın amniyosentezi iyi geçmiş sevindim...çok şükür iyi yolunda sonuçta iyi çıkarsa bizden iyisi yok..çigdemdende güzel sonuçlar alacagız inşallah...kızlar bir iki kişi geldi bugün sanırım p.tesi biri başlayabilir..söylediler ama henüz arayıp çagırmadılar..yarın belli olur sanırım..bakalım sonra biraz iş ögretecem sonra bana bye bye..hayırlısı olsun bakalım..
doktor ultrasonda çok iyi görünüyor büyük ihtimal sıvıda iyidir demiş sonuçları beklicez dabi ama doktoruda olumlu konuşmuş oğlu kıpır kıpırmış maşallahhben geçmişe bakamadım filiz ablanın nasıl gçmiş
sağol birtanem, amiiiiiin :)gecmis olsun ablacim insallah hayirli haberler alirsin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine.kendini fazla yorma yat dinlen bol bol.
bizde seni ve bebisini seviyoruz ablammmmmmmm.....yerimseniben
çok teşekkür ederim hayatım... geçmiş olsun, sonucun iyi çıkmasına sevindim :) sizlerde Allaha emanet olun :)canım ablacım cok gecmıs olsun allah ın ıznıyle bebısın hıc bırseyı yok rahat ol...bak ben allah a havale ettım 2 lı 3lü test fılan yaptıırmadım...allah ın ıznıyle saglıklı bır sekılde bebıslerımıze kavusacagız:Saruboceq:buarada bende bugun tahlıl yaptırdım cok basım donuyodu tansıyonum dusmus gıtmısken dedık kan sekerı olculsun.cok sukurrrrr abla 82 aclık cıktı cok rahatladım...dualarım senınle...allah a emanet ol...optumm..bızde senı sevıyoruz.kaydirigubbakcemile3
Allah dualarımızı kabul etsin hayatım, sağolasın :)ablacım çok sevindim sorunsuz geçmiş
işallah sonuçda çok iyi çıkıcak
akşam hepinize bir bir dua ettim :Saruboceq:
amiiiiiin canım inşallah :)filiz ablacım inşallah sonuçların iyi gelir mutluluğun kat be kat artar için rahatlar kuş gibi hafif olursun..dun akşamm dua ettim sizler için Allah kabul etsin inşallah..
teşekkürler tatlım :) zaten sadece ya yatıyorum ya da oturuyorum :)ablacım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
srunsuz geçmiş çok sevindim dualarımızdasınız ablacım yat dinlen sakın
hiç bişi yapma bizde seniiii çok seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
parol bebekler için zararsız bir ilaç canım, hiç düşünmeden içebilirsin :)bi ağrı kesici vermişti doktor dayanamassan iç demişti
şimdi ilaçla bakışıyorum içsemmi içmesemmi diye
parol :1rolleyes:
iyi yapmışsın tatlım, geçmiş olsuniçtim ilacı daha kötü olmadan :bbo:
Sağol hayatım iyiyim, kah yatıyorum kah oturuyorum işte, inşallah hayatım, sonuçlar temiz çıksın da bayramımız olsun :) Allah hepinizden razı olsun :)günaydın kızlar nasılsınız? biz çok iyiyiz.
Filiz abla, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşaallah sonuçlar da çok güzel çıkacak. Çiğdem ve Senin için dua ediyoruz.
Bu arada Gülçin' den haber var mı?
Biz şimdi bir adliyeye gideceğiz. İki saat sonra falan görüşürüz. Öptüm hepinizi.
canım akşam kaçırdım ben senikızlar merhabalar nasılsınız bakalım
hayırlısıyla yarını atlatacaksın merak etme :)canım sıkıntılarım iyice arttı hayırlısıyla yarını atlatmayı bekliyorum
evet hayatım, inşallah sonuç da iyi çıkarsa bizden iyisi yok... aaa hayırlısı olsun, artık rahatlayacaksın sen de çok sevindim :)slm kızlar sabahtan beri okuyacam diye canım çıktı 1 2 sayfa okuyorum sonra net gidiyor kalıyorum öyle ..birazda işim oldu giremedim..filiz ablanın amniyosentezi iyi geçmiş sevindim...çok şükür iyi yolunda sonuçta iyi çıkarsa bizden iyisi yok..çigdemdende güzel sonuçlar alacagız inşallah...kızlar bir iki kişi geldi bugün sanırım p.tesi biri başlayabilir..söylediler ama henüz arayıp çagırmadılar..yarın belli olur sanırım..bakalım sonra biraz iş ögretecem sonra bana bye bye..hayırlısı olsun bakalım..
afiyet olsun hayatım :)yemeğe gidiyorummm
doktor ultrasonda çok iyi görünüyor büyük ihtimal sıvıda iyidir demiş sonuçları beklicez dabi ama doktoruda olumlu konuşmuş oğlu kıpır kıpırmış maşallahh
tmm canımcım çok yorma kendini emicanlarim bugün sizinle olamicam bir hafdadir eve bakmiyorum biraz evle ilgileneyim.hepinize hayirli cumalar allah emeanet olun öptüm ve iyi hafdasonlari diliyorum byeeeeeeee
Merhaba güzelleriiiiiiiiiiim... Sabahtan 9.00 dan beri tüp bekliyorum, çay bile yapamadım, ayrıca temizlik var evde, sonra da nette problem oldu bir türlü gelemedim, özledim sizi yaaa :) sizler nasılsınız? ne var ne yok?
afiyet olsun hayatım :)
tmm canımcım çok yorma kendini emi
sanada iyi hafta sonları
hoşgeldin ablacım
demekki nette genel sorun var herkesin gidip gidip geliyor
bizde seni özledikk opuyorumnanaktan
evet ablacım ben çıkmışım sen yazmışın yeni bakabildim
ayyyy 10 gün mü kaldıııı kavuşmaya??? :kedi:
evet ablacım şaka gibi geliyor cidden
ama değil tatlım, İlayda'ya kavuşmana az kaldı tatlişkom :)
eşimle konuşuyoruzda ablacım hareketlerini hissetmeye çalıştığımız günler göbüşüm belli olsun diye uğraştığım günler ne kadar hızlı geçmiş...
inş sağ salim kavuşuruz bahar kokulumla.....
ablacım gülçinle görüşüyor musun ben yoğunluktan arayamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?