- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.741
mafoldumbenmafoldumben amiiiiiiinnnn inşallah..Allahümme innî es’elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn.” Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, cigdem arkadasımızın bebegine saglık sıhhat ver!amin.cümlemizin bebeklerine saglık ihsan eyle.amin.:Saruboceq:
canımmm benim hoşgeldin nasılsın seni burda görmeyi özlemişim vallakumsal bak seni kim karşılıyor :)) hoşgeldin canım kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın fıstıkım
hosgeldin birtanem iyiyim sen nasilsin adetin geldimi
Allahümme innî es’elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn.” Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, cigdem arkadasımızın bebegine saglık sıhhat ver!amin.cümlemizin bebeklerine saglık ihsan eyle.amin.:Saruboceq:
canımmm benim hoşgeldin nasılsın seni burda görmeyi özlemişim valla
bebişlerin nasıl baya büyümüşlerdir artık.bende iyiyim şükürler olsun iş güç bitanem bıraktığın gibiyiz
hoşbulduk canım bende iyiyim yok canım ilaç kullanıyorum daha pazartesi son salıdan sonra beklemeye başlıcaz.oğluşun nasıl
Allahümme innî es’elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn.” Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, cigdem arkadasımızın bebegine saglık sıhhat ver!amin.cümlemizin bebeklerine saglık ihsan eyle.amin.:Saruboceq:
neyse hayirlisi olsun canim.oglusum allahin izniyle iyi teyzesi kipir kipir masallahhhh
MERHABALAR sanırım uzun süre gelemem kızlar şimdiye kadarki arkadaşlığınız için tşk bizim sonuçlarımız temiz çıkmasına rağmen elleri hala kapalı bebeğimizin istanbula prof.dr.kadir hasa yönlendiridler haftaya cmt istanbula gidiyoruz yurt dışında olduğu için daha erken randevu alamadık eğer oda problem var derse kurul kararıyla gebeliğimi sonlandırma ihtimalleri çok yüksek artık ben bende değilim ne yaparım nasıl düzelirim bilmiyorum sanırım bebeğimi alacaklar son umudum istanbuldaki profesör sanırım bebeğimi kaybediyorum hakkınızı helal edin herşey için sağolun iyi bir haber alırsam yazarım mutlaka ama kötüyse uzun süre yazabileceğimi sanmıyorum ne olur beni anlayın hoşçakalın/çiğdem..
selam kızlarrrrr benssenb iniz geldi :)))
ayy nasıl özledim sizleri bilemezsiniz dün hamiş ve anne adayları için hatta anne olmuşlar için bol bol dua ettim eminim sizlerde boş durmamışsınızdır Mevlam hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
ne habersiniz ??? umarım kötü haberler yoktur en son ceren dünyaya gelmiş sanırım sıra nurda olmalı
canım ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallah tabi şuan sıra nurda olduğu için en önce onun başına :)
nur canım son 10 günün kalmış hadi hayırlısı ilaydamızı sağsalim kucaklamak nasip olur inşallah Allah bir seste kurtarsın arkadaşım
bende sizi özledim arifem hamdolsun iyiyim bebişleride dün gördüm evet büyümüşler ayda 1 muayenem olduğu için bende büyüdüklerini anlayabiliyorum darısı senle neşeme inşallah inanın hep dualarımdasınız ve yürekten sizlerinde en kısa zamanda bu duyguları yaşayacağınıza inanıyorum herşeyin başı sağlık yeterki sağlığınız yerinde olsun canım sonrası Allah kerim
sanırım adette sorun yaşamışsın arife doktora baştan aşağı iyi bir göründünmü sen yani olmaması için herhangi bir şey gösteriyormu doktor ??? hani belki benden sonra görünmüşsündür diye soruyorum canım
iyi akşamlar canım iyi tatiller kendine dikkat ethepinize iyi akşamlar hayırlı hafta sonları hanımlar :gitme:
allah ızın verırse...kızlar bursadan geltıkten sonra evımde tevhıd okutacagım...sızın ısımlerınıze de okuttururum...hepınız aklımdasınız allah yar ve yardımcımız olsun...:Saruboceq:
kızlar bende çıkıyorum doktora gidicem 6da
hepinizi çok öpüyorum sağlıkla kalın
hepinizi çok seviyorum
hepinizi çok seviyorum
hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?