Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Selam Arkadaşlar,

Biliyorum henüz çok erken ama dayanamadım ben de bu topic'te olayım artık istedim. Diğer topic'ten bir tek Rüzgar Deniz'i tanıyorum, diğerlerinizle de yakında tanışırım umarım. Sevtap iyi haberlerle döneceksin inşallah, ne güzel bebeğini göreceksin, süper.

Ben altıncı haftamın içindeyim. Tam olarak 5 + 3, keseyi gördük bu hafta sonu, Allah'ın izniyle de önümüzdeki hafta bebeği göreceğiz inşallah. Hepinize kolay ve keyifli hamilelikler diliyorum. Dileyen herkese hayırlısıyla güzel hamilelikler, sağlıklı keyifli bebekler...

hoşgeldin heradacım :) seni aramızda görmek çok güzel :) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Sağolasın Rüzgar Deniz'cim,

Sizler için hep dua ediyordum ama bu topic'te hamile biri olarak yazabileceğimi düşünemiyordum bile. Allah herkese bu mutluluğu tattırsın, tamamına ersin inşallah.

Sizler için hep dua ediyordum ama bu topic'te hamile biri olarak yazabileceğimi düşünemiyordum bile. Allah herkese bu mutluluğu tattırsın, tamamına ersin inşallah.

amiiiin canım :) sık sık gel bu topiğe de, gerçi son bir kaç gündür çok durgunuz ama çok güzel bir bilgi alışverişi var burada :)

Burcu, Arife??? işlere mi gömüldünüz? Burcu? uyudun mu yoksa?
yok yok uyumadım abla yıkılmadım ayaktayımmm :1shok:mirmirmirmir

hoşgeldin canım aramıza
tebrik ederim sağlıklla kucağına alırsın işallah yavrucuğunu

BIYOKıMYA
CRP * 8.....................mg/L..........................0 - 5
enfeksiyon varlığında artabilir,yada yara,yanık falan varsa,gebeliğin geç dönemlerinde de yüksek olabilir,normal bir durum,fazlada yükek değil zaten
HEMOGRAM
WBC * 11.2..........................K/uL.................... 4 - 9 biraz enfeksiyonun var gibi,üşütmüş olabilirsin ablamRBC * 3.43..........................10^3/uL..................4 - 6 kansız kalmışssınHGB * 10.4..........................gr/dL...................12.3 - 17.5 kansızlık var
HCT * 31.1.......................... %........................35 - 52 bu da aynı,3 parametre birbirine bağlı
STRIP IDRAR
Dansite * 1.010..........................1.015 - 1.025 idrarın biraz yoğun,biraz daha fazla su iç ablam,çok önemli değil
Nitrit * +.......................... Negatif ablacım pozitif mi çıkmış anlamadım

ıdrar Mikroskobisi
Lokosit 7 sayısı çok değil enfeksiyonun yok Eritrosit NADıR önemli değilBakteri + bakteri tüm idrarda olur ama miktarı önemli
Mantar 1 sayısı az önemli değil
Yassı Epitel 3-4 kadınlarda epitel olurHyalen Silendir -
Triple Fosfat Kristali -
Kalsiyum Oksalat Monohidrat Kristali -
Kalsiyum Oksalat Dihidrat Kristali -
bu kristal ve silendirlerin olmaması iyi normalde idrarda bulunmazlar

ablacım zeynebi anca emzirip uyuttum kusuruma bakma biraz geç cevapladım

Herada hoşgeldin canım. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini kucağına almanı dilerim.

Filiz abla biz daha bir ism üzerinde karar veremedik. Bana kalsa ben Tuğçe ya da Ayça koyalım diyorum. Eşim de Selin ya da Irmak diyor. Ama çok kararsız. Onlardan birine karar verse ben ona da razıyım. bebişimi ismiyle sevmek istiyorum artık.

[QUOTE=sevvttaapp;7773421]ARKADASLAR BUGUN KONTUROLUM VAR DR.DA 4 GIDECEGIM OGLUSUMU GORECEGIM 4 TEN SONRA GELIRIM COK OPTUM HEPINIZI..BUARADA ANNECIGIMDE GORECEK OGLUSUMUkaydirigubbakcemile5:dance:[/QUOTE]
canım benim ne güzel kuzunu göreceksin,hadi hayırlı haberlerler gel inş

hoşgeldin cnm aramıza,hayırlı olsun bebeğinopuyorumnanaktan

canım gerçi bize sormamışssın ama benim oyum ırmaktan yana
ırmak ve nehir çok seviyorum bu isimleri
hatta yine kızım olursa koyabilirim belki:lepi:

ablacım sanırım nitrit pozitif çıkmış sende,pozitif olduğunda bakteri sayısı çok demektir
sen bol bol su iç ablam
enfeksiyon olmasada bakteri saysı artabilir

Nitrit pozitif çıkmış canım... çooooooooook çok teşekkür ederim, evet az su içiyorum, günde bir bardak suyu zor tüketirdim normalde şimdi 8 bardağı zor içiyorum ki doktor günde 3 litre içeceksin dedi kafamçokkarıştı

önemli değil birtanem benim, çok sağol içimi rahatlattın Şeniz uyudu mu Zeynebimiz annesi? ayyy yerim ben onu :)

canım eğer sorarsan benim oyum Irmak'tan yana :)

Sağol Htc'cim. Sen de hayırlısıyla mutlulukla bebeğini kucakla inşallah. Ben de karışayım; ben açıkçası eşinin tercihlerini daha çok beğendim, özellikle Irmak'ı. ısmiyle analı babalı mutlu, uzun ve sağlıklı bir ömür sürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…