Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

MERHABALAR sanırım uzun süre gelemem kızlar şimdiye kadarki arkadaşlığınız için tşk bizim sonuçlarımız temiz çıkmasına rağmen elleri hala kapalı bebeğimizin istanbula prof.dr.kadir hasa yönlendiridler haftaya cmt istanbula gidiyoruz yurt dışında olduğu için daha erken randevu alamadık eğer oda problem var derse kurul kararıyla gebeliğimi sonlandırma ihtimalleri çok yüksek artık ben bende değilim ne yaparım nasıl düzelirim bilmiyorum sanırım bebeğimi alacaklar son umudum istanbuldaki profesör sanırım bebeğimi kaybediyorum hakkınızı helal edin herşey için sağolun iyi bir haber alırsam yazarım mutlaka ama kötüyse uzun süre yazabileceğimi sanmıyorum ne olur beni anlayın hoşçakalın/çiğdem..

oh be soınunda bir türlü adam akıllı okuyup giremedim net gidip geliyor baglantı kopuyor .işlerimde vardı..çigdemcim gelmiş anlatsana kuzum sabahtan beri merak ediyorduk..

ama çigdem dur umutsuz olma ne diyecegimi şaşırdım ben sonuç için kötü birşeymi dediler tamam belki profesörün görmeside mantıklı ama ya bebegin ellinde fiziksel bir durum ise sadece zihinsel hiç bir problemi yoksa ne olacak..sen ne düşünüyorsun gebeligini sonlandırma taraftarı olmadıgını söylemiştin ..cnm benim şuanda en kötüsünü düşünüp üzüldügünü biliyorum ama bence yapma ...rabbim güzel haberler almak nasip etsin..

ya cidem nedicemi sasirim allah yardimciniz olsun insallah iyi bir sonuc alirsiniz istanbulda offff yaaaaaa:gitme::çok üzgünüm:

çidemm dur gitme
lütfen umtusuz olma nolursun bizden kopmaa
fiziksel bişeyse mavinin dediği gibi halledilcek bişidir diğer sonuçlar temiz çıkmıştı çünkü canım Allah büyük hepimizin dularını kabul edicek görüceksin istanbuldan kötü bi şey duymucaksın

dogru diyorsun canim allah büyük

selam kızlarrrrr benssenb iniz geldi :)))

ayy nasıl özledim sizleri bilemezsiniz dün hamiş ve anne adayları için hatta anne olmuşlar için bol bol dua ettim eminim sizlerde boş durmamışsınızdır Mevlam hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah

ne habersiniz ??? umarım kötü haberler yoktur en son ceren dünyaya gelmiş sanırım sıra nurda olmalı

canım ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallah tabi şuan sıra nurda olduğu için en önce onun başına :)

nur canım son 10 günün kalmış hadi hayırlısı ilaydamızı sağsalim kucaklamak nasip olur inşallah Allah bir seste kurtarsın arkadaşım

burcummm canım benim sarılık ve emzirme olaylarınında üstesinden gelmişsin kız sana en baştada diyrdum bebiş konusunda tereddütlerin vardı hatırlarsan burda yalnız bakabilecekmiyim diye ve bende sen üstesinden gelirsin Allahın izniyle demiştim yine haklı çıktım gerçi şuandada ben kendim için endişeleniyorum ikizin üstesinden ben gelebilecekmiyim acaba ( çok öpüyorum canım arkadaşım

kızlar neşeden haber varmı ikinci aşılamasını olacakmış oldumu ??? Rabbim onada kumsalımızada en kısa zamanda bebişlerini verecek inşallah

Rüzgar deniz entelliye ierror mavideniz bulcuk kızlar sizler nasılsınız ???

ben kendimden bahsedeyim benim bebeler kesinleşti geçen ay 1 kız 1 oğlan hamdolsun şimdilik normal seyrinde devam ediyor gebeliğim sorun yok çok şükür ama erken doğum riski falan düşündürmüyor değil inşallah hayırlı zamanda dünyaya gelir yavrularım artık erken geç hayırlı zamana razıyım ben

bugün itibariyle 21+5 olduk çok şükür

kızlar bu arada isim arayışına girmiş bulunmaktayım :) gerçi seçenek çok olunca daha bi karışıyor kafam :)) kesin olmamakla birlikte EYMEN ve ERVA koymak istiyorum sizce nasıl isimler karar vermemde yardımcı olurmusunuz ? eymen cennetin 8 kapısından birinin adı erva ise peygamber efendimizin(s.a.v) halasının adı ve iffetli namuslu anlamına geliyormuş dediğim gibi kesin değil ama bakalım son anda ne olur :)))

çiğdem arkadaşım seni tanımıyorum neler yaşadın çokdetaylı bilgimde yok ama şuan yapman gereken en son şey umutsuz olmak aksine bebişin için daha güçlü olmalısın arkadaşlarında dediği gibi sadece ellerinde bir sorun varsaki bu bile daha netlik kazanmış değil hemen kötü düşünmemek gerek heleki bebişin 6.ayın içindeyken şuan seni duyuyor bile Rabbim bu imtahandan alnının akıyla en hasarsız şekilde çıkmanı nasip etsin ama tekrar ediyorum vereceğin karar için güçlü olmalısınki sağlıklı verebilesin Allaha emanet ol Allah yardımcın olsun canım

canım seni merak ediyoduk hepimiz
iyi olamana sevindim bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz hepimiz elimizden geldiğince
isimler bence güzel anlamları çok hoş

Rabbim güzel günler göstersin sana Allahın izniyle İstanbuldan güzel haberlerle dönüceksin bi tanemm yeterki sen gücünü kaybetme diyecek bişey bulamıyorum gönül bağı böyle birşeymiş yetemediğimi hissettim Allah yar ve yardımcın olsun..Dualardasın..

bensenb hoşgeldin uzun zmandır kulaklarını cınlattık ama sen gayet son haberleden haberin olduguna göre takip ettmişsin ve bize yazmamışsın aşkolsun bizlerde merak ediyoruz...yani o şekilde yazını görünce kızdım ne yalan söyleyeyim ..erken gelmesi muhtemel canım öncedende erken gelmesinler diye dua ediyordun ama ikiz olupta 40 haftayı tamamlayan çok nadir hatta yok diyebilirim genelde 35 doldurtmaya çalışıyor doktorlar yada en fazla 36 37 tamamlayabiliyorlar..hayırlısıyla dogsunlarda inan bana küçük bebek daha çabuk büyüyor..bizim ikizler 2 buçuk kilo dogdular ve şimdi tosunlar maşallah ...

mavim canım buraya giripte tek kelime yazmadan çıkarmıyım sence :))) şimdi sayfaları atlaya atlayada olsa son haberlerden bilgi edinmek amacıyla bakındım o kadar hatta mesela neşeyi falan cereni listeden gördüm gelişmeleride sizden almak istedim hiç vaktim olmasa bile sizleri seviyorum der yine iki laf eder çıkarım bacım beni tanımıyor gibi konuştun :)))

canım yapma böyle salma kendini
hiç bişiden pes etme büyük bi sınavdan geçiyosun sabır canım herşey çok güzel olucak biz inanıyoruz ve bunun içinde tek yürek olarak dua ediyoruz istanbuldada güzel haberler alıcan inşallah bebişin hala seninle unutma canım dualarımızdasınn allah yardımcın olsun güzelimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahümme innî es’elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn.” Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, cigdem arkadasımızın bebegine saglık sıhhat ver!amin.cümlemizin bebeklerine saglık ihsan eyle.amin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…