- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.521
HDL kolesterol HDL >45 mg/dL
olması gerek cnm
sorun yok bence
bakalım dr.un ne diyecek
iyiyim canımcım sen nasılsın? yorma kendini hayatım :1hug:entelliye ,filiz ablam nasılsınız?
hah şimdi oldu :dilcikar: tepemi attırma valla alırım sopayı elimeAyyyy benim canımmm ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım:sm_confused: Ben demek istedim ki çalışmalarımız devam ediyor kaydirigubbakcemile3ama listede adımı gördükçe stres oluyorum bu işler kafa rahatlığı relax olunca oluyor ya ondan şettimdi ama sizi kızdırdıysam hemen ekliyorummm :teselli: ben sana kıyamam daha yeniyim ben ayol ne pes etmesi beni topa tutarlar burda alimallah:tomato: Hemen ekliyorum canım ablacım kızdırdıysam özür dilerim seni a.s. ama ifade edebildim di mi şimdi kendimisositososito
canım ya salıya kadar bekleyeceğine doktoruna fakslasana yarın... ben öyle yapardım sonra da telefon ederdimsalı akşamı göstercem doktora sonuçları
he valla 44 kilo kolestrol var :1shok: bide sağlıklı besleniyorum diye geçinirim
ohhhh afiyet olsun balım, yarasın cokacimcoookkociş portakal sıkıyo birazdan onu iççem artık ben artık birayı özlicem :çok üzgünüm:
bende iyiyim geçmiş okudum biraz hepsini değil tabii uykum geldi ama maça bakıyorum merak var uyyamıyorum
vallahi irem sessiz sedasız gitti aşk olsun sana irem
filizcim daha önce bahsetmiştim eşimin spor düşkünlüğünü eeee böle birinin karısı olunca otomatikman bende böle oldum
vallahi irem sessiz sedasız gitti aşk olsun sana irem
filizcim daha önce bahsetmiştim eşimin spor düşkünlüğünü eeee böle birinin karısı olunca otomatikman bende böle oldum
tamam canım bende dayanamıycam maçın sonuna kadar ayakta uyuyorum görüşürüz kendinize ii bakın ben güündüz giremiyorum hafta içi kızlara selam söle olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?