Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Yaprak dökümü bitti, ben de geldim kızlar senağlama senağlama senağlama bu dizi beni öldürecek ya... her hafta ağlıyorum seyrederken :çok üzgünüm:

entelliye ,filiz ablam nasılsınız?
iyiyim canımcım sen nasılsın? yorma kendini hayatım :1hug:
hah şimdi oldu :dilcikar: tepemi attırma valla alırım sopayı elime klava: stres oluyormuş... muş muş da muş muş :dilcikar:
salı akşamı göstercem doktora sonuçları
he valla 44 kilo kolestrol var :1shok: bide sağlıklı besleniyorum diye geçinirim
canım ya salıya kadar bekleyeceğine doktoruna fakslasana yarın... ben öyle yapardım sonra da telefon ederdim
kociş portakal sıkıyo birazdan onu iççem artık ben artık birayı özlicem :çok üzgünüm:
ohhhh afiyet olsun balım, yarasın cokacimcoook

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum kızlar
belim çok ağrıdı daha fazla oturamıycam
yarın dersim yok şimdilik
görüşmek üzereŞeniz

vallahi irem sessiz sedasız gitti aşk olsun sana irem
filizcim daha önce bahsetmiştim eşimin spor düşkünlüğünü eeee böle birinin karısı olunca otomatikman bende böle oldum

vallahi irem sessiz sedasız gitti aşk olsun sana irem
filizcim daha önce bahsetmiştim eşimin spor düşkünlüğünü eeee böle birinin karısı olunca otomatikman bende böle oldum

öyle oluyor hayatım, benim eşimde tekne ve deniz aşkı var o yüzden ben de ona uydum... Allahtan seviyorum :)

tamam canım bende dayanamıycam maçın sonuna kadar ayakta uyuyorum görüşürüz kendinize ii bakın ben güündüz giremiyorum hafta içi kızlara selam söle olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…