- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.781
dinlendim hayatım ama Çiğdem'in haberiyle çok kötü oldum
sorma ya abla bende cok üzüldüm bayagi etgilendim resmen mideme krap girdi ya offff insallah iyi haberlerle gelir
eşin yok mu? yalnız mısın evde?
inşallah birtanem, inşallah bütün dualarım Zeynep ve Çiğdem için... Allah anneciğine ve babacığına bağışlasın Zeynep'imizi, umarım bir çaresi vardır
hmmm desene ikimiz de bekarız bu akşam :) benim eşimin de turu var, tura gittiyok ablacım bi arkadaşı geldi onunla buluşmaya gitti
yaaa ben de üzüldüm ama adam kendi kendine sağlığını bozdu, yok zayıflama hapları, yok cildini beyazlaştırma derken metabolizmasını altüst etti, Farah Fawcett de ölmüşbu arada michael jacksonda ölmüs üzüldüm ya
hmmm desene ikimiz de bekarız bu akşam :) benim eşimin de turu var, tura gitti
hmmm desene ikimiz de bekarız bu akşam :) benim eşimin de turu var, tura gitti
yaaa ben de üzüldüm ama adam kendi kendine sağlığını bozdu, yok zayıflama hapları, yok cildini beyazlaştırma derken metabolizmasını altüst etti, Farah Fawcett de ölmüş
evet ablacım bekarım korka korka gitti ama en git dedim artık
arada bir onların da hakkı :) iyi yapmışsın göndermekle :)
bu arada Star TV'de fear factor extreme diye bir yarışma var, bayağı heyecanlı :)
evet cok ilgin bir yarisme... milet neyapcani sasirdi vallaha
slm kızlar
ben geldim eve hemen yazayım dedim
öncelllikle çiğdemin haberinden sonra bende çok kötü oldum iş yerinde salya sümük oldum
biz gerçekten acayip bağlanmışız birbimize kardeş gibi inşallahda hep böyle kalırız.
doktora gittik doktorum çok ilgilyidi eskisi gibi çok memnun kaldım demekki daha önce gerçekten adamın zor bi dönemine denk geldim ultrason için yattım kanrımı bi açtım herkes koptu gülmekten Miraç poposunu sol tarafımdan bir çıakrtmış resmen balon gibi şişmişti doktor eliyle ittiriyo beyfendi rahataını bozmuyor hiç öyle kladı bi süre tabi canımda acıdı o kadar çok çıakrtınca popoyu velet :)) çok şükür herşey yolundaymış 823 gr olmuş bende 49.5 kilo olmuşum 2 haftada iki kilo nasıl aldım ben bile şok oldum bu hızlamı gidicem acaba bilmiyorum 49 dabi doktora çok normal geldi :)) toplam 6 kilo almış oldum bu aya kadar. sonunda folik asiti kestik kan hapı ve elevit kullanmaya başlıyoruz şeker yüklemsi içinde 50 gr alıp evde kahvaltını yap sonra glikozu iç 1 saat sonrada kan ver sonucu telefonla bildir bana hiç hastaneye gelip zahmet çekme sonuç kötü olursa çağırırım zaten dedi korktuğum gibi kötü geçmicek sanırım evde içiçeğim için . tetenoz içinde sen bilirsin istiyosan yaptır çok gerekli değil sonuçda doğmunu kırda bayırda yapmıcaksın temiz bir ortamda yapıcaksın dedi belki bi defalık yaptırrım bizden haberler böylee hee birdee miracımız biraz koca kafalı olcak çoğu erkek bebek gibi :)))))
nurcum sınavında başarılar canım inşsallah güzel geçicek
slm kızlar
ben geldim eve hemen yazayım dedim
öncelllikle çiğdemin haberinden sonra bende çok kötü oldum iş yerinde salya sümük oldum
biz gerçekten acayip bağlanmışız birbimize kardeş gibi inşallahda hep böyle kalırız.
doktora gittik doktorum çok ilgilyidi eskisi gibi çok memnun kaldım demekki daha önce gerçekten adamın zor bi dönemine denk geldim ultrason için yattım kanrımı bi açtım herkes koptu gülmekten Miraç poposunu sol tarafımdan bir çıakrtmış resmen balon gibi şişmişti doktor eliyle ittiriyo beyfendi rahataını bozmuyor hiç öyle kladı bi süre tabi canımda acıdı o kadar çok çıakrtınca popoyu velet :)) çok şükür herşey yolundaymış 823 gr olmuş bende 49.5 kilo olmuşum 2 haftada iki kilo nasıl aldım ben bile şok oldum bu hızlamı gidicem acaba bilmiyorum 49 dabi doktora çok normal geldi :)) toplam 6 kilo almış oldum bu aya kadar. sonunda folik asiti kestik kan hapı ve elevit kullanmaya başlıyoruz şeker yüklemsi içinde 50 gr alıp evde kahvaltını yap sonra glikozu iç 1 saat sonrada kan ver sonucu telefonla bildir bana hiç hastaneye gelip zahmet çekme sonuç kötü olursa çağırırım zaten dedi korktuğum gibi kötü geçmicek sanırım evde içiçeğim için . tetenoz içinde sen bilirsin istiyosan yaptır çok gerekli değil sonuçda doğmunu kırda bayırda yapmıcaksın temiz bir ortamda yapıcaksın dedi belki bi defalık yaptırrım bizden haberler böylee hee birdee miracımız biraz koca kafalı olcak çoğu erkek bebek gibi :)))))
nurcum sınavında başarılar canım inşsallah güzel geçicek
abacım ben çıkıyorum
dua et benim için
seni çok seviyorum çok öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?