- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.881
benim kociş izinde ama yinede çalışmaya gitti öldürecek bu iş kolikliği beni
canım ikisinin de sağlığı yerindeymiş :)Canım merhaba. Nasılsın? Accık geçmişi okuyayım dedim. İrreor doğurmuş. Listeden görebildim ancak. Umarım bebişin de İrreorun da sağlığı yerindedir.
Güzelim, Ceren' e bayıldım valla. Bu ne güzellik maaşallah. Allah bağışlasın.
Nurcum İlaydamız da pek güzel, pek tatlı. Allah bağışlasın maaşallah.
Biz de kardeşimin nişanını yaptık. annemler hala bizde o yüzden pek giremiyorum telaştan. Kusura bakmayın.
Bulcuk beşik harika, c,c,şler de öyle. aLLAH SAĞLIK VE SIHHATLE KULLANMAYI NASİP ETSİN.
Filiz abla, aminyo sonucu belli oldu mu? Kusura bakma okuyamadım pek fazla.
ben bugün tartıldım sadece 2 kilo almışımkızlar ya kılo dedınızde ben tam 9 kılo almısım ya cokmu aldım acep
bırak çalışsın güzelim, bu krizde yaşamak kolay mı? valla ben kocişimi sabah saat 8.00'de işe gönderiyorum, gece 12.00 de geliyor eve, 10 dak. oturup yatıyoruz... hiç kolay değil bu zamanda para kazanmak
:roflol: :roflol: :roflol:
he valla... kesin dediğin gibi olur... kucağıma almak için öyle sabırsızlanıyorum ki, bazen saatlerce hayalini kuruyorum opuyorumnanaktan
valla ben düşünüyorum anacım :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: valla çok kazık
valla ben de... doğum artı emzirmeden sonra başlayacağım düşüncesiyle sabrediyorum.. napiim tek lüksüm bu, başka da yok... kızma bana :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: satenler ha??? sen kilo vermeye başladın mı bakiim?
ben bugün tartıldım sadece 2 kilo almışım
evet ablacım biz memlekette iken oda gezecek zaten kocişiminde çok çalışması lazım zaten ben bu yılda evdeyim çünkü çalışmayacağım
kızlar ben bi yemek yiyeyim geliyorum
EVET ablaıcm öyle oluyor valla doğurunca anlayacaksın allahımın izini ile inşallah gör bak neler hissedeceksin benim gibi gözünü kapatmak istemeyeceksin ben bakmaya doyamıyorum kıyamıyorum uyumayı bile unuttum
yaa sorma ablacım dün aklıma geldi tartıldımda eski kilomdan fazla olarak 6 kilom var onu nasıl ne şekilde veririm bilemiyorum ama umarım veririm hatta 6 değil şöyle bir on kilo versem ne güzel olur :):)
benim kociş izinde ama yinede çalışmaya gitti öldürecek bu iş kolikliği beni
aaa Hatice mi gelmiş?
amiiiiin güzelim amiiiiiiiiiin
ayyy yazık size, kıyamam, gerçekten hiç yaşamamış gibi birşey sizin ki
Canım merhaba. Nasılsın? Accık geçmişi okuyayım dedim. İrreor doğurmuş. Listeden görebildim ancak. Umarım bebişin de İrreorun da sağlığı yerindedir.
Güzelim, Ceren' e bayıldım valla. Bu ne güzellik maaşallah. Allah bağışlasın.
Nurcum İlaydamız da pek güzel, pek tatlı. Allah bağışlasın maaşallah.
Biz de kardeşimin nişanını yaptık. annemler hala bizde o yüzden pek giremiyorum telaştan. Kusura bakmayın.
Bulcuk beşik harika, c,c,şler de öyle. aLLAH SAĞLIK VE SIHHATLE KULLANMAYI NASİP ETSİN.
Filiz abla, aminyo sonucu belli oldu mu? Kusura bakma okuyamadım pek fazla.
kızlar ya kılo dedınızde ben tam 9 kılo almısım ya cokmu aldım acep
bırak çalışsın güzelim, bu krizde yaşamak kolay mı? valla ben kocişimi sabah saat 8.00'de işe gönderiyorum, gece 12.00 de geliyor eve, 10 dak. oturup yatıyoruz... hiç kolay değil bu zamanda para kazanmak
Allah inşallah göstersin o günleri :)
sen verirsin, benim hiç şüphem yok canım, ama öncelikle emmeyi bırakması lazım Ceren'in, emzirirken rejim yapma sakın güzelim :)
valla seninki öyle olmuş :)evet hiç yaşanmamış gibi evliliği ve cinselliği hamilelikten ibaret sanıcam yakında :):)
abla siz bu oğlanı hangi ara yaptınız?
gerçi o toplam 3 dakikalık mesele zaten dimi :):)
yok be abla nerdeeeeeee ne rejimi
canım ne istese yiyorum valla helede tatlı o akdar canım istiyoırki
hamile iken böyle canım çekmedi şimdi çekiyor o yüzdende azıyorum kuduruyorum ya zaten :):):)
Filiz ablacığım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah. Benim içim çok rahat.
benim şimdi çıkmam lazım. İçerdekilere ayıp olmasın. Görüşmek üzere. İyi akşamlar.
valla seninki öyle olmuş :)
kız biz 5,5 ay önce yaptık oğlanı, yazın başından beri kocişle randevuyla görüşüyoruz, arada sırada Cunda'ya gidiyorum akşamları teknede buluşuyoruz adamcağızla...
süt olması için yemen lazım zaten :)
inşallah biratenm, sonucu alınca yazacağım hemen :)
iyi akşamlar tatlım :)
heee doğru sizin sezon başlamadan yapmıştınız demi oğlanı :):):) hatırladım abla :):)
süt varda abla yetmiyor daha doğrusu bizimki doymuyor daha ne yapam :):):)
maşallah cok cok cok yani ceren :ecrin_bebek:
zemuszemusoyy herkesler burda kıı ne güzel oldu topiğimizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?