Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slmmmmm nabersiniz ben iyiyim cok sükür yarin sabah 10 da randevum var dr da
hoşgeldin Gönül'cüm :) hadi bakalım yarın oğluşunu göreceksin ha? daha bana çoooook var, çok özledim :)
aman düşük tehlikesi olmasın da... çok dikkatli ol hayatım, zaten en zor kısım ilk 3 ay, sonra insan rahatlıyor, tabii buna rahatlamak denirse, ben her an endişe içindeyim, niye kıpırdamadı, niye tahliller böyle, amniyo sonucu ne olacak? offffffff bu rahatlamaksa rahatladım :) normaldir tansiyonunun çıkması çünkü telaş yaptın :) bu arada tuzu da tamamen kesme, mazallah daha farklı şeyler çıkabilir... az kullan bence :)
Beyazcım ben de bir şey sorabilir miyim? Hemogram testi için aç mı gitmek gerekiyor?
ben bilmediğim için aç gittim canım

beyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama
hoşgeldin canımcım... ne olacak Gülçin'le senin süt sıkıntınız... onun da göğüs uçları yara olmuş
ohhh süper, o zaman bol bol dinlen canım, aman erken doğum falan olmasın, uzat bacaklarını dinlen :)

Canım insan doğum yaklaştıkça heyecanlanıyor di mi? Valla ben biraz da tırsıyorum açıkçası.
evet yaa heycan tırsma hepsi bi arada oluyomuş

slmm canımcım ayy miracı görcen yarın ne güzell
benim miraçdan slm söyle seninkine kaydirigubbakcemile3

canim bakiyorumda gün saymaya baslamisin zaman nasil geciyor ya inanamiyorum
yaa başladım valla sayınca çabukmu geççek yavaşmı geççek bi deneyelim kaydirigubbakcemile3

evet bi bakcaz Miraç kapıda tık tık çalıyo

kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama

canım yaa üzüme o kadar çok ilk günler zor olurmuş sütün gelmesi canın acısada yara olsada emzir emzirdikçe süt gelirmiş zaten boş emsede emsin

hosbulduk ablacim insallah görücem yavrumu insallah cabuk gecer zamanda sende görürsün...
Sağol canım. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece dün dr hareketi azalt dedi. Sanırım az da olsa erken doğum riski var.
cok sükür allaha.aaa allah yardimcin olsun insallah erken dogum olmaz

Sağolasın Rüzgar Deniz'cim,

Evet düşükten çok korkuyorum, herkes gibi. Çalışıyorum ama birikmiş bir sürü iznim var ve haftanın bir iki günü evden çalışabilmem mümkün. Öyle öyle yormamaya gayret ediyorum şimdilik.
Allah'ın izniyle bu kritik dönemi de atlatırım inşallah. Tuz konusunda haklısın sanırım, bir iki gün daha tansiyon normal devam ederse, tuzu normal kullanmaya başlayacağım ben de.

a.s söylerim tabi.iyi bi dene bakalim sayili gün cabuk geciyor ya baksana 99 gün kalmis sürda ne kalmis..

iyiyiz cxanım sağol sen nasılsın oğluşu görcen demek ne güzel hayırlı hbaerleri bekliyoz
bizim sezon açıldı abla mobilya sektörü malum evlenen evlenene herkes ev döşüyor şimdi
ondan kaynaklanıyor

canım dereoyu tüketmeye çalış süt artırıcı etkisi varmış ama stres yapma sakın

bende iyiyim arifecim evet allahin izniyle görücek minik miracimi
sen neyaptin geldimi regelin

nurcum nasilsin allah evladinizi size bagislasin nasil geciyor araniz nasil melek kokulu yavrunla
iyiyiz teyzesi meleğim çok akıllı koynumda uyumayı çok seviyor yavrum ama ananesi kızıyor kucaa alıştırıorsun diye, napayım kokusu burnumdan gitsin istemiyorum
Canım bol bol çiğ soğan. Salatasını yap domatesle ye. Bir de tabii çok su.Bir de eczanelerde çaylar var ama onlar hakkında bir bilgim yok. Bir de bebişini emzirmeye bak. sağarak verme.

canım soğanı deneyeceğim milupanın çayını içiyorum , nerdeyse 4 litreye yakın su içiyrum inş biran önce çok çok sütüm olurda meleğim bol bol doyar

canım azkalmış sende kavuşacaksın miniğine
Beyazcım ben de bir şey sorabilir miyim? Hemogram testi için aç mı gitmek gerekiyor?
yok cnm hemogram için aç tok farketmez
iiyiym cnm sen anıslsın?bend baktım geçenlerde şöyle iyi bişey bulamadım,bol sıvı,su,çorba,et falan yemek lazım.
Canım bol bol çiğ soğan. Salatasını yap domatesle ye. Bir de tabii çok su.Bir de eczanelerde çaylar var ama onlar hakkında bir bilgim yok. Bir de bebişini emzirmeye bak. sağarak verme.

canım soğan çok gaz yapıyor,sonrada gazdan ağlıyor bebeiş

bende iyiyim çok şükür evet canım geldi bugün ama çok ağrım var
gecmis olsun canim hayirlisi olsun insallah
tamam canım kolay gelsin

kolay gelsin canım

sagol geldim isteeeeeeee
tamam ablacım dinlen sen görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…