- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.541
bağlantı koptu ya aşkolsunnn günahımı aldınız:roflol::roflol:
irem hanıııııııııııııııım... ben geldim sen kaçtın değil mi? elbet yakalarım ben seniiiiiiiii kaydirigubbakcemile
yaaaaaa sen gidersen ablana bir hoşçakal bile demeden ben de giderim işte böyleeee, zaten akşam akşam attırdın tepemi :dilcikar:
Burdayım ablacım ben 21:00 den beriihihoyyyt
Hiç gidermiyim seni bırakıpŞeniz
iyi akşamlar hatın gızlar
ne o öyle listeden kendini silmeler? ne çabuk pes ettin? ne stresiymiş bu? sen bizi tüyoları dinleme ondan sonra gel kendini sil buradan, cadı seni :dilcikar:
iyi akşamlar hatın gızlar
iyi akşamlar canıııııııııııım :)
ne o öyle listeden kendini silmeler? ne çabuk pes ettin? ne stresiymiş bu? sen bizi tüyoları dinleme ondan sonra gel kendini sil buradan, cadı seni :dilcikar:
yaa ablammm daha ne çalışması yaptık ki vazgeçeyim asıl çalışma bu ayy valla hiç kaçarı yok o yüzden 1.ayımdayım dedim yaakaydirigubbakcemile3Vazgeçtim anlamında değil listeden silmemki bir anlık oyuncak bebek mi bu almıycam vazgeçtim diyeyiim:roflol: yanıp tutuşuyorum ben bebiş içinnn
Ama bu bebişler inat ettikçe gelmiyor ya bu da bir taktik çaktın mıııhihoyyyt
Nurrr hoşgeldiinnnn naber canımmhihoyyyt ilaydamız nasılltekmeler başladı mı:CüvCüv:
iyi akşamlar ablacım bizim elektirikler kafayı yedi ne yaprak dökümünü izleyebildim nede adam gibi nete girebildim
cadı seni :) kız biz de takip ediyoruz, liste oluşturmanın amacı bu :)
amaaaaaaaan boşver bu akşam yine ağlattı son sahnesinde öffffffffiyi akşamlar ablacım bizim elektirikler kafayı yedi ne yaprak dökümünü izleyebildim nede adam gibi nete girebildim
barıltık barıştık, deli kız :1hug:barıştık mı şimdiiiii:1hug:a.s.
tamam abla ekledimmm adımıı bak uyuyamam ben sevdiğimi birini üzdüğümü bilincesenağlama hadi barışalım artık :çok üzgünüm:
Nurların elektrikleri yine gitti galiba:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?