- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.341
evet abla gerçekten çok zor oluyor klima bile olsa:))
sağol bugün çok canım sıkılıyor çözemedim bir türlü
temizlik varmış kolay gelsin
ayy dün annemlerle msnde görüştüm görüntülü karımı gösterdim naısl mutlu agız kulaklarındaydı annemin kardeşimin ilk bebkte benden geldigi için tuhaf oldular annem çok farkettirmiyordu ama çok istiyordu torun..15 de gelecem diye sayıklayıp durdum valla..hasretlik çok zor yaa özledim valla.
Günaydın canlarım, nasılsınız? Bugün evde temizlik var ben köşeme çekildim kadın dip köşe bucak temizliyor... Bu arada hepinize hayırlı cumalar, Allah dualarınızı kabul etsin :)
günaydın güzelim, yine bu sabah ilk seb açmışsın kapıyı :)
aaaaaaaaaaa sen de mi kayboluyorsuuuuuuuuuunnnnnnnnnn???????? ama sevmedim bne bu işi yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
bende çok yorgun hissediyorum burcu elim kolum kalkmıyor
bende iyiyim çok şükür yoğun bi şekilde çalışıyoruz
dünkü kadar ağrım yok bugün daha iyiyim sen ne yaptı gittinmi akşam açılışa
badana işin bittimi
ayy torun istemezmi annler çaktırmıyolar ama deli oluyolr dimi :)))
günaydın ablacım temizlik günü dimi mis mis olcak yine ev zemuszemus
evet her sabah topiğin kapısını açıyorumm kaydirigubbakcemile3
evet ya bende sevmedim bu işi akşamları girebilirm anca kız gelince
mafoldumben
yok gitmedim açılışa patron telefon etti nedne gelmedinzi diye uydurduk bişeyler
karısı gelince asıl bugun kızcak bize :kedi:
badana işi bitti ama asıl iş ondan sonra zaten tül perde cam kapı halı koltuk ev darmadağın bu akşam tülleri ütülücem vitrin içi yıkayıp yerleştiricem geri kalanıo yavaş yavaş olcak artık fisfisfis
Arife yoğun, buraya zor yazıyor, mavi deniz yok, sen yoksun, diğerleri zaten gitti mafoldumben mafoldumben mafoldumben ooooooofffffffffffffff offffffffffffffffffffff... neyse sağlık olsun napalım :çok üzgünüm:
güzeller güzelim, niye yoruyorsun kendini bu halinle? bütün gün çalışıyorsun zaten bir de bunlarla mı uğraşıyorsun, hayatım bir kadın getir eve baştan aşağı silsin süpürsün, dip köşe bucak, boya badana temizliği hiç kolay değil çünkü... Allah korusun bu sıcakta hem kendini hem de Miraç'ı yoracaksın
evet topik bi süre sessiz sakin kalıcak :çok üzgünüm:
badana işi bitti ama yerleştirme işini mecuren kendim yapcam
yüz kere o oraya uydumu uymadımı denyip duruyorum
kadın gelirse bana laelaelaelaelae böyle olurr kaydirigubbakcemile3
şu genel temizlik işini bitireyimde sona düzenli bi kadın düşünüyorum zaten
Herkese selam ve hayırlı cumalar.
Nasılsınız kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Bugün yine tahlillerim var. Bir de ayrıntılı ultrasona tekrar gireceğim. Yeni doktorum istemişti. İnşaallah bir sorun yoktur.
Bu arada dün kızımızın adını koyduk. Babası daha önce düşündüğümüz isimlerden çok farklı bir isim önerdi. Yaren... ben de beğendim ve kızımızın ismini Yaren koymaya karar verdik.
Bulcuk artık daha seyrek girebilecekmişsin. Hayırlısı olsun. Senin işlerin yolunda gitsin de. Bu arada ev işlerine de çok kaaptırma kendini. Düzenini kurunca bir kadın bul.
Mavi, yeni kızın becerikli çıkmasına sevindişm. Seni fazla yormayacak.
Filiz abla, Kumsal, Beyaz, Sevtap, yengeç nasılsınız kızlar?
hoşgeldin canım... Yaren çoooooooook güzel bir isim :) İsmiyle bin yaşasın inşallah :) ben iyiyim hayatım sağol :)Herkese selam ve hayırlı cumalar.
Nasılsınız kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Bugün yine tahlillerim var. Bir de ayrıntılı ultrasona tekrar gireceğim. Yeni doktorum istemişti. İnşaallah bir sorun yoktur.
Bu arada dün kızımızın adını koyduk. Babası daha önce düşündüğümüz isimlerden çok farklı bir isim önerdi. Yaren... ben de beğendim ve kızımızın ismini Yaren koymaya karar verdik.
Bulcuk artık daha seyrek girebilecekmişsin. Hayırlısı olsun. Senin işlerin yolunda gitsin de. Bu arada ev işlerine de çok kaaptırma kendini. Düzenini kurunca bir kadın bul.
aman da aman maşallah güzelime benim :) sadece dikkatli olman gerekiyor canım eşi aşağıdaysa, kendini yormayacaksın ve çok ağır harketler yapmayacaksın, merak etme herşey yolunda gidecek :) safra kesen için bir şey söyledi mi doktor?slm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:
slm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:
dinlendim diyosun yaniayy torun istemezmi annler çaktırmıyolar ama deli oluyolr dimi :)))
a
günaydın ablacım temizlik günü dimi mis mis olcak yine ev zemuszemus
evet her sabah topiğin kapısını açıyorumm kaydirigubbakcemile3
evet ya bende sevmedim bu işi akşamları girebilirm anca kız gelince
mafoldumben
yok gitmedim açılışa patron telefon etti nedne gelmedinzi diye uydurduk bişeyler
karısı gelince asıl bugun kızcak bize :kedi:
badana işi bitti ama asıl iş ondan sonra zaten tül perde cam kapı halı koltuk ev darmadağın bu akşam tülleri ütülücem vitrin içi yıkayıp yerleştiricem geri kalanıo yavaş yavaş olcak artık fisfisfis
ablam benim evet yoğunum ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışıcamArife yoğun, buraya zor yazıyor, mavi deniz yok, sen yoksun, diğerleri zaten gitti mafoldumben mafoldumben mafoldumben ooooooofffffffffffffff offffffffffffffffffffff... neyse sağlık olsun napalım :çok üzgünüm:
güzeller güzelim, niye yoruyorsun kendini bu halinle? bütün gün çalışıyorsun zaten bir de bunlarla mı uğraşıyorsun, hayatım bir kadın getir eve baştan aşağı silsin süpürsün, dip köşe bucak, boya badana temizliği hiç kolay değil çünkü... Allah korusun bu sıcakta hem kendini hem de Miraç'ı yoracaksın
as hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahs.a ablalarım kardeslerım 21 yasındayım suanda 4 aylık hamıleyım henuz cınsıyetı bellı degıl kuzumu beklıyorum bende Rabbım nasip ederse kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum...bıraz bel agrım var henuz erken degıl mı sızcede bel agrısı ıcın
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın inşallah tahlillerin temiz çıkıcak içini ferah tut canımHerkese selam ve hayırlı cumalar.
slm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:
hoşgeldin canım... Yaren çoooooooook güzel bir isim :) İsmiyle bin yaşasın inşallah :) ben iyiyim hayatım sağol :)
aman da aman maşallah güzelime benim :) sadece dikkatli olman gerekiyor canım eşi aşağıdaysa, kendini yormayacaksın ve çok ağır harketler yapmayacaksın, merak etme herşey yolunda gidecek :) safra kesen için bir şey söyledi mi doktor?
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın inşallah tahlillerin temiz çıkıcak içini ferah tut canım
meleğin isminede karar vermişsiniz sevindim adıyla yaşasın sağlıkla huzurla inşallah
aaa bir yarenimiz daha vardı bizim ikincide geliyorhihoyyyt
Amin birtanemm. Çok teşekkür ederim.
annemde yardım ediyo zaten bana pek bırakmıyo sağolsunalemsin yaniiii... zaten genel temizlik için lazım kadın, tek başına nasıl yerleştireceksin evi?
Herkese selam ve hayırlı cumalar.
maşallah kuzuna canım çok sevindimslm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:
yok yok yanlız değilim annemle bilrikte yapıyoruzdinlendim diyosun yani
aman burucm dikkat et kendine bu kadar işi tek başına yapmıcan herhal
yorma kendini fazla
canıııııım sağol hayatım :)ablam benim evet yoğunum ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışıcam
yalnız bırakırmıyım seni evet burcu ablama katılıyorum okadar işi tek başına yapma
al bi kadın miraç küser sonra bakkk
rica ederim hayatım, ne demek, zevkle :)Sağol Filiz abla. İyi olmanıza çok sevindim. Kızımın ismini takvime geçirdiğin için de çok teşekkür ederim.
annemde yardım ediyo zaten bana pek bırakmıyo sağolsun
yuvarlana yuvarlana yapıyoz kaydirigubbakcemile3
canım kızımızın ismi çok güzel Yaren bende beğendim ismiyle uzun yaşasın işallah
maşallah kuzuna canım çok sevindim
yok yok yanlız değilim annemle bilrikte yapıyoruz
annemde yardım ediyo zaten bana pek bırakmıyo sağolsun
yuvarlana yuvarlana yapıyoz kaydirigubbakcemile3
canım kızımızın ismi çok güzel Yaren bende beğendim ismiyle uzun yaşasın işallah
maşallah kuzuna canım çok sevindim
yok yok yanlız değilim annemle bilrikte yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?