Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tetkiklerden geçtikten sonra en azından boşa kürek sallamadığınızı bilmek önemliydi canım rahim filminide çekinmişsin artık dediğin gibi taktir Allahın Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inan bana bu çok önemli neşemde sende o listeden çıkacaksınız işte o zaman biz hamişler şişko şişko doğum yapanlarda ellerinde bebeleriyle halay çekeceğiz :)))) Rabbim size sabretmeyi uygun gördüyse vardır bunda bir hayır Allah daha beter imtahan etmesin bu neki dermansız değilsiniz bebşinizin geleceği zamanı beklemekten başka hamdolsun derdiniz yok sağlılısınız ki sen içimizde en yeni olanlardansın bizler çok daha fazla zaman bekledik biliyorsun eskiyi anlatmama gerek yok azmı yumurta çatladı çatlamadı diye yorumlarda bulunduk ilişki zamanları belirledik kurulu saat gibiydik :))) eşlerin kapıdan girmesiyle bebek bebek çatladı çatlayacak diye diye üzerlerine atladığımız zamanlar o kadar olduki işte zaten burdaki bu paylaşımlarımız bizleri böyle kardeş yoldaş arkadaş etti

neyse canlarım valla size dyum olmaz heleki bu kadar çok özlemişken ama ablam kenardan söylenmeye başladı gelir gelmez geçtin pc başına iki oturda yüzünü göreyim laflayalım biraz diyor :))) hepinizi hasretle öpüyorum online olmayan arkadaşlar sizleride tabiiki hep aklımda ve dualarımda olduğunuzu unutmayın Allaha emanet olun

--------------------------------------------------------------------------------

ArkadaŞlar bılıyormusunuz hıÇ bır zaman allah'tan Ümıt kesılmez.sıze kısaca yakınımda gerÇekleŞen bır hıkayeden bahsedceĞım.3 erkek kardeŞ ve ÜÇÜde yıllardır Çocuk sahıbı olamıyor.sperm yok denecek kadar az.sonunda ılkı cesaret edıp tedavıye gırıŞıyor.amelıyat ıle 5 sperm bulunabılıyor bırıde bozuk.kaldı 4.ve bu Çıft Şımdı ıkız bebeklerını bekledıklerını ÖĞrenıyor.demekkı rabbım ol derse 4 spermle bıle neler oluyor.rabbım hayırlısıyla tÜm dıleyenler ıÇın ol desın ve yÜzler gÜlsÜn ınŞallah

evet canım benim ya olmayacak diye korkular içindeyken doğumumuza inş 10 gün aldı
arada gel canım çok açıyorsun arayı ama özletme kendini

evet canım biz elimizden geleni yaptık geriye sabırla beklemek kalıyo galiba:)))
aminnn canımm inşallah rabbim o günleri görmeyi nasip eder bizlere
bende öyle diyom canım sabır sabır her işte bi hayır vardır şükredim umutlarımı bi sonraki aya erteliyorum ozaman aklıma hemen sen geliyon okadar sabrettinki rabbim mükafatınıda iki kat olarak verdi sana şükür dediğin gibi rabbim başka dert verip çaresiz bırakmasın kimseleri ben yine yanı oluacam canım adetim geldikten sonra allahın izniyel yumurtlama tedavisine başlıcaz yine hayırlsıı bakalım ben atlıcam şimdi eşimin üzerine kaydirigubbakcemile3 haaa bu arada ben doktorumu değiştirdim herşeye sıfırdan başladım canım umarım bu sefer güzel olur herşey

canım benim kenidne çok dikkat et arada uğra bu kadar özletme kendini bende öpüyorum allaha emanet ol canım

amiinnnnnn canım rabbim hepimizin yüzünü güldürdürsün inşallah

aman da aman... Meriç'i mi göreceksin bakalım bu akşam... bize hemen haber ver tamam mı Burcucum ?
uzan biraz dinlen abla iyi olur.görüsürüz öptüm
ben de seni öpüyorum tatlım :)
Tatlım sonuçlar temiz çıktığına göre sadece elindeki bir problem yüzünden gebeliği sonlandırmak bana çok doğru gelmiyor, tam olarak sorun ne onu da net olarak bilmiyorum ama fiziksel bir bozukluk varsa bu bir şekilde düzelebilir hayatım, tıp çok ilerledi... Lütfen kendini bırakma, sana çok rica ediyorum, herşey bitmiş değil güzelim... İnşallah İstanbul'dan güzel haberler alacaksın, lütfen gitme hayatım, buraya birbirimize destek olmak için geliyoruz, her zaman şamata yapmıyoruz biliyorsun... Sonuç olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun bize de bildir lütfen tatlım... Dualarım seninle, inşallah herşey yolunda gidecek hayatım, bütün kalbimle dua ediyorum ve seni çok seviyorum :) Sen ve Zeynep Allah'a emanet olun canım :)
kimler gelmiiiiiiiiiiiiişşşşş... çok sevindim seni gördüğüme, seni bayağı bir merak ettik canım, demek 1 kız ve bir oğlan geliyor ha? Ne güzel canım, Allah onları sana bağışlasın ve sağlıkla zamanında doğmalarına izin versin inşallah :)

İsimleri ben çok beğendim, kesinlikle çok değişik ve kulağa hoş gelen isimler canım... İsimleri kesinleştirdiğiniz zaman haber ver ve bu kadar uzun süre ayrı kalma bizden hayatım :) Allaha emanet olun canım :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin canım... nerelerdeydin bugün?
hepinize iyi akşamlar hayırlı hafta sonları hanımlar :gitme:
iyi akşamlar canın, iyi haftasonları :)
allah ızın verırse...kızlar bursadan geltıkten sonra evımde tevhıd okutacagım...sızın ısımlerınıze de okuttururum...hepınız aklımdasınız allah yar ve yardımcımız olsun...:Saruboceq:
Allah şimdiden kabul olsun canım :)
kızlar bende çıkıyorum doktora gidicem 6da
hepinizi çok öpüyorum sağlıkla kalın
hepinizi çok seviyorum
güle güleeeeeeeeeeeeeeee.... bize haber ver hayatım :)
bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi tatiller iyi akşamlar
kendinize dikkat edin çok öpüyorumopuyorumnanaktan
sana da iyi tatiller ve iyi akşamlar canımcım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA} ŞAFAK: 10

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 24

4. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…