Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mafoldumbenmafoldumben amiiiiiiinnnn inşallah..

kumsal bak seni kim karşılıyor :)) hoşgeldin canım kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın fıstıkım
canımmm benim hoşgeldin nasılsın seni burda görmeyi özlemişim valla
bebişlerin nasıl baya büyümüşlerdir artık.bende iyiyim şükürler olsun iş güç bitanem bıraktığın gibiyiz
hosgeldin birtanem iyiyim sen nasilsin adetin geldimi

hoşbulduk canım bende iyiyim yok canım ilaç kullanıyorum daha pazartesi son salıdan sonra beklemeye başlıcaz.oğluşun nasıl

aminnnnnnnnnnn canım allah razı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse hayirlisi olsun canim.oglusum allahin izniyle iyi teyzesi kipir kipir masallahhhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnn canim allah razi olsun agzina saglik

bende sizi özledim arifem hamdolsun iyiyim bebişleride dün gördüm evet büyümüşler ayda 1 muayenem olduğu için bende büyüdüklerini anlayabiliyorum darısı senle neşeme inşallah inanın hep dualarımdasınız ve yürekten sizlerinde en kısa zamanda bu duyguları yaşayacağınıza inanıyorum herşeyin başı sağlık yeterki sağlığınız yerinde olsun canım sonrası Allah kerim

sanırım adette sorun yaşamışsın arife doktora baştan aşağı iyi bir göründünmü sen yani olmaması için herhangi bir şey gösteriyormu doktor ??? hani belki benden sonra görünmüşsündür diye soruyorum canım

allah ızın verırse...kızlar bursadan geltıkten sonra evımde tevhıd okutacagım...sızın ısımlerınıze de okuttururum...hepınız aklımdasınız allah yar ve yardımcımız olsun...:Saruboceq:

canım benim hani umutsuzluk yoktu allahın izniyle herşey normal çıkacak ne olur yapma böyle sana ümitsizlik yakışmıyor canım dualarımız hrp seninle bak sonuçlar temiz çıkıyor bişey yok zeynebimizde canım benim sağlıklı şekilde gelecek inş

canım bizde seni çok özledik hoşgeldin evet sıra bizde inş hayırlısıyla bekliyoruz prensesimi teyzesi ....
allah sizede bugünleri göstersin inş

nur yaa daha dün gibi aklımda hamiş kalmayı çok istiyordun adetine son 5 gün kalanlar diye bir topik vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta arda diye bir arkadaş açmıştı onuda umarım yanlış hatırlamıyorumdur hatta kayrada ordaydı ikiside aynı anda hamiş kalmışlardı sende nur 82 vardı oda ordaydı yani düşünki o kadar zman geçti senin 10 günün kaldı ve benim hala aklımda geriye bakınca gerçekten o zamanları unutamıyorum aynı istekle bir arada aynı şeyleri paylaşmak birbirimize bu derece yakın olmak gerçekten çok güzel birşey yaa bak duygulandım durduk yere

maşallah canımm aminnnnn inşallah bi biz kaldık koca listede allahın izniyle aşağıya transfer olacağımız günü bekliyoz işte kaydirigubbakcemile3
evet canım şuan adet sorunum var biara çok düzenliydi malaesef yine bozduldu hayırlısı
gittim canım guatr dışında bi problemim yok şükür eşimdede sorun yok o arada rahim filmi falan çekildim tahliller falan yapıldı herşey normal allah nasip ettiyse uğraştırıcak velet galiba sabırla bekliyoz hayatım
senin bebişlerin 1kız 1erkekmiş çok sevindim canım allah sağlıkla vaktiyle kucağına almayı nasip etsin

hepinize iyi akşamlar hayırlı hafta sonları hanımlar :gitme:
iyi akşamlar canım iyi tatiller kendine dikkat et
allah ızın verırse...kızlar bursadan geltıkten sonra evımde tevhıd okutacagım...sızın ısımlerınıze de okuttururum...hepınız aklımdasınız allah yar ve yardımcımız olsun...:Saruboceq:

sağol canım allah razı olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…