Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm canım benimde bugun net gidip geliyo sürekkli
hadi alısnsın bir an öncede rahatla sende
evet çiğdemcimde güzel haberler versin bugun işallah bize
hafta sonunu güzel geçirelim

sagol burcucum inşallah alınırda bende rahat bi,r nefes alırım ben biraz sıkıntılı oldugumu ama biraz dayanmaya çalıştıgımı söyledim.. bu arada cumanız hayırlı olsun hayırlı haberler almak vermek nasip etsin..

canlarim bugün sizinle olamicam bir hafdadir eve bakmiyorum biraz evle ilgileneyim.hepinize hayirli cumalar allah emeanet olun öptüm ve iyi hafdasonlari diliyorum byeeeeeeee

Merhaba güzelleriiiiiiiiiiim... Sabahtan 9.00 dan beri tüp bekliyorum, çay bile yapamadım, ayrıca temizlik var evde, sonra da nette problem oldu bir türlü gelemedim, özledim sizi yaaa :) sizler nasılsınız? ne var ne yok?

gecmis olsun ablacim insallah hayirli haberler alirsin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine.kendini fazla yorma yat dinlen bol bol.
bizde seni ve bebisini seviyoruz ablammmmmmmm.....yerimseniben
sağol birtanem, amiiiiiin :)
çok teşekkür ederim hayatım... geçmiş olsun, sonucun iyi çıkmasına sevindim :) sizlerde Allaha emanet olun :)
ablacım çok sevindim sorunsuz geçmiş
işallah sonuçda çok iyi çıkıcak
akşam hepinize bir bir dua ettim :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin hayatım, sağolasın :)
filiz ablacım inşallah sonuçların iyi gelir mutluluğun kat be kat artar için rahatlar kuş gibi hafif olursun..dun akşamm dua ettim sizler için Allah kabul etsin inşallah..
amiiiiiin canım inşallah :)
teşekkürler tatlım :) zaten sadece ya yatıyorum ya da oturuyorum :)
bi ağrı kesici vermişti doktor dayanamassan iç demişti
şimdi ilaçla bakışıyorum içsemmi içmesemmi diye
parol :1rolleyes:
parol bebekler için zararsız bir ilaç canım, hiç düşünmeden içebilirsin :)
içtim ilacı daha kötü olmadan :bbo:
iyi yapmışsın tatlım, geçmiş olsun
Sağol hayatım iyiyim, kah yatıyorum kah oturuyorum işte, inşallah hayatım, sonuçlar temiz çıksın da bayramımız olsun :) Allah hepinizden razı olsun :)
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
canım akşam kaçırdım ben seni
canım sıkıntılarım iyice arttı hayırlısıyla yarını atlatmayı bekliyorum
hayırlısıyla yarını atlatacaksın merak etme :)
evet hayatım, inşallah sonuç da iyi çıkarsa bizden iyisi yok... aaa hayırlısı olsun, artık rahatlayacaksın sen de çok sevindim :)
yemeğe gidiyorummm
afiyet olsun hayatım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canlarim bugün sizinle olamicam bir hafdadir eve bakmiyorum biraz evle ilgileneyim.hepinize hayirli cumalar allah emeanet olun öptüm ve iyi hafdasonlari diliyorum byeeeeeeee
tmm canımcım çok yorma kendini emi
sanada iyi hafta sonları

hoşgeldin ablacım
demekki nette genel sorun var herkesin gidip gidip geliyor
bizde seni özledikk opuyorumnanaktan

tmm canımcım çok yorma kendini emi
sanada iyi hafta sonları

hoşgeldin ablacım
demekki nette genel sorun var herkesin gidip gidip geliyor
bizde seni özledikk opuyorumnanaktan

sanırım genel bir problem var nette... umarım çok sürmez çünkü sinir bozucu, evde alışmışım nete, eğer yoksa kendimi eksik hissediyorum

ama değil tatlım, İlayda'ya kavuşmana az kaldı tatlişkom :)

eşimle konuşuyoruzda ablacım hareketlerini hissetmeye çalıştığımız günler göbüşüm belli olsun diye uğraştığım günler ne kadar hızlı geçmiş...
inş sağ salim kavuşuruz bahar kokulumla.....
ablacım gülçinle görüşüyor musun ben yoğunluktan arayamadım bir türlü

çabuk geçiyor günler değil mi? ama sanki bana geçmiyor gibi geliyor, doğuma yaklaştığım zaman ben de aynı şeyleri söyleyeceğim sanırım :)

gülçin'i az evvel aradım, sanırım eşi çıktı telefona, lavabodaymış birazdan yine arayacağım, kuzucuğu tüm vaktini alıyor sanırım :)

valla zaman banada çok çabuk geçti
daha dün bebek olsun diye çabalayım duruyodum sanki
3 ayım kaldı ikili rrakalara inmeye başlıyaım gün sayıcam
105 gün var şu anda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…