Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Rüzgar Deniz'cim,

Ben de normalde su içen biri değilim, anca yazın biraz işte. Ama kendimi 3-5 gün sıkıp ödev gibi su içmeyi becerebilirsem kendiliğimden susuyorum. Ben pet şişe ile geziyorum uzun zamandır. En kötü ihtimalle bir dikişte içmeye çalışacağına yudum yudum içersin.

[QUOTE=RuzgarDeniz;7775354]aaaaah ahhhhhh su içmek ne zor şeymiş yarabbim... susamadıkça hayatta içemezdim, şimdi ilaç niyetine içmem lazım[/QUOTE]
ablacım suyu çok içmen gerek
hatta sonuçlarının hepsi iyi çıksa bile içmelisin ki enfeksiyonun olmasın
bende normalde hiç sevmezdim ama hamilelikte Alahtan çok içtim içim yanıyordu hep
daha önce sistit geçmişim olmasına rağmen hamileyken hiç olmadı
bir de havalarda sıcak ablacım,yeterli miktarda sıvı alman gerek
sadece su değil,meyve suyu falan içebiliyorsan meyve suyu iç,süt,ayran falan ne bulursan işte
toplam 3 litreye yakın olsunŞeniz

şimdi uyudu ablacım
2 kere kak yaptı onu değiştirdim
yazık babamıza bu gidişle işten eve hiç gelemeyecekkaydirigubbakcemile3
cırt cırt gidiyoruz bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahatladı şimdi
ama hala savaşır gibi uyuyor yanıma koydum ana kucağında hareket ettikçe sallıyorum yoksa çoktan uyanırdı:jeyyar
:

valla aynen öyle yapacağım, şimdi karşıma koydum 1,5 lt.lik pet şişe onu bitimeye çalışacağım, akşama kadar da ikincisini bitirmek için uğraşacağım ne yapayım?

canım gerçi bize sormamışssın ama benim oyum ırmaktan yana
ırmak ve nehir çok seviyorum bu isimleri
hatta yine kızım olursa koyabilirim belki:lepi:

Canım filiz abla sabah sormuş da bana o yüzden cevap mahiyetinde yazdım. Fikrini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarını okudum. Zeynebimizin emişini falan ne güzel anlatmışsın. İnsan hevesleniyor valla.

Bulcuk, Herada, Filiz abla sağolun kızlar sanırım Selin ya da Irmak ikisindenbirisi olacak. Bugün bineceğim eşimin tepesine artık.

inşallah güzel çıkıcak ablam sen rahat ol teşekkür ederim canım
ay sonunda açıyomu meşhur hastanesini bana sorarsan bi uğra derim burcu
evet kesin fayda olucak eminim herkes orda olcak
ben bu uykuyla orda kesin bi sedye üzerinde sızarım mirmirmirmir
:roflol::roflol: ay alemsin burcu
ARKADASLAR BUGUN KONTUROLUM VAR DR.DA 4 GIDECEGIM OGLUSUMU GORECEGIM 4 TEN SONRA GELIRIM COK OPTUM HEPINIZI..BUARADA ANNECIGIMDE GORECEK OGLUSUMUkaydirigubbakcemile5:dance:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım
hoşgeldin aramıza tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
aminnnn sağol
Burcu, Arife??? işlere mi gömüldünüz? Burcu? uyudun mu yoksa?
evet abla hiç sorma yoğunuz bu günlerde baya

Filiz ablacığım, bende de enfeksiyon var. Atamadım bir türlü. 3 ltr su içiyorum. Dr eğer daha çok akşamları içiyorsan bir faydası olmaz dedi. yani gündüz daha çok içmeliymişiz. Bir de daha da artır suyu dedi. valla 4 litre falan anca yetecek herhalde.

[QUOTE=RuzgarDeniz;7775354]aaaaah ahhhhhh su içmek ne zor şeymiş yarabbim... susamadıkça hayatta içemezdim, şimdi ilaç niyetine içmem lazım

ablacım suyu çok içmen gerek
hatta sonuçlarının hepsi iyi çıksa bile içmelisin ki enfeksiyonun olmasın
bende normalde hiç sevmezdim ama hamilelikte Alahtan çok içtim içim yanıyordu hep
daha önce sistit geçmişim olmasına rağmen hamileyken hiç olmadı
bir de havalarda sıcak ablacım,yeterli miktarda sıvı alman gerek
sadece su değil,meyve suyu falan içebiliyorsan meyve suyu iç,süt,ayran falan ne bulursan işte
toplam 3 litreye yakın olsunŞeniz

şimdi uyudu ablacım
2 kere kak yaptı onu değiştirdim
yazık babamıza bu gidişle işten eve hiç gelemeyecekkaydirigubbakcemile3
cırt cırt gidiyoruz bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahatladı şimdi
ama hala savaşır gibi uyuyor yanıma koydum ana kucağında hareket ettikçe sallıyorum yoksa çoktan uyanırdı:jeyyar
:[/QUOTE]

evet sabahtan bir koca bardak süt içtim zaten, sabahtan beri de 4 bardak su içtim, daha çoooooooooooook yolum var akşama kadar :) hamilelikten önce ben de sistit olmuştum, babam kaza geçirdiğinde İstanbul'a gittiğimizde... valla Allah korusun, inşallah olmam tekrar ne korkunç bir şeydi o

ayyy kıyamam ben miniğime :) eee napalım babalar kazanacak çocuklar yiyecek, bu işin kuralı bu kaydirigubbakcemile3

Herada, doktor herhangi bir ilaç falan verdi mi? kalp atışlarını duymak için ne zaman gidiyorsunuz doktora?

Evet canım,
Kan testi sonucunu haber verince crinone jel kullanmaya başla dedi. Hafta sonu keseyi görmeye gittiğimizde de episodin verdi, düşük tehlikesine karşı, kasık ağrısına benzer ama tereddüt ettiğinde at bir tane çekinme dedi. Allaha şükür şimdilik bir düşük tehlikem yokmuş. Folic acid'i de 4 aya yakındır kullanıyorum zaten, ona da devam ediyorum. Vitamine şimdilik gerek yok dedi. İnşallah, önümüzdeki hafta sonu -yani daha 8-9 günüm daha var- bebeği görmeye gideceğiz, herhalde o zaman da kalp atışlarını duyarız diye tahmin ediyorum, sormadım açıkçası, zaten keseyi karından göremeyince, vajinal ultrasonda da biraz uğraştı, öyle bir endişe kapladı ki içimi. Tansiyonuma baktı 12/9, hayatta ilk defa bu kadar yüksek bir tansiyon gördüm kendimde. Belki stres ama neticede çıkabiliyormuş tansiyonun, tuzu azalt bakalım şimdilik dedi. O günden beri de evde ölçüyorum, 11 ve 7,5'tan yüksek çıkmıyor ama yine de tuzu neredeyse kestim sayılır. Böyle işte canım, aynen dediğin gibi endişe endişe endişe. Neticede sağlıkla keyifle gelsinler de hepsine değer bebeklerimiz....

evet bize de bir an önce bildir kızımızın ismini, inan çok güzel oluyor ismiyle çağırmak, çok farklı bir duygu :)
he yaaaa delikafadulden indik artık ikili rakkamlara
ruh halim böyle zemuszemusdelikafadulden ikisi birden
hadi bakalım hayırlısı... hatırlarsan Ceren'i de 99'dan itibaren saymaya başlamıştık ve geldi bile :) yerimseniben
inşallah güzel çıkıcak ablam sen rahat ol teşekkür ederim canım

evet abla hiç sorma yoğunuz bu günlerde baya
Beyazımın söylediğine göre endişelenecek bir şey yok, çok rahatladım :)
niye bu kadar yoğunsunuz ki?
desene tuvaletten çıkamayacağız, hadi ben evdeyim, sen ne yapacaksın? tam duruşma ortasında bir dak. hakim bey bir lavabo gidip geleyim de diyemezsin... yanmışız biz yanmışııııızzzzz

beyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama

Ablacım, ben de dün itibariyle evdeyim artık. Dosyalarımı geçici süre ortaklara devrettim. Evden dilekçelerimi takip edip mail ile atıyorum onlar hallediyorlar. Dr erken doğum tehlikesi var deyince erkenden bıraktım artık.

beyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama

Canım bol bol çiğ soğan. Salatasını yap domatesle ye. Bir de tabii çok su.Bir de eczanelerde çaylar var ama onlar hakkında bir bilgim yok. Bir de bebişini emzirmeye bak. sağarak verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…