- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.761
nur yaa daha dün gibi aklımda hamiş kalmayı çok istiyordun adetine son 5 gün kalanlar diye bir topik vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta arda diye bir arkadaş açmıştı onuda umarım yanlış hatırlamıyorumdur hatta kayrada ordaydı ikiside aynı anda hamiş kalmışlardı sende nur 82 vardı oda ordaydı yani düşünki o kadar zman geçti senin 10 günün kaldı ve benim hala aklımda geriye bakınca gerçekten o zamanları unutamıyorum aynı istekle bir arada aynı şeyleri paylaşmak birbirimize bu derece yakın olmak gerçekten çok güzel birşey yaa bak duygulandım durduk yere
kızlar bende çıkıyorum doktora gidicem 6da
hepinizi çok öpüyorum sağlıkla kalın
hepinizi çok seviyorum
tetkiklerden geçtikten sonra en azından boşa kürek sallamadığınızı bilmek önemliydi canım rahim filminide çekinmişsin artık dediğin gibi taktir Allahın Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inan bana bu çok önemli neşemde sende o listeden çıkacaksınız işte o zaman biz hamişler şişko şişko doğum yapanlarda ellerinde bebeleriyle halay çekeceğiz :)))) Rabbim size sabretmeyi uygun gördüyse vardır bunda bir hayır Allah daha beter imtahan etmesin bu neki dermansız değilsiniz bebşinizin geleceği zamanı beklemekten başka hamdolsun derdiniz yok sağlılısınız ki sen içimizde en yeni olanlardansın bizler çok daha fazla zaman bekledik biliyorsun eskiyi anlatmama gerek yok azmı yumurta çatladı çatlamadı diye yorumlarda bulunduk ilişki zamanları belirledik kurulu saat gibiydik :))) eşlerin kapıdan girmesiyle bebek bebek çatladı çatlayacak diye diye üzerlerine atladığımız zamanlar o kadar olduki işte zaten burdaki bu paylaşımlarımız bizleri böyle kardeş yoldaş arkadaş etti
canım benim kenidne çok dikkat et arada uğra bu kadar özletme kendini bende öpüyorum allaha emanet ol canımneyse canlarım valla size dyum olmaz heleki bu kadar çok özlemişken ama ablam kenardan söylenmeye başladı gelir gelmez geçtin pc başına iki oturda yüzünü göreyim laflayalım biraz diyor :))) hepinizi hasretle öpüyorum online olmayan arkadaşlar sizleride tabiiki hep aklımda ve dualarımda olduğunuzu unutmayın Allaha emanet olun
--------------------------------------------------------------------------------
ArkadaŞlar bİlİyormusunuz hİÇ bİr zaman allah'tan Ümİt kesİlmez.sİze kısaca yakınımda gerÇekleŞen bİr hİkayeden bahsedceĞİm.3 erkek kardeŞ ve ÜÇÜde yıllardır Çocuk sahİbİ olamıyor.sperm yok denecek kadar az.sonunda İlkİ cesaret edİp tedavİye gİrİŞİyor.amelİyat İle 5 sperm bulunabİlİyor bİrİde bozuk.kaldı 4.ve bu Çİft Şİmdİ İkİz bebeklerİnİ bekledİklerİnİ ÖĞrenİyor.demekkİ rabbİm ol derse 4 spermle bİle neler oluyor.rabbİm hayırlısıyla tÜm dİleyenler İÇİn ol desİn ve yÜzler gÜlsÜn İnŞallah
aman da aman... Meriç'i mi göreceksin bakalım bu akşam... bize hemen haber ver tamam mı Burcucum ?yer yokki ablacım çocuk kilo alcak olsa bile yer kısıtlığından alamıcak zavallım :roflol:
6 aylık hamielyim 47 kiloyum :kedi:
bu akaşm saat 6da bebişimi görücem az kaldı zemuszemuszemuszemus
ben de seni öpüyorum tatlım :)uzan biraz dinlen abla iyi olur.görüsürüz öptüm
Tatlım sonuçlar temiz çıktığına göre sadece elindeki bir problem yüzünden gebeliği sonlandırmak bana çok doğru gelmiyor, tam olarak sorun ne onu da net olarak bilmiyorum ama fiziksel bir bozukluk varsa bu bir şekilde düzelebilir hayatım, tıp çok ilerledi... Lütfen kendini bırakma, sana çok rica ediyorum, herşey bitmiş değil güzelim... İnşallah İstanbul'dan güzel haberler alacaksın, lütfen gitme hayatım, buraya birbirimize destek olmak için geliyoruz, her zaman şamata yapmıyoruz biliyorsun... Sonuç olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun bize de bildir lütfen tatlım... Dualarım seninle, inşallah herşey yolunda gidecek hayatım, bütün kalbimle dua ediyorum ve seni çok seviyorum :) Sen ve Zeynep Allah'a emanet olun canım :)MERHABALAR sanırım uzun süre gelemem kızlar şimdiye kadarki arkadaşlığınız için tşk bizim sonuçlarımız temiz çıkmasına rağmen elleri hala kapalı bebeğimizin istanbula prof.dr.kadir hasa yönlendiridler haftaya cmt istanbula gidiyoruz yurt dışında olduğu için daha erken randevu alamadık eğer oda problem var derse kurul kararıyla gebeliğimi sonlandırma ihtimalleri çok yüksek artık ben bende değilim ne yaparım nasıl düzelirim bilmiyorum sanırım bebeğimi alacaklar son umudum istanbuldaki profesör sanırım bebeğimi kaybediyorum hakkınızı helal edin herşey için sağolun iyi bir haber alırsam yazarım mutlaka ama kötüyse uzun süre yazabileceğimi sanmıyorum ne olur beni anlayın hoşçakalın/çiğdem..
kimler gelmiiiiiiiiiiiiişşşşş... çok sevindim seni gördüğüme, seni bayağı bir merak ettik canım, demek 1 kız ve bir oğlan geliyor ha? Ne güzel canım, Allah onları sana bağışlasın ve sağlıkla zamanında doğmalarına izin versin inşallah :)selam kızlarrrrr benssenb iniz geldi :)))
ayy nasıl özledim sizleri bilemezsiniz dün hamiş ve anne adayları için hatta anne olmuşlar için bol bol dua ettim eminim sizlerde boş durmamışsınızdır Mevlam hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
ne habersiniz ??? umarım kötü haberler yoktur en son ceren dünyaya gelmiş sanırım sıra nurda olmalı
canım ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallah tabi şuan sıra nurda olduğu için en önce onun başına :)
nur canım son 10 günün kalmış hadi hayırlısı ilaydamızı sağsalim kucaklamak nasip olur inşallah Allah bir seste kurtarsın arkadaşım
burcummm canım benim sarılık ve emzirme olaylarınında üstesinden gelmişsin kız sana en baştada diyrdum bebiş konusunda tereddütlerin vardı hatırlarsan burda yalnız bakabilecekmiyim diye ve bende sen üstesinden gelirsin Allahın izniyle demiştim yine haklı çıktım gerçi şuandada ben kendim için endişeleniyorum ikizin üstesinden ben gelebilecekmiyim acaba( çok öpüyorum canım arkadaşım
kızlar neşeden haber varmı ikinci aşılamasını olacakmış oldumu ??? Rabbim onada kumsalımızada en kısa zamanda bebişlerini verecek inşallah
Rüzgar deniz entelliye ierror mavideniz bulcuk kızlar sizler nasılsınız ???
ben kendimden bahsedeyim benim bebeler kesinleşti geçen ay 1 kız 1 oğlan hamdolsun şimdilik normal seyrinde devam ediyor gebeliğim sorun yok çok şükür ama erken doğum riski falan düşündürmüyor değilinşallah hayırlı zamanda dünyaya gelir yavrularım artık erken geç hayırlı zamana razıyım ben
bugün itibariyle 21+5 olduk çok şükür
kızlar bu arada isim arayışına girmiş bulunmaktayım :) gerçi seçenek çok olunca daha bi karışıyor kafam :)) kesin olmamakla birlikte EYMEN ve ERVA koymak istiyorum sizce nasıl isimler karar vermemde yardımcı olurmusunuz ? eymen cennetin 8 kapısından birinin adı erva ise peygamber efendimizin(s.a.v) halasının adı ve iffetli namuslu anlamına geliyormuş dediğim gibi kesin değil ama bakalım son anda ne olur :)))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahümme innî es’elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn.” Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, cigdem arkadasımızın bebegine saglık sıhhat ver!amin.cümlemizin bebeklerine saglık ihsan eyle.amin.:Saruboceq:
hoşgeldin canım... nerelerdeydin bugün?kızlar ben geldim nasılsınız
iyi akşamlar canın, iyi haftasonları :)hepinize iyi akşamlar hayırlı hafta sonları hanımlar :gitme:
Allah şimdiden kabul olsun canım :)allah ızın verırse...kızlar bursadan geltıkten sonra evımde tevhıd okutacagım...sızın ısımlerınıze de okuttururum...hepınız aklımdasınız allah yar ve yardımcımız olsun...:Saruboceq:
güle güleeeeeeeeeeeeeeee.... bize haber ver hayatım :)kızlar bende çıkıyorum doktora gidicem 6da
hepinizi çok öpüyorum sağlıkla kalın
hepinizi çok seviyorum
sana da iyi tatiller ve iyi akşamlar canımcım :)bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi tatiller iyi akşamlar
kendinize dikkat edin çok öpüyorumopuyorumnanaktan
ablacım nasılsın dinlendin mi bakalım
dinlendim hayatım ama Çiğdem'in haberiyle çok kötü oldum
ablacım bende çok kötü oldum ya hatta kendimi çok sıkmışım sancım oldu biraz
aman yapma güzelim, sen sakin ve rahat ol lütfen, üstelik yarın sınavın da var, aman diyeyim canım
tamam ablacım magnezyumla ağrı kesici aldım şimdide yatıyorum
yok ablacım bıraktım artık çalışmayıuzan dinlen, artık ders çalışmıyorsun değil mi? yarın sınavın kaçta?
yok ablacım bıraktım artık çalışmayı
iki oturumda olacak biri sabah 9 buçuk 11 buçuk diğeri 2 buuk 5 arası
Allah zihin açıklığı versin canım, Allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?