- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.261
Nitrit pozitif çıkmış canım... çooooooooook çok teşekkür ederim, evet az su içiyorum, günde bir bardak suyu zor tüketirdim normalde şimdi 8 bardağı zor içiyorum ki doktor günde 3 litre içeceksin dedi kafamçokkarıştı
önemli değil birtanem benim, çok sağol içimi rahatlattın Şeniz uyudu mu Zeynebimiz annesi? ayyy yerim ben onu :)
Rüzgar Deniz'cim,
Ben de normalde su içen biri değilim, anca yazın biraz işte. Ama kendimi 3-5 gün sıkıp ödev gibi su içmeyi becerebilirsem kendiliğimden susuyorum. Ben pet şişe ile geziyorum uzun zamandır. En kötü ihtimalle bir dikişte içmeye çalışacağına yudum yudum içersin.
canım gerçi bize sormamışssın ama benim oyum ırmaktan yana
ırmak ve nehir çok seviyorum bu isimleri
hatta yine kızım olursa koyabilirim belki:lepi:
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sen 99'a mı indiiiiiiiiiiiiiiiiin???? ne çabuk geçmiş günler ya!
inşallah güzel çıkıcak ablam sen rahat ol teşekkür ederim canımşu sonuçlar çıksın diye bekliyorum, internetten lab sonucunu alıp doktora maille yollayacağım... bir kısım sonuçlar çıkmış, bir kaç sonuç ya yüksek ya düşük çıkmış, biraz canım sıkıldı ama anlamıyorum tabii :)
tamam birtanem yazarım :)
di mi yaaa... en büyük sınav sonucu kucağında ona bakarsan Burcucum :)
ay sonunda açıyomu meşhur hastanesini bana sorarsan bi uğra derim burcuayy bugun nasıl uykum var gözlerim acıyo resmen açık tutucam diye mirmirmirmir
akşama kadar nasıl durcma bilmiyorum patronda tuturmuş hastanenin açılışına bekliyorum gelmezseniz kızıcam diee ama gitmicem bide 6dan sonra açılış maçılış çekemem:dilcikar:
:roflol::roflol: ay alemsin burcuevet kesin fayda olucak eminim herkes orda olcak
ben bu uykuyla orda kesin bi sedye üzerinde sızarım mirmirmirmir
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canımARKADASLAR BUGUN KONTUROLUM VAR DR.DA 4 GIDECEGIM OGLUSUMU GORECEGIM 4 TEN SONRA GELIRIM COK OPTUM HEPINIZI..BUARADA ANNECIGIMDE GORECEK OGLUSUMUkaydirigubbakcemile5:dance:
hoşgeldin aramıza tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımSelam Arkadaşlar,
Biliyorum henüz çok erken ama dayanamadım ben de bu topic'te olayım artık istedim. Diğer topic'ten bir tek Rüzgar Deniz'i tanıyorum, diğerlerinizle de yakında tanışırım umarım. Sevtap iyi haberlerle döneceksin inşallah, ne güzel bebeğini göreceksin, süper.
Ben altıncı haftamın içindeyim. Tam olarak 5 + 3, keseyi gördük bu hafta sonu, Allah'ın izniyle de önümüzdeki hafta bebeği göreceğiz inşallah. Hepinize kolay ve keyifli hamilelikler diliyorum. Dileyen herkese hayırlısıyla güzel hamilelikler, sağlıklı keyifli bebekler...
evet abla hiç sorma yoğunuz bu günlerde bayaBurcu, Arife??? işlere mi gömüldünüz? Burcu? uyudun mu yoksa?
[QUOTE=RuzgarDeniz;7775354]aaaaah ahhhhhh su içmek ne zor şeymiş yarabbim... susamadıkça hayatta içemezdim, şimdi ilaç niyetine içmem lazım
he yaaaa delikafadulden indik artık ikili rakkamlara
ruh halim böyle zemuszemusdelikafadulden ikisi birden
Herada, doktor herhangi bir ilaç falan verdi mi? kalp atışlarını duymak için ne zaman gidiyorsunuz doktora?
he yaaaa delikafadulden indik artık ikili rakkamlara
slmmmmm nabersiniz ben iyiyim cok sükür yarin sabah 10 da randevum var dr da
evet bize de bir an önce bildir kızımızın ismini, inan çok güzel oluyor ismiyle çağırmak, çok farklı bir duygu :)Canım filiz abla sabah sormuş da bana o yüzden cevap mahiyetinde yazdım. Fikrini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarını okudum. Zeynebimizin emişini falan ne güzel anlatmışsın. İnsan hevesleniyor valla.
Bulcuk, Herada, Filiz abla sağolun kızlar sanırım Selin ya da Irmak ikisindenbirisi olacak. Bugün bineceğim eşimin tepesine artık.
hadi bakalım hayırlısı... hatırlarsan Ceren'i de 99'dan itibaren saymaya başlamıştık ve geldi bile :) yerimsenibenhe yaaaa delikafadulden indik artık ikili rakkamlara
Beyazımın söylediğine göre endişelenecek bir şey yok, çok rahatladım :)inşallah güzel çıkıcak ablam sen rahat ol teşekkür ederim canım
evet abla hiç sorma yoğunuz bu günlerde baya
desene tuvaletten çıkamayacağız, hadi ben evdeyim, sen ne yapacaksın? tam duruşma ortasında bir dak. hakim bey bir lavabo gidip geleyim de diyemezsin... yanmışız biz yanmışııııızzzzzFiliz ablacığım, bende de enfeksiyon var. Atamadım bir türlü. 3 ltr su içiyorum. Dr eğer daha çok akşamları içiyorsan bir faydası olmaz dedi. yani gündüz daha çok içmeliymişiz. Bir de daha da artır suyu dedi. valla 4 litre falan anca yetecek herhalde.
Canım biz iyiyiz. Hadi bakalım inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin.
evet bize de bir an önce bildir kızımızın ismini, inan çok güzel oluyor ismiyle çağırmak, çok farklı bir duygu :)
hadi bakalım hayırlısı... hatırlarsan Ceren'i de 99'dan itibaren saymaya başlamıştık ve geldi bile :) yerimseniben
Beyazımın söylediğine göre endişelenecek bir şey yok, çok rahatladım :)
niye bu kadar yoğunsunuz ki?
desene tuvaletten çıkamayacağız, hadi ben evdeyim, sen ne yapacaksın? tam duruşma ortasında bir dak. hakim bey bir lavabo gidip geleyim de diyemezsin... yanmışız biz yanmışııııızzzzz
beyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?