Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyi aksamlar arkadaslar bugün DR. gitdim ve bebekimizin kalbi atiyordu ama diger bebekin kalbi atmiyordu.kalbi atanin gayet iyidi digeri ise yine cok asadaydi ve kalbi atmiyordu.bir kac gün icinde düsermis kendilinden öyle dedi DR. hayirlisi olsun ALLAH diger bebsimize uzun ömürler versin.bebek 4mm olmus.kalp atisini görmek cok güzeldi ALLAH herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu.......

canıııım, sakın üzülme, Allah diğer bebeğine sağlık versin ve sağlıkla kucağına al inşallah :)

günaydın günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eeee nasılsınız bakalım?
özledim akşamdan beri sizleri:lepi:
hemen birileri gelsin yahu
canım sıkılıyornaniknanik

günaydın kızlaaarrrrrhihoyyyt
herkese güsel bir gn diliyorum havada çok güse burda soğuk ama günlük güneşlik sositososito
beyaz kız geldim ben nerye gittin hemen

günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
ben pek iii değilim çok başım ağrıyor yine buaralar pek sıklaştı devam ederse hafta sonu doktora gidicem

günaydın burcu ve arife
görmedim kız burcu geldiğini
görsem kaçarmıyım
kimse yok diye geziniyordum bende
geçmiş olsun arifecim havalar soğuk dikkat et canım

sen nasılsın burcu nası gidiyo hamilelik alıştınmı bebişine senin aklında var hiç isim

ben iyyim canımcım hissetiğim bişi olmadığı için hamilemeyim anlayamıyorum kaydirigubbakcemile3 anca kıpırtılar başlıcakki öle sindircem sanırım
valla aklımda hiç isim yok ben bu konuda çok çekcem sanırım bulamıyorum :sm_confused:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsositososito

Nasılsınız kızlarrr???? Gününüz aydın geçsinnnnn:CüvCüv: kahvaltılar yapılıp bebişler doydu mu bakalımmmmcokacimcoook

Evet burcu hava çok güzell sanki bahar geldiiihihoyyyt

doğru söylüyosun canım inşallah karnında takla attığı günleride göreceksin sona doğru yaklaştıkça elbet bi isim bulursun canım bulantın falan yok galiba

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bu sabah cancağızlarımmm
akşam yine kaynatmış bazı arkadaşlar yokluktan istifade neyseee alırım ben onların ifadesini nasıl olsa O KENDİNİ BİLİYOR kaydirigubbakcemile3

Eeeee ne var ne yok kızlar ne alemdesiniz bakalım???

Beyaz nasılsın cicim bel ağrın geçtimi tatlım?

Burcu kız sen daha dur neyini hissedecen bebişin daha 2 ay rahatsın mide bulantın olmazsa tabii :)

Arifecim baş ağrısı çekiyormuşsun canım sinizütmü vardı sende benmi yanlış hatırlıyorum çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine lütfen.

Çatlak İrem naberrrr senin ağzına okucam hatırlat bir ara tamammı kötükedihüso

günaydın cerencim hoşgeldin nasılsın

Günaydın balım ben iyiyim bitanem sen nasılın?
Benimde bu üçüncü günüm ve üç gündür bende baş ağrısı ile uyanıyorum ama allahtan uzun sürmüyor kendime gelip uykum açıldığında kalmıyor yoksa dayanamazdım bende neden böyle oluyor anlamıyorum mevsimselmi acaba :uhm:
Sen nasılsın peki cicim ilaç falan aldınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…