- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.281
hoşgeldin Gönül'cüm :) hadi bakalım yarın oğluşunu göreceksin ha? daha bana çoooook var, çok özledim :)slmmmmm nabersiniz ben iyiyim cok sükür yarin sabah 10 da randevum var dr da
aman düşük tehlikesi olmasın da... çok dikkatli ol hayatım, zaten en zor kısım ilk 3 ay, sonra insan rahatlıyor, tabii buna rahatlamak denirse, ben her an endişe içindeyim, niye kıpırdamadı, niye tahliller böyle, amniyo sonucu ne olacak? offffffff bu rahatlamaksa rahatladım :) normaldir tansiyonunun çıkması çünkü telaş yaptın :) bu arada tuzu da tamamen kesme, mazallah daha farklı şeyler çıkabilir... az kullan bence :)Evet canım,
Kan testi sonucunu haber verince crinone jel kullanmaya başla dedi. Hafta sonu keseyi görmeye gittiğimizde de episodin verdi, düşük tehlikesine karşı, kasık ağrısına benzer ama tereddüt ettiğinde at bir tane çekinme dedi. Allaha şükür şimdilik bir düşük tehlikem yokmuş. Folic acid'i de 4 aya yakındır kullanıyorum zaten, ona da devam ediyorum. Vitamine şimdilik gerek yok dedi. İnşallah, önümüzdeki hafta sonu -yani daha 8-9 günüm daha var- bebeği görmeye gideceğiz, herhalde o zaman da kalp atışlarını duyarız diye tahmin ediyorum, sormadım açıkçası, zaten keseyi karından göremeyince, vajinal ultrasonda da biraz uğraştı, öyle bir endişe kapladı ki içimi. Tansiyonuma baktı 12/9, hayatta ilk defa bu kadar yüksek bir tansiyon gördüm kendimde. Belki stres ama neticede çıkabiliyormuş tansiyonun, tuzu azalt bakalım şimdilik dedi. O günden beri de evde ölçüyorum, 11 ve 7,5'tan yüksek çıkmıyor ama yine de tuzu neredeyse kestim sayılır. Böyle işte canım, aynen dediğin gibi endişe endişe endişe. Neticede sağlıkla keyifle gelsinler de hepsine değer bebeklerimiz....
ben bilmediğim için aç gittim canımBeyazcım ben de bir şey sorabilir miyim? Hemogram testi için aç mı gitmek gerekiyor?
allah iyilik versin canim insallah hayirli haberlerle gelirim allahin izniyle..
bebisin nasil nasil geciyor hamilelik
hoşgeldin canımcım... ne olacak Gülçin'le senin süt sıkıntınız... onun da göğüs uçları yara olmuşbeyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama
ohhh süper, o zaman bol bol dinlen canım, aman erken doğum falan olmasın, uzat bacaklarını dinlen :)Ablacım, ben de dün itibariyle evdeyim artık. Dosyalarımı geçici süre ortaklara devrettim. Evden dilekçelerimi takip edip mail ile atıyorum onlar hallediyorlar. Dr erken doğum tehlikesi var deyince erkenden bıraktım artık.
evet yaa heycan tırsma hepsi bi arada oluyomuşCanım insan doğum yaklaştıkça heyecanlanıyor di mi? Valla ben biraz da tırsıyorum açıkçası.
slmm canımcım ayy miracı görcen yarın ne güzellslmmmmm nabersiniz ben iyiyim cok sükür yarin sabah 10 da randevum var dr da
yaa başladım valla sayınca çabukmu geççek yavaşmı geççek bi deneyelim kaydirigubbakcemile3canim bakiyorumda gün saymaya baslamisin zaman nasil geciyor ya inanamiyorum
evet bize de bir an önce bildir kızımızın ismini, inan çok güzel oluyor ismiyle çağırmak, çok farklı bir duygu :)
hadi bakalım hayırlısı... hatırlarsan Ceren'i de 99'dan itibaren saymaya başlamıştık ve geldi bile :) yerimseniben
beyazım nasılsın canım...
kızlar netteyim ama süt artırıcı gıdalara falan bakıyorum çıldıracam sütüm çok azsenağlamasenağlama
hosbulduk ablacim insallah görücem yavrumu insallah cabuk gecer zamanda sende görürsün...hoşgeldin Gönül'cüm :) hadi bakalım yarın oğluşunu göreceksin ha? daha bana çoooook var, çok özledim :)
aman düşük tehlikesi olmasın da... çok dikkatli ol hayatım, zaten en zor kısım ilk 3 ay, sonra insan rahatlıyor, tabii buna rahatlamak denirse, ben her an endişe içindeyim, niye kıpırdamadı, niye tahliller böyle, amniyo sonucu ne olacak? offffffff bu rahatlamaksa rahatladım :) normaldir tansiyonunun çıkması çünkü telaş yaptın :) bu arada tuzu da tamamen kesme, mazallah daha farklı şeyler çıkabilir... az kullan bence :)
ben bilmediğim için aç gittim canım
cok sükür allaha.aaa allah yardimcin olsun insallah erken dogum olmazSağol canım. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece dün dr hareketi azalt dedi. Sanırım az da olsa erken doğum riski var.
Sağol canım. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece dün dr hareketi azalt dedi. Sanırım az da olsa erken doğum riski var.
evet yaa heycan tırsma hepsi bi arada oluyomuş
slmm canımcım ayy miracı görcen yarın ne güzell
benim miraçdan slm söyle seninkine kaydirigubbakcemile3
yaa başladım valla sayınca çabukmu geççek yavaşmı geççek bi deneyelim kaydirigubbakcemile3
evet bi bakcaz Miraç kapıda tık tık çalıyo
canım yaa üzüme o kadar çok ilk günler zor olurmuş sütün gelmesi canın acısada yara olsada emzir emzirdikçe süt gelirmiş zaten boş emsede emsin
iyiyiz cxanım sağol sen nasılsın oğluşu görcen demek ne güzel hayırlı hbaerleri bekliyozslmmmmm nabersiniz ben iyiyim cok sükür yarin sabah 10 da randevum var dr da
bizim sezon açıldı abla mobilya sektörü malum evlenen evlenene herkes ev döşüyor şimdievet bize de bir an önce bildir kızımızın ismini, inan çok güzel oluyor ismiyle çağırmak, çok farklı bir duygu :)
hadi bakalım hayırlısı... hatırlarsan Ceren'i de 99'dan itibaren saymaya başlamıştık ve geldi bile :) yerimseniben
Beyazımın söylediğine göre endişelenecek bir şey yok, çok rahatladım :)
niye bu kadar yoğunsunuz ki?
desene tuvaletten çıkamayacağız, hadi ben evdeyim, sen ne yapacaksın? tam duruşma ortasında bir dak. hakim bey bir lavabo gidip geleyim de diyemezsin... yanmışız biz yanmışııııızzzzz
beyazım nasılsın canım...
iyiyiz cxanım sağol sen nasılsın oğluşu görcen demek ne güzel hayırlı hbaerleri bekliyoz
bizim sezon açıldı abla mobilya sektörü malum evlenen evlenene herkes ev döşüyor şimdi
ondan kaynaklanıyor
canım dereoyu tüketmeye çalış süt artırıcı etkisi varmış ama stres yapma sakın
Arkadaşlar çok sağolun. Ben şimdilik kaçıyorum, görüşünceye dek kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Sevgiler...
iyiyiz teyzesi meleğim çok akıllı koynumda uyumayı çok seviyor yavrum ama ananesi kızıyor kucaa alıştırıorsun diye, napayım kokusu burnumdan gitsin istemiyorumnurcum nasilsin allah evladinizi size bagislasin nasil geciyor araniz nasil melek kokulu yavrunla
Canım bol bol çiğ soğan. Salatasını yap domatesle ye. Bir de tabii çok su.Bir de eczanelerde çaylar var ama onlar hakkında bir bilgim yok. Bir de bebişini emzirmeye bak. sağarak verme.
bende iyiyim arifecim evet allahin izniyle görücek minik miracimi
sen neyaptin geldimi regelin
arkadaslar ben bi camasirlari sereyim birazdan burdayim insallah
kolay gelsin canımarkadaslar ben bi camasirlari sereyim birazdan burdayim insallah
kızlar ben biraz uzanacağım izninizle, sonra tekrar konuşuruz :) Herada'cığım biz hergün buralardayız, sık sık gel olur mu?
canım azkalmış sende kavuşacaksın miniğineCanım filiz abla sabah sormuş da bana o yüzden cevap mahiyetinde yazdım. Fikrini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarını okudum. Zeynebimizin emişini falan ne güzel anlatmışsın. İnsan hevesleniyor valla.
Bulcuk, Herada, Filiz abla sağolun kızlar sanırım Selin ya da Irmak ikisindenbirisi olacak. Bugün bineceğim eşimin tepesine artık.
yok cnm hemogram için aç tok farketmezBeyazcım ben de bir şey sorabilir miyim? Hemogram testi için aç mı gitmek gerekiyor?
iiyiym cnm sen anıslsın?bend baktım geçenlerde şöyle iyi bişey bulamadım,bol sıvı,su,çorba,et falan yemek lazım.beyazım nasılsın canım...
Canım bol bol çiğ soğan. Salatasını yap domatesle ye. Bir de tabii çok su.Bir de eczanelerde çaylar var ama onlar hakkında bir bilgim yok. Bir de bebişini emzirmeye bak. sağarak verme.
iyiyiz teyzesi meleğim çok akıllı koynumda uyumayı çok seviyor yavrum ama ananesi kızıyor kucaa alıştırıorsun diye, napayım kokusu burnumdan gitsin istemiyorum
masallah ay yerim ben onu simdi mis mis kokardir cenet kokulu
canım soğanı deneyeceğim milupanın çayını içiyorum , nerdeyse 4 litreye yakın su içiyrum inş biran önce çok çok sütüm olurda meleğim bol bol doyar
gecmis olsun canim hayirlisi olsun insallahbende iyiyim çok şükür evet canım geldi bugün ama çok ağrım var
tamam canım kolay gelsin
kolay gelsin canım
sagol geldim isteeeeeeee
tamam ablacım dinlen sen görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?