Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Benssenb..............................18.ayımdayım
5. Rahel.....................................18. ayımdayım
6. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
7. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
8. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
9. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava: :CüvCüv:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................27. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................17. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :Saruboceq:

bende iyi olmaya çalışıyorum evet canım bende sinüzit var ilaç içiyorum ama geçmiyor hafta sonu doktora gidicem dayanamıyorum artık canım sen kendine dikkat et mevsimsel olabilir

günaydın cerencim hoşgeldin cnm
nasılsın?
bel ağrım bugün daha iyi cnm
akşm öldüm öldüm dirildim
birde ayağıma vurdu ağrısı
gece yatınca toprlamış biraz
senin işler yoğun mu cnm?

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Benssenb..............................18.ayımdayım
5. Rahel.....................................18. ayımdayım
6. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
7. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
8. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
9. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava: :CüvCüv:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................17. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :Saruboceq:

bende iyi olmaya çalışıyorum evet canım bende sinüzit var ilaç içiyorum ama geçmiyor hafta sonu doktora gidicem dayanamıyorum artık canım sen kendine dikkat et mevsimsel olabilir

Canım yaa çok dikkat et kendine üşütmemeye özen göster özellikle.
Bende iyiyim çok şükür hep aynı bildiğiniz gibi değişen bir şey yok günden güne büyümek dışında :CüvCüv: :roflol:

Ben iyiyim güzelim çok şükür sen nasılsın
bel ağrının geçmesine sevindim ben çok iyi bilirim o ağrıyı
yürüyemediğimi hareket edemediğimi ve hüngür hüngür ağladığımı biliyorum
aman diyim çok dikkat kendine güzelim çok çok.
Benim işler yoğun değil canım az evvel bekledim kimse yazmayınca kapattım bende topiği
başka yerlerde gezmeye başladım ama şimdi geldim yine hihoyyyt hihoyyyt

ben çıkıyorum biraz
Gülçin hanımı dinleeyyim
gerçekten gözlerim kapanıyor
sonra yine gelirim
hatta
akşamda gelicem sanırım
sonra uzun uzun anlatırım
:a015:

Slm kızlar nasılsınız?burcu nerdesin kız diger topikte kkda herkes merakla bekliyor yazmışın burada merak eden yokta sen nere kaçtın bakayım?hemen anlatayım dün aşılamam yapıldı uzun sürmedi kısa sürdü acım falanda olmadı şükür aşılamadan sonra 15 dk falan yattım akşamda fazla ayakta durmamaya gayret ettim..doktorum hayırlı olsun diyerek aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer..sperm sonuçlarıda iyi çıktı şükür..inş rabbim nasip eder bize..bu ara hamiş haberleri aldım hep inş bendede duymak nasip eder..çok sevindim bu haberlere ilk burcu idi sonra burdan bir arkadaş bir de yakın arkadaşımın şimdi haberini aldım..

çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vericeksin bol bol istirahat et yorma kendini kafanada bişi takma

Günaydııııııııııııııııııın canlarııııım hihoyyyt nasılsınız bakalım? Hepinize aydınlık ve güzel bir gün diliyorum hihoyyyt

Arifecim geçmiş olsun güzelim :çok üzgünüm: migren mi var?

Cerenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, canııııııııııııııııııııııım nasılsın? Akşam eşim yattıktan sonra şöyle bir bakiim dedim topiğe takılıp kaldım sırnaşık şey nasılsın canımcım?

Mavi deniiiiiiiiiiiiz hayırlı uğurlu olsun canımcım, inşallah güzel haberlerini alacağız bu sefer :teytey: Çok dikkat etmelisin artık :sm_cool:

Beyazcım Zeynep'in uykuya ihityacı var demek ki, biraz uyu hayatım, iyi uykular, bu arada ağrının geçmesine sevindim canım, insanın neresi ağrısa canı orada valla

Burcucum nasılsın tatlım?

Hadi hayırlısı olsun güzelim dualarımız her daim seninle biliyorsun tatlım.
Allahın izini ile senden de o güzel haberi duyucaz inşallah canım.
STRES YOK UNUTMA!!!! klava:

Bacağından Tanıyabilirmisin :):):)

Biyoloji dersinde yapılacak sınav için herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Sınav günü öğrenciler birde bakmışlar, ortada kağıt kalem yok, sadece sıra sıra mikroskoplar. ..

Hoca sınavı açıklamış: ”-Bu mikroskoplardaki lamların hepsinde bir böceğin bacağı var, sınavınız: bacağından böceği tanımak.”

Tabi hemen itirazlar, feryatlar… Ama yararı yok, hocanın dediği dedik. Öğrenciler mikroskopları n başına geçmiş. Ama birşey yapamıyorlar. Sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş ”-Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?”

Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış: ”- Hadi, hadi bilsene kim olduğumu… .”

Erkek Bebekler Neden Bezlenir
Resimli Anlatım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

erkek-bebek-14 | Türkiyenin en büyük mail grubu

Her ikisi de harika :) formundasın yine :sm_cool: keyfinin yerinde olmasına sevindim

günaydın denizlerin sultanı nasılsın yok be ablacım miğren değil sinüzit ama migreni aratmıyor kahrolasıca

Kumsal ceren rüzgar deniz sagolun inş hayırlısı ile güzel haber almak nasip eder..stres yok cerencim bende mümkün oldugunca takmamya çalışıyorum zira dün kendi annemlede konuştum size dünkü anlattıgım mesele ile ilgili oda bana hakl verdi kayınvalidemlede konuşacam beni idare edin diye ..gerçi eşim konuşmuş ma ben yine söyleyecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…