Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

benim kociş izinde ama yinede çalışmaya gitti öldürecek bu iş kolikliği beni

bırak çalışsın güzelim, bu krizde yaşamak kolay mı? valla ben kocişimi sabah saat 8.00'de işe gönderiyorum, gece 12.00 de geliyor eve, 10 dak. oturup yatıyoruz... hiç kolay değil bu zamanda para kazanmak

canım ikisinin de sağlığı yerindeymiş :)

bu hafta sonuna kadar belli olması gerekiyor canım, bekliyorum sonucu :)
kızlar ya kılo dedınızde ben tam 9 kılo almısım ya cokmu aldım acep
ben bugün tartıldım sadece 2 kilo almışım

bırak çalışsın güzelim, bu krizde yaşamak kolay mı? valla ben kocişimi sabah saat 8.00'de işe gönderiyorum, gece 12.00 de geliyor eve, 10 dak. oturup yatıyoruz... hiç kolay değil bu zamanda para kazanmak

evet ablacım biz memlekette iken oda gezecek zaten kocişiminde çok çalışması lazım zaten ben bu yılda evdeyim çünkü çalışmayacağım

EVET ablaıcm öyle oluyor valla doğurunca anlayacaksın allahımın izini ile inşallah gör bak neler hissedeceksin benim gibi gözünü kapatmak istemeyeceksin ben bakmaya doyamıyorum kıyamıyorum uyumayı bile unuttum

düşünme abla minicik bir varlık olacak evinizde ona yazık değilmi yaa
yanında değil dışarda bile sigara içip içeri girsen çocuğpun yanına ona zarar vereceksin biliyorsun değilmi yapma at kafandan sigarayı lütfen.

yaa sorma ablacım dün aklıma geldi tartıldımda eski kilomdan fazla olarak 6 kilom var onu nasıl ne şekilde veririm bilemiyorum ama umarım veririm hatta 6 değil şöyle bir on kilo versem ne güzel olur :):)

Allah inşallah göstersin o günleri :)

sen verirsin, benim hiç şüphem yok canım, ama öncelikle emmeyi bırakması lazım Ceren'in, emzirirken rejim yapma sakın güzelim :)

benim kociş izinde ama yinede çalışmaya gitti öldürecek bu iş kolikliği beni

aynı ben desene
çocukta yaparım kariyerde zemuszemus

aaa Hatice mi gelmiş?

amiiiiin güzelim amiiiiiiiiiin

ayyy yazık size, kıyamam, gerçekten hiç yaşamamış gibi birşey sizin ki

evet hiç yaşanmamış gibi evliliği ve cinselliği hamilelikten ibaret sanıcam yakında :):)

hoş geldin güzelim demek nişanı yaptınız oh oh hadi gözünüz aydın allah tamamına erdirsin
teşekkür ederiz teyzesi sizin bebeleride görmek nasip olur inşallah :):)

kızlar ya kılo dedınızde ben tam 9 kılo almısım ya cokmu aldım acep

kaçıncı haftadasın güzelim sen?

abla siz bu oğlanı hangi ara yaptınız?
gerçi o toplam 3 dakikalık mesele zaten dimi :):)

kızlar ben bi yemek yiyeyim geliyorum

afiyet olsun şekerim...

Allah inşallah göstersin o günleri :)

sen verirsin, benim hiç şüphem yok canım, ama öncelikle emmeyi bırakması lazım Ceren'in, emzirirken rejim yapma sakın güzelim :)

yok be abla nerdeeeeeee ne rejimi
canım ne istese yiyorum valla helede tatlı o akdar canım istiyoırki
hamile iken böyle canım çekmedi şimdi çekiyor o yüzdende azıyorum kuduruyorum ya zaten :):):)

Filiz ablacığım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah. Benim içim çok rahat.

benim şimdi çıkmam lazım. ıçerdekilere ayıp olmasın. Görüşmek üzere. ıyi akşamlar.

valla seninki öyle olmuş :)

kız biz 5,5 ay önce yaptık oğlanı, yazın başından beri kocişle randevuyla görüşüyoruz, arada sırada Cunda'ya gidiyorum akşamları teknede buluşuyoruz adamcağızla...

süt olması için yemen lazım zaten :)
Filiz ablacığım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah. Benim içim çok rahat.

benim şimdi çıkmam lazım. İçerdekilere ayıp olmasın. Görüşmek üzere. İyi akşamlar.

inşallah biratenm, sonucu alınca yazacağım hemen :)

iyi akşamlar tatlım :)

heee doğru sizin sezon başlamadan yapmıştınız demi oğlanı :):):) hatırladım abla :):)

süt varda abla yetmiyor daha doğrusu bizimki doymuyor daha ne yapam :):):)
maşallah cok cok cok yani ceren :ecrin_bebek:

heee doğru sizin sezon başlamadan yapmıştınız demi oğlanı :):):) hatırladım abla :):)

süt varda abla yetmiyor daha doğrusu bizimki doymuyor daha ne yapam :):):)
maşallah cok cok cok yani ceren :ecrin_bebek:

eveeeet sezondan önce ahllettik bu işi, sezona kalsaydık görüşemediğimizden yapazmadık... adamın 3 dakikası bile yok :kedi:

oyyyyy yerim ben o minnoşuuuuuu... maşşallah kızıma benim :) afiyet şeker bal olsun :)

bu arada geçti mi yaralar? rahat emzirebiliyor musun artık?

arkadaslar canım cok sıkılıyor ya yaz geldı tvdede bıseycıkler yok sızde olmasanız patlardımm herhalde ıyı oldu valla bugun kalabalık topıktezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…