Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrrr ben geldim :dance:nerdesiniz yaa yalnızmı kaldım yineemafoldumben.bende fırsat buldum daha dogrusu biizm eleman henüz gelmedi adli sicil kaydı istediler işyerinden onu alıp gelcek..bekliyorum bende akıllı kız çıktı çabuk kapıyor işleri eksigi pek kalmadı gibi biraz acemilik var işte çabuk hakim oldu valla ilk günden tlfları bıraktım bakıyor aktarma yapıyor programlarıda ögrendi ufak tefek hata dışında..neyse p.tesi yokum şimdilik bir aksiilik çıkmazsa bundan sonra sadece izinli oldugum günler hariç ve dogum iznine kadar c.tesiler çalışacam diger kız gelmeyecek yazık uzak bir yerde oturuyor neyse..c.tesileride bildiginiz gibi 4 saat falan çalışıyoruz:umursamaz:..neyse durum bu şimdilik....fazla geçmişe yönelik bakamadım malum akşamlarıda çok bakamıyorum okurken bazen eşim dikiliyor yanıma bende rahatsız oluyorum ..geçen gülçinle konuştum zaten...bu arada gelen kızın adı ceren ve ben buraya görüşmeye geldiginde ilk kızın ismini duyunca ilgilendim tanıdık birileri olunca sonrada kızın yüzü bizim gülçine benziyordu biraz onun gibi yüzü ufak öyle çekingen bir ifadesi var güler yüzlü..hatta kız dedim benim bir arkadaşım var kızı yeni dogdu adın ı ceren koydu ama ona çok benziyorsun birden sanki onu görür gibi oldum diye..neys eben bir süre buradayım ama gidebilirim heran kusura bakmazsınız o zman degilmi?şimdilik opuyorumnanaktan

hoşgeldin mavicim hadi artık rahata erdin ne güzel c.tesileri çalışcakmışsın sadece
p.tesi görüşmeye gelcek kızın adıda nadiye kaydirigubbakcemile3
benimde bu hafta internet hayatım bitebilir kız alınırsa eğer

;7779787]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 17

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burcucum hadi bakalım alınırsa rahat erecenmi bilmem ama senin için hayırlısı olsun valla ben kimse alınmayınca bırak ücretsiz izin almayı kendi iznimi bile alamayacaktım..şimdi biraz rahat olacak ara ara çagırsalarda zaten bir yere gidemem de evde olacam..

evet bende iyimi olcak bilmiyorum ama hayırlsı olsun dediğin gibi
zaten iki ay daha çalışıcaz sonrası meçhul çalışıcam diyorum ama
bakalım durumlar neyi göstericek

evet burcu haklısın zaten aylüle çok yok bazen zman su gibi geçiyor ben izne gidip gelecem ya kesin 2 haftam su gibi geçer o yüzden anlamam koskaca 15 20 günü neyse .sen de rahat edersin sonra inşallah..

ayy dün annemlerle msnde görüştüm görüntülü karımı gösterdim naısl mutlu agız kulaklarındaydı annemin kardeşimin ilk bebkte benden geldigi için tuhaf oldular annem çok farkettirmiyordu ama çok istiyordu torun..15 de gelecem diye sayıklayıp durdum valla..hasretlik çok zor yaa özledim valla.

Günaydın canlarım, nasılsınız? Bugün evde temizlik var ben köşeme çekildim kadın dip köşe bucak temizliyor... Bu arada hepinize hayırlı cumalar, Allah dualarınızı kabul etsin :)

günaydınn kızlarrrrrrrr
hepinize hayırlı cumalarrr
bu haftanında sonunu getirdik nihayettt
günaydın güzelim, yine bu sabah ilk seb açmışsın kapıyı :)
günaydın kızlar nasılsınız
herkese hayırlı cumalar bütün dualarımız kabul olur inşallah
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
günaydin kızlaaarr bugun cumaaa :sm_cool: hepinize hayırlı cumalar
günaydın Yengeçcim, büyük gün ha? bu akşamdan itibaren izne çıkyorsun değil mi? hadi bakalım sana şimdiden iyi tatiller :)
hoşgeldin güzeliiiiiiiiiiim, nasılsın? kızın becerikli ve çabuk öğrenen bir tip olmasına sevindim, oh artık rahat edeceksin canım, ctesileri yarım gün gelmen senin için bir değişiklik olur, evde oturmaktan çok sıkıldım ben şimdiden neyse mecburen katlanıyoruz, napalım :)
aaaaaaaaaaa sen de mi kayboluyorsuuuuuuuuuunnnnnnnnnn???????? ama sevmedim bne bu işi yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
ne güzel :) ben de her hafta sonu kardeşimle görüşüyorum skype'tan, o da her hafta bendeki değişikliği görünce çok mutlu oluyor :) ilk kez teyze olacak, çok heyecanlı :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 17

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol arifecim iyiyim hafta sonu yorgunluğu var sanırım
ama yinedeeee bugun cumaaaa zemuszemuszemuszemus
sen nasılsın canım ağrın devam ediyomu
bende çok yorgun hissediyorum burcu elim kolum kalkmıyor
bende iyiyim çok şükür yoğun bi şekilde çalışıyoruz
dünkü kadar ağrım yok bugün daha iyiyim sen ne yaptı gittinmi akşam açılışa
badana işin bittimi
günaydin kızlaaarr bugun cumaaa :sm_cool: hepinize hayırlı cumalar
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar

hoşgeldin mavicim nasılsın canım berramız nasıllar
cumartesileri çalışakmışsın çok güsel sevindim senin adına

sağol birtanem, iyiyiz çok şükür, öyle sıcak ki, sabah sabah mayıştım kaldım, Allah sizin yardımcınız olsun valla, bu sıcakta çalışmak hiçte kolay değil

evet abla gerçekten çok zor oluyor klima bile olsa:))
sağol bugün çok canım sıkılıyor çözemedim bir türlü
temizlik varmış kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…