Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet abla gerçekten çok zor oluyor klima bile olsa:))
sağol bugün çok canım sıkılıyor çözemedim bir türlü
temizlik varmış kolay gelsin

zaman zaman normaldir hayatım, inişlerimiz çıkışlarımız oluyor :1hug: herhangi bir şeye yorma ya da düşünme niye diye, kadınız çünkü :sm_cool:

evet temizlik var hayatım... ben de oturuyorum :)

ayy torun istemezmi annler çaktırmıyolar ama deli oluyolr dimi :)))
a

günaydın ablacım temizlik günü dimi mis mis olcak yine ev zemuszemus
evet her sabah topiğin kapısını açıyorumm kaydirigubbakcemile3
evet ya bende sevmedim bu işi akşamları girebilirm anca kız gelince
mafoldumben

yok gitmedim açılışa patron telefon etti nedne gelmedinzi diye uydurduk bişeyler
karısı gelince asıl bugun kızcak bize :kedi:
badana işi bitti ama asıl iş ondan sonra zaten tül perde cam kapı halı koltuk ev darmadağın bu akşam tülleri ütülücem vitrin içi yıkayıp yerleştiricem geri kalanıo yavaş yavaş olcak artık fisfisfis

Arife yoğun, buraya zor yazıyor, mavi deniz yok, sen yoksun, diğerleri zaten gitti mafoldumben mafoldumben mafoldumben ooooooofffffffffffffff offffffffffffffffffffff... neyse sağlık olsun napalım :çok üzgünüm:

güzeller güzelim, niye yoruyorsun kendini bu halinle? bütün gün çalışıyorsun zaten bir de bunlarla mı uğraşıyorsun, hayatım bir kadın getir eve baştan aşağı silsin süpürsün, dip köşe bucak, boya badana temizliği hiç kolay değil çünkü... Allah korusun bu sıcakta hem kendini hem de Miraç'ı yoracaksın

s.a ablalarım kardeslerım 21 yasındayım suanda 4 aylık hamıleyım henuz cınsıyetı bellı degıl kuzumu beklıyorum bende Rabbım nasip ederse kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum...bıraz bel agrım var henuz erken degıl mı sızcede bel agrısı ıcın

evet topik bi süre sessiz sakin kalıcak :çok üzgünüm:
badana işi bitti ama yerleştirme işini mecuren kendim yapcam
yüz kere o oraya uydumu uymadımı denyip duruyorum
kadın gelirse bana laelaelaelaelae böyle olurr kaydirigubbakcemile3
şu genel temizlik işini bitireyimde sona düzenli bi kadın düşünüyorum zaten

alemsin yaniiii... zaten genel temizlik için lazım kadın, tek başına nasıl yerleştireceksin evi?

Herkese selam ve hayırlı cumalar.

Nasılsınız kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Bugün yine tahlillerim var. Bir de ayrıntılı ultrasona tekrar gireceğim. Yeni doktorum istemişti. ınşaallah bir sorun yoktur.

Bu arada dün kızımızın adını koyduk. Babası daha önce düşündüğümüz isimlerden çok farklı bir isim önerdi. Yaren... ben de beğendim ve kızımızın ismini Yaren koymaya karar verdik.

Bulcuk artık daha seyrek girebilecekmişsin. Hayırlısı olsun. Senin işlerin yolunda gitsin de. Bu arada ev işlerine de çok kaaptırma kendini. Düzenini kurunca bir kadın bul.

Mavi, yeni kızın becerikli çıkmasına sevindişm. Seni fazla yormayacak.

Filiz abla, Kumsal, Beyaz, Sevtap, yengeç nasılsınız kızlar?

slm arkadaslar bebişim allah a cok sukur ıyı 390 gr teyzelerı boyunu soylemıdı ayaklarını topluyor bebısım .....eşi asagıdaymıs bıraz o sorun yaratır okadar allah cok sukur bebıs ıyı allah ım hepımızın yavrularını saglıkla buyutsun rabbım amin.:Saruboceq:

masallah canım bebişin ıyı olmasına sevındım ınsallah ıyı sonuclar alırsın...sanada hayırlı cumalar

hoşgeldin canım... Yaren çoooooooook güzel bir isim :) İsmiyle bin yaşasın inşallah :) ben iyiyim hayatım sağol :)
aman da aman maşallah güzelime benim :) sadece dikkatli olman gerekiyor canım eşi aşağıdaysa, kendini yormayacaksın ve çok ağır harketler yapmayacaksın, merak etme herşey yolunda gidecek :) safra kesen için bir şey söyledi mi doktor?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 16

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Maaşallah canım. Çok sevindim bebişinin iyi olmasına. Sen de dinleneceksin bol bol benim gibi.

dinlendim diyosun yani
aman burucm dikkat et kendine bu kadar işi tek başına yapmıcan herhal
yorma kendini fazla
ablam benim evet yoğunum ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışıcam
yalnız bırakırmıyım seni evet burcu ablama katılıyorum okadar işi tek başına yapma
al bi kadın miraç küser sonra bakkk
as hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın inşallah tahlillerin temiz çıkıcak içini ferah tut canım
meleğin isminede karar vermişsiniz sevindim adıyla yaşasın sağlıkla huzurla inşallah
aaa bir yarenimiz daha vardı bizim ikincide geliyorhihoyyyt

hoşgeldin canım nasılsın maşallah canım oğluşuna inşallah ilerleyen zamanlarda eşide
yukarı çıkar amiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Sağol Filiz abla. İyi olmanıza çok sevindim. Kızımın ismini takvime geçirdiğin için de çok teşekkür ederim.

alemsin yaniiii... zaten genel temizlik için lazım kadın, tek başına nasıl yerleştireceksin evi?
annemde yardım ediyo zaten bana pek bırakmıyo sağolsun
yuvarlana yuvarlana yapıyoz kaydirigubbakcemile3

canım kızımızın ismi çok güzel Yaren bende beğendim ismiyle uzun yaşasın işallah
maşallah kuzuna canım çok sevindim

dinlendim diyosun yani
aman burucm dikkat et kendine bu kadar işi tek başına yapmıcan herhal
yorma kendini fazla
yok yok yanlız değilim annemle bilrikte yapıyoruz

ablam benim evet yoğunum ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışıcam
yalnız bırakırmıyım seni evet burcu ablama katılıyorum okadar işi tek başına yapma
al bi kadın miraç küser sonra bakkk
canıııııım sağol hayatım :)
Sağol Filiz abla. İyi olmanıza çok sevindim. Kızımın ismini takvime geçirdiğin için de çok teşekkür ederim.
rica ederim hayatım, ne demek, zevkle :)

sevindim annenin ayrdım ediyor olmasına, tek başına olmaz çünkü bu işler... aman güzelim çok dikkatli ol, bir şey olmaz deyip sakın ama sakın yüklenme... biliyorsun çok tehlikeli tatlım :)

Amin canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…