Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canm görmedim kusura bakma ilayda ağladı çıkmak zorunda kaldım

ama ama kimse yok zaten c.tesi günleri kimsecikler olmuyor..bende özlemiştim sizi..tatile giden gidene sanırım yengeç hadi bakalım güzelce dinlen arife sanada çok var benim gibi ühü ühü bende bekliorum ayın 15 ni o gün yola çıkacaz..sabahtan valla özleyecem...p.tesi itibaritle şimdilik c.tesi dışında işte olmayacam aksi haller dışında..ama yarın akşam ablamla nişanlısı gelcekler buraya p.teside burada olacaklar o yüzden o günde gelemem ..neyse ben bir süre buralardayım..gelen olursa görüşürüz..

günaydıııııııııın... kimsecikler yok... mavicim gelmişsin ama topikte yoksun canım, nasılsın? kızlar bugün öğleden sonra ıstanbul'dan arkadaşlarım geliyor, Salı gününe kadar buradalar, çok fazla aranızda olamayacağım, merak etmeyin diye haber vereyim dedim... Hepinizi çok öpüyorum, kendinize iyi bakın canlarım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 16

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ablacım geldim netim gitti bir ara ondan öyle oldu..demek seninde misafirlerin gelecek hadi bakalım...sen nasıl oldun artık çıkıyorsun dışarı dimi dün cundaya gitmişsin..ohh ne güzel...

günaydın güzel hamişlerhihoyyythihoyyyt
nasıslınız?
oo bugün ikinizde yoğunsunuzkaydirigubbakcemile2
bende zeynebi uyuttum şimdi ama hala mıkırdanıyor
her an uyanabilir
kızlar çiğdemden haber var mı
çok merak ettim aklım onda kaldı
tel msn falan varmıydı sizde bir görüşseydikfisfisfis

beyazcım merhaba nasılsın?zeynebi öp yerime..valla çigdem geçen hafta bu c.tesi istanbula gidecegini söylemişti.. şuanda muhtemelen oradadır..belki gülçinde vardır öyle tahmin ediyorum.. gülçinle konuşursak bugün söyleriz olmadı o msj çeker ne yaptıgını sorar.umarım güzel haberlerle gelir buralara..zaten veda yaqzısını yazdıktan sonra girmedi hiç bizde merak ediyoruzz.

oy oyyy yanlızmı kaldın sen beyazımm :teselli:
hadi uyut zeynebi gel topiğe kaydirigubbakcemile3

iyiym cnm sen anıslsın?olur tabi öperim,zaten bahane arıyorum öpmek içinkaydirigubbakcemile3şimdi uyandıtoplasam 10 dk uyumamışıtr
ben bakayım ağlayacak gibi
söyleyelim cnm gülçine aklım çiğdemde ya
inş sorun yoktur

kızlar slmmm bi bakayım dedim kimler uğramış diyeeee
mavim beyazım burdalar iyisiniz umarım kızlarrr
öpüyorum hepinizi bugun kocişle biraz alışverişe çıkıcaz ordan kurşunluya gidip orda kalıcaz bu gece
eşimin dayıları falan gelmiş oraya haber vereyim dedim bugun yarın pek uğrayamam bende canlarım

]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 16

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burcum hadi bakalım güzel bir hafta geçir ..dinlen..valla hurlardayım ama ablam yok sanıp beni gitmiş..beyazında zeynebi malum mıymıylanmaya başlamış off bende özledim bebegimi..bende 1 saate kadar çıkacam zaten..

ablacım geldim netim gitti bir ara ondan öyle oldu..demek seninde misafirlerin gelecek hadi bakalım...sen nasıl oldun artık çıkıyorsun dışarı dimi dün cundaya gitmişsin..ohh ne güzel...
canım göremedim seni o yüzden gittim :) neyse evet misafirlerim geliyor, nasıl özledim arkadaşlarımı, hepsi de eski çalıştığım okuldaki öğretmen arkadaşlarım, sağolsunlar tatillerinin bir kısmını burada geçirmeye karar vermişler :) ben iyiyim hayatım, artık çıkıyorum, dün Cunda'ya gittim ama çok sıcaktı, sonradan pişman oldum gittiğime çünkü sıcak çok rahatsız etti beni, valla nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum... işte böyle :)
canım nasılsın? Çiğdem'den hiç haber almadım güzelim, ne msn ne de telefounu var bende... Mavi denizin dediği gibi Gülçin vasıtasıyla ulaşabilir haber alabiliriz ancak, inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir, dua edelim onun için

çok masraftan çıkarma kız kocanı, yazık adama kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman, ben de çok öpüyorum :)

arkadaslar dün doktora gitdim seker testi temiz cikdi cok sükür.oglusüm 890 gr olmus masallah tek canimi sikian bizim oglan kafasi hala yükarda bu aylarda dönmesi gerekiyormus ama bizimki keyfini bozupda dönmeyi tenezül etmiyor.dr dediki bir kac hareketler varmis dönmesi icin jimlastike göndercek bakalim bu hafda onunla ilgilenicem hayirlisi diyelim allahdan.hepinizi öptüm iyi tatlilerrrrrr

Kızlar merhaba. Nasılsınız?

Kumsalcığım tatil yaklaşmış ne güzel.

Filiz abla sıcaklar gerçekten çok bunaltıyor insanı. Arkadaşların gelecekmiş ne güzel. Bol bol hasret giderirsiniz artık.

Gcan kuzucuğun iyiyimiş çok şükür. Döner annesi o merak etme.

ben de dün hastanedeydim. Ayrıntılı ultrason temiz çıktı çok şükür. Şimdi kan ve idrarın sonucunu bekliyorum. ınşallah onlar da iyi çıkar.

ooo en güzel gez bakalım burcu hanım
yeni ciciler al oğluşunahihoyyyt

sonuçlarınız iyi çıkmış sevindim kızlara.s.

iyi eğlenceler ablacım...
bizde seni çok öpüyoruz
beyazım nasılsın canım...
zeynebimiz nasıl...
çiğdemi bende çok merak ediyorum telini almamışım msnsi var bende ama onada girmiyor kaç gündür
iyi gezmeler burcum kendine dikkat et ama tamam mı
canım ne güzel sonuçların temiz çıkmıiş..
bebişin dönmesi için erken canım daha benim kız 30. haftada dönmüştü meraklanma yani

canım ne güzel sonuçların temiz çıkmış kuzuna sağ salimde kavuşursun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…