- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.221
merhaba tatlım, inşallah birtanem :)slm ablacım
işallah sonuçların tertemiz çıkarrr :Saruboceq:
hoşgeldin nurcum nasılsınızz kızınla
yok güzelim çok şükür :)ilayda iyi teyzesi şimdi uyuyor
siz nasılsınız ağrıların falan yok değil mi
slm ablacım
işallah sonuçların tertemiz çıkarrr :Saruboceq:
hoşgeldin nurcum nasılsınızz kızınla
hoşgeldin canım nasılsın anneciğin geliyormuş gözün aydınslm arkadaslar ıyı gunler dılerıma.s.
hoşgeldin ablacım nasılsın inşallah sonuçlar güzel çıkar hbaerlerini bekliyoruzmerhaba kızlar... geçen sefer kontrole gittiğimizde doktorum benden bir takım kan ve idrar tahlilleri, idrar kültürü falan istemişti, acelesi yok demişti, ben de bu sabah erkenden hastaneye gittim ve yaptırdım, kan ve idrar tahlili öğleden sonra çıkacak ama idrar kültürü salı günü çıkacak, ancak eve geldim, gazeteleri şöyle bir okudum geldim :) nasılsınız bakalım, ne var ne yok?
canııııım sonunda gelmesine sevindim, biraz rahatlarsın, insan adet olamayınca da çok geriliyor maalesef... listeye 2 Ağustos mu yazalım?
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
hoşbuldum canım iyiyiz sen nasılsın miracımız nasıl bakalım
şu sonuçlar çıksın diye bekliyorum, internetten lab sonucunu alıp doktora maille yollayacağım... bir kısım sonuçlar çıkmış, bir kaç sonuç ya yüksek ya düşük çıkmış, biraz canım sıkıldı ama anlamıyorum tabii :)hoşgeldin canım nasılsın anneciğin geliyormuş gözün aydın
hoşgeldin ablacım nasılsın inşallah sonuçlar güzel çıkar hbaerlerini bekliyoruz
evet abla geldi çok ağrım var ama rahatlamadım desem yalan olur çok stresli oluyorum
30 temmuz yazalım ablacım sana zahmet
nasılsın nurcum kızımız nasıl
di mi yaaa... en büyük sınav sonucu kucağında ona bakarsan Burcucum :)iyiiz bizde teyzesi :ecrin_bebek:
sen böyle test çöçzyorum dershaneye gidiyorum falan demiyosun ya garip geliyo
nasıl alışmışız ders çalışmana kaydirigubbakcemile3
şu sonuçlar çıksın diye bekliyorum, internetten lab sonucunu alıp doktora maille yollayacağım... bir kısım sonuçlar çıkmış, bir kaç sonuç ya yüksek ya düşük çıkmış, biraz canım sıkıldı ama anlamıyorum tabii :)
tamam birtanem yazarım :)
di mi yaaa... en büyük sınav sonucu kucağında ona bakarsan Burcucum :)
ayy bugun nasıl uykum var gözlerim acıyo resmen açık tutucam diye mirmirmirmir
akşama kadar nasıl durcma bilmiyorum patronda tuturmuş hastanenin açılışına bekliyorum gelmezseniz kızıcam diee ama gitmicem bide 6dan sonra açılış maçılış çekemem:dilcikar:
ne hastanesi, ne açılışı? kız git seni tanısınlar, bazen tanınmak öncelikli olmanı sağlıyor
benim patron özel diş hastanesi açtı bugun açılış kokteyli var
ocakdan beri ondan rahatım ben burda gelmiyor hiç gelincede çabucak gidiyodu
hep hastanede işleri oluyo
ama hiç gidesim yok düşünmüyorum gitmeyi :umursamaz:
evet canım bende aışmışım farklı hissediyorum kendimiiyiiz bizde teyzesi :ecrin_bebek:
sen böyle test çöçzyorum dershaneye gidiyorum falan demiyosun ya garip geliyo
nasıl alışmışız ders çalışmana kaydirigubbakcemile3
şu sonuçlar çıksın diye bekliyorum, internetten lab sonucunu alıp doktora maille yollayacağım... bir kısım sonuçlar çıkmış, bir kaç sonuç ya yüksek ya düşük çıkmış, biraz canım sıkıldı ama anlamıyorum tabii :)
tamam birtanem yazarım :)
di mi yaaa... en büyük sınav sonucu kucağında ona bakarsan Burcucum :)
evet canım bende aışmışım farklı hissediyorum kendimi
ablacım inş tertemiz sonuçların hiç kendini strese sokmak yok tamam mı
ablacım inş darısı başınızamerhaba kızlar... geçen sefer kontrole gittiğimizde doktorum benden bir takım kan ve idrar tahlilleri, idrar kültürü falan istemişti, acelesi yok demişti, ben de bu sabah erkenden hastaneye gittim ve yaptırdım, kan ve idrar tahlili öğleden sonra çıkacak ama idrar kültürü salı günü çıkacak, ancak eve geldim, gazeteleri şöyle bir okudum geldim :) nasılsınız bakalım, ne var ne yok?
Adlarıyla bin yaşasınlar inşallah, Allah bağışlasın canım :)
güzeliiiiiiiim görmedim ben seni kusura bakma, netim gitti bir ara, gözün aydın canım ne güzel anneciğin sana destek olacak :) annenin kıymetini iyi bil, olmayınca insan çok arıyor ve kendini yalnız, kimsesiz hissediyor mafoldumben
canım seni göremediğim için kusura bakma :)
amiiiiiiiin inşallah tatlım :)
merhaba canım, günaydın için biraz geç oldu benim için kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... merhaba tatlım :)
canııııım sonunda gelmesine sevindim, biraz rahatlarsın, insan adet olamayınca da çok geriliyor maalesef... listeye 2 Ağustos mu yazalım?
memnun değil idiysen değiştirmekle isabet etmişsin hayatım, insanın doktoruna güvenmesi çok çok önemli, hadi bakalım bebişimizin boyu kilosu gayet normalmiş, inşallah bundan sonra da herşey gayet iyi olacak :) bu arada siz hala bir isme karar veremediniz mi?
evet canım çok sıkılıyor ama napiim dediğin gibi bebiş için değer :) bu arada bu sabah hastaneye gitmek bile bana bir değişiklik oldu...
hadi bakalım sen iyice bir dinlen, tatil yapıp toparlan :) biz de snei çok öpüyoruz tatlım :)
ayyyyy canım yaaaa, sen böyle anlattıkça ben burada sabırsızlanıyorum, darısı başımıza inşallah canım :) oyyy maşallah birtanem benim, güzel kuzum büyümüş annesi :) anlattığın kadarıyla gerçekten zilli olacak Zeynep kızımız :) benim için kokusunu içine çek hayatım :)
cnm benim hoşgeldinherkese merhabalar nasılsınız bakalım
[QUOTE=sevvttaapp;7770637]saol canım daha ıyıyım ılac ıyı gelıyor allah tan ılerlememıs yoksa safra alınıyormus ...cok sukur agrılarımı falan kestı ılac ...anne cok farklı cok guzel bır duygu senın bebiş nasıl bakalımzemuszemus
sen bilirsin tatlım, ama orada bir görünmende fayda olurdu bence... iş hayatı işte :)
evet kesin fayda olucak eminim herkes orda olcak
ben bu uykuyla orda kesin bi sedye üzerinde sızarım mirmirmirmir
:roflol::roflol::roflol::roflol:delü o kalabalıkta uykun açılır daha ne istiyon
tamam ablam yaz sen ben zeynebi bi emzireyim kalktı mıkırdanıyor,bekliyorum sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?