- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.381
Bulcuk hastane çantanı hazırlıyormuşsun. aradan çıkarman iyi olacak. valla benim de hazırlamam lazım ama bu hafta da kardeşime kız isteme vs... onlarla uğraşacağız. Bir iki hafta sonra ben de başlarım herhalde.
Nur hoşgeldin canım, nasıl sütün arttı mı? KK da bir topikte ayva reçelinin çok iyi olduğunu yazmış bir arkadaş. Belki okumuşsundur.
Kızlar ben birazdan hastaneye gideceğim yavaş yavaş hazırlanayım.
oy oyyy yanlızmı kaldın sen beyazımm :teselli:
hadi uyut zeynebi gel topiğe kaydirigubbakcemile3
beyazcım merhaba nasılsın?zeynebi öp yerime..valla çigdem geçen hafta bu c.tesi istanbula gidecegini söylemişti.. şuanda muhtemelen oradadır..belki gülçinde vardır öyle tahmin ediyorum.. gülçinle konuşursak bugün söyleriz olmadı o msj çeker ne yaptıgını sorar.umarım güzel haberlerle gelir buralara..zaten veda yaqzısını yazdıktan sonra girmedi hiç bizde merak ediyoruzz.
canım göremedim seni o yüzden gittim :) neyse evet misafirlerim geliyor, nasıl özledim arkadaşlarımı, hepsi de eski çalıştığım okuldaki öğretmen arkadaşlarım, sağolsunlar tatillerinin bir kısmını burada geçirmeye karar vermişler :) ben iyiyim hayatım, artık çıkıyorum, dün Cunda'ya gittim ama çok sıcaktı, sonradan pişman oldum gittiğime çünkü sıcak çok rahatsız etti beni, valla nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum... işte böyle :)ablacım geldim netim gitti bir ara ondan öyle oldu..demek seninde misafirlerin gelecek hadi bakalım...sen nasıl oldun artık çıkıyorsun dışarı dimi dün cundaya gitmişsin..ohh ne güzel...
canım nasılsın? Çiğdem'den hiç haber almadım güzelim, ne msn ne de telefounu var bende... Mavi denizin dediği gibi Gülçin vasıtasıyla ulaşabilir haber alabiliriz ancak, inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir, dua edelim onun içingünaydın güzel hamişlerhihoyyythihoyyyt
nasıslınız?
oo bugün ikinizde yoğunsunuzkaydirigubbakcemile2
bende zeynebi uyuttum şimdi ama hala mıkırdanıyor
her an uyanabilir
kızlar çiğdemden haber var mı
çok merak ettim aklım onda kaldı
tel msn falan varmıydı sizde bir görüşseydikfisfisfis
kızlar slmmm bi bakayım dedim kimler uğramış diyeeee
mavim beyazım burdalar iyisiniz umarım kızlarrr
öpüyorum hepinizi bugun kocişle biraz alışverişe çıkıcaz ordan kurşunluya gidip orda kalıcaz bu gece
eşimin dayıları falan gelmiş oraya haber vereyim dedim bugun yarın pek uğrayamam bende canlarım
ooo en güzel gez bakalım burcu hanımkızlar slmmm bi bakayım dedim kimler uğramış diyeeee
öpüyorum hepinizi bugun kocişle biraz alışverişe çıkıcaz ordan kurşunluya gidip orda kalıcaz bu gece
eşimin dayıları falan gelmiş oraya haber vereyim dedim bugun yarın pek uğrayamam bende canlarım
arkadaslar dün doktora gitdim seker testi temiz cikdi cok sükür.oglusüm 890 gr olmus masallah tek canimi sikian bizim oglan kafasi hala yükarda bu aylarda dönmesi gerekiyormus ama bizimki keyfini bozupda dönmeyi tenezül etmiyor.dr dediki bir kac hareketler varmis dönmesi icin jimlastike göndercek bakalim bu hafda onunla ilgilenicem hayirlisi diyelim allahdan.hepinizi öptüm iyi tatlilerrrrrr
Kızlar merhaba. Nasılsınız?
Kumsalcığım tatil yaklaşmış ne güzel.
Filiz abla sıcaklar gerçekten çok bunaltıyor insanı. Arkadaşların gelecekmiş ne güzel. Bol bol hasret giderirsiniz artık.
Gcan kuzucuğun iyiyimiş çok şükür. Döner annesi o merak etme.
ben de dün hastanedeydim. Ayrıntılı ultrason temiz çıktı çok şükür. Şimdi kan ve idrarın sonucunu bekliyorum. İnşallah onlar da iyi çıkar.
iyi eğlenceler ablacım...günaydıııııııııın... kimsecikler yok... mavicim gelmişsin ama topikte yoksun canım, nasılsın? kızlar bugün öğleden sonra İstanbul'dan arkadaşlarım geliyor, Salı gününe kadar buradalar, çok fazla aranızda olamayacağım, merak etmeyin diye haber vereyim dedim... Hepinizi çok öpüyorum, kendinize iyi bakın canlarım :)
beyazım nasılsın canım...günaydın güzel hamişlerhihoyyythihoyyyt
nasıslınız?
oo bugün ikinizde yoğunsunuzkaydirigubbakcemile2
bende zeynebi uyuttum şimdi ama hala mıkırdanıyor
her an uyanabilir
kızlar çiğdemden haber var mı
çok merak ettim aklım onda kaldı
tel msn falan varmıydı sizde bir görüşseydikfisfisfis
iyi gezmeler burcum kendine dikkat et ama tamam mıkızlar slmmm bi bakayım dedim kimler uğramış diyeeee
canım ne güzel sonuçların temiz çıkmıiş..arkadaslar dün doktora gitdim seker testi temiz cikdi cok sükür.oglusüm 890 gr olmus masallah tek canimi sikian bizim oglan kafasi hala yükarda bu aylarda dönmesi gerekiyormus ama bizimki keyfini bozupda dönmeyi tenezül etmiyor.dr dediki bir kac hareketler varmis dönmesi icin jimlastike göndercek bakalim bu hafda onunla ilgilenicem hayirlisi diyelim allahdan.hepinizi öptüm iyi tatlilerrrrrr
Kızlar merhaba. Nasılsınız?
Kumsalcığım tatil yaklaşmış ne güzel.
Filiz abla sıcaklar gerçekten çok bunaltıyor insanı. Arkadaşların gelecekmiş ne güzel. Bol bol hasret giderirsiniz artık.
Gcan kuzucuğun iyiyimiş çok şükür. Döner annesi o merak etme.
ben de dün hastanedeydim. Ayrıntılı ultrason temiz çıktı çok şükür. Şimdi kan ve idrarın sonucunu bekliyorum. İnşallah onlar da iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?