- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.361
sevindim annenin ayrdım ediyor olmasına, tek başına olmaz çünkü bu işler... aman güzelim çok dikkatli ol, bir şey olmaz deyip sakın ama sakın yüklenme... biliyorsun çok tehlikeli tatlım :)
merak etme ablacım o kadr dikkat ediyorumki abartıp tabakları tek tek taşıyorum artık kaydirigubbakcemile3
aferim sanaaaaaaa :1hug: hele bir dikkat etme, ne yaparsız biliyorsun di mi sana?klava:
ben biraz çıkacağım. görüşmek üzere
görüşürüz tatlım :)ben biraz çıkacağım. görüşmek üzere
hadi bakalım, hazırla çantanı :) eh günler göz açıp kapayana kadar geçiyor değil mi?yarın doğum çantası hazırlıklarına başlıyorumzemuszemus önce bir çanta edinicem kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum, Cunda'ya gidip havalanacağım biraz, hepinizi öpüyorum, akşama fırsat olursa uğrarım... şimdilik hoşçakalın :)
Bulcuk hastane çantanı hazırlıyormuşsun. aradan çıkarman iyi olacak. valla benim de hazırlamam lazım ama bu hafta da kardeşime kız isteme vs... onlarla uğraşacağız. Bir iki hafta sonra ben de başlarım herhalde.
Nur hoşgeldin canım, nasıl sütün arttı mı? KK da bir topikte ayva reçelinin çok iyi olduğunu yazmış bir arkadaş. Belki okumuşsundur.
Kızlar ben birazdan hastaneye gideceğim yavaş yavaş hazırlanayım.
KIZLAR NABER BEN BU AYIN 20SİNDE İZNE ÇIKIYORUMMMMkaydirigubbakcemile2
eveett ablacımm büyük gun ve sonuna geldik inşallah mesai bitcek az sonra veeee yaşasın özgürlükk :dance::dance:günaydın Yengeçcim, büyük gün ha? bu akşamdan itibaren izne çıkyorsun değil mi? hadi bakalım sana şimdiden iyi tatiller :)
saol canımmm çok şükür sağ salim bu gunu bitirdim ama yorgunluktan beter böcek gibi oldum ancak okuyup yazabildim topikte bugun durgunmuş satenn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar
canımcımmm yaren ismi gusel olmuş bebişin sağlıklı bir şekilde doğar ve ismiyle büyür inşallah zemuszemusHerkese selam ve hayırlı cumalar.
Nasılsınız kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Bugün yine tahlillerim var. Bir de ayrıntılı ultrasona tekrar gireceğim. Yeni doktorum istemişti. İnşaallah bir sorun yoktur.
Bu arada dün kızımızın adını koyduk. Babası daha önce düşündüğümüz isimlerden çok farklı bir isim önerdi. Yaren... ben de beğendim ve kızımızın ismini Yaren koymaya karar verdik.
Bulcuk artık daha seyrek girebilecekmişsin. Hayırlısı olsun. Senin işlerin yolunda gitsin de. Bu arada ev işlerine de çok kaaptırma kendini. Düzenini kurunca bir kadın bul.
Mavi, yeni kızın becerikli çıkmasına sevindişm. Seni fazla yormayacak.
Filiz abla, Kumsal, Beyaz, Sevtap, yengeç nasılsınız kızlar?
cancanımmm yorma kendiniii allaha emanetsin inşallah opuyorumnanaktanslm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:
kumsalım ooooo süperrr ben gelcem sen gitcennn :kedi::kedi:KIZLAR NABER BEN BU AYIN 20SİNDE İZNE ÇIKIYORUMMMMkaydirigubbakcemile2
ooo süpermiiişş arifecim zemuszemus
napcaksın izninde bir planınız varmı
eveett ablacımm büyük gun ve sonuna geldik inşallah mesai bitcek az sonra veeee yaşasın özgürlükk :dance::dance:
saol canımmm çok şükür sağ salim bu gunu bitirdim ama yorgunluktan beter böcek gibi oldum ancak okuyup yazabildim topikte bugun durgunmuş satenn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımcımmm yaren ismi gusel olmuş bebişin sağlıklı bir şekilde doğar ve ismiyle büyür inşallah zemuszemus
cancanımmm yorma kendiniii allaha emanetsin inşallah opuyorumnanaktan
kumsalım ooooo süperrr ben gelcem sen gitcennn :kedi::kedi:
nihayet mesai bitti tatil geldi hepinizi çok çok öpüorum 2 haftalık bi ara vermiş olucamm hakkınızı helal edin dönüşte görüşürüz inşallahh..evimde telefon net bişecik olmadığı için mecburen uzak kalıcam allah emanet olunn kızlaarr bebeklerinizle birlikte sağlık gunler inşallahh öpüorum çok hayırlı haberler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım var allah izin veririse izmir eski foçaya gitmeyi düşünüyoruz
bugün doktorumlada görüştüm bu ay doktora gitmicem bu ay tatil
bidaki adete kadar tabii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?