- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.581
doğru söylüyosun canım inşallah karnında takla attığı günleride göreceksin sona doğru yaklaştıkça elbet bi isim bulursun canım bulantın falan yok galiba
Günaydın balım ben iyiyim bitanem sen nasılın?
Benimde bu üçüncü günüm ve üç gündür bende baş ağrısı ile uyanıyorum ama allahtan uzun sürmüyor kendime gelip uykum açıldığında kalmıyor yoksa dayanamazdım bende neden böyle oluyor anlamıyorum mevsimselmi acaba :uhm:
Sen nasılsın peki cicim ilaç falan aldınmı?
bende iyi olmaya çalışıyorum evet canım bende sinüzit var ilaç içiyorum ama geçmiyor hafta sonu doktora gidicem dayanamıyorum artık canım sen kendine dikkat et mevsimsel olabilir
günaydın cerencim hoşgeldin cnm
nasılsın?
bel ağrım bugün daha iyi cnm
akşm öldüm öldüm dirildim
birde ayağıma vurdu ağrısı
gece yatınca toprlamış biraz
senin işler yoğun mu cnm?
Slm kızlar nasılsınız?burcu nerdesin kız diger topikte kkda herkes merakla bekliyor yazmışın burada merak eden yokta sen nere kaçtın bakayım?hemen anlatayım dün aşılamam yapıldı uzun sürmedi kısa sürdü acım falanda olmadı şükür aşılamadan sonra 15 dk falan yattım akşamda fazla ayakta durmamaya gayret ettim..doktorum hayırlı olsun diyerek aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer..sperm sonuçlarıda iyi çıktı şükür..inş rabbim nasip eder bize..bu ara hamiş haberleri aldım hep inş bendede duymak nasip eder..çok sevindim bu haberlere ilk burcu idi sonra burdan bir arkadaş bir de yakın arkadaşımın şimdi haberini aldım..
Slm kızlar nasılsınız?burcu nerdesin kız diger topikte kkda herkes merakla bekliyor yazmışın burada merak eden yokta sen nere kaçtın bakayım?hemen anlatayım dün aşılamam yapıldı uzun sürmedi kısa sürdü acım falanda olmadı şükür aşılamadan sonra 15 dk falan yattım akşamda fazla ayakta durmamaya gayret ettim..doktorum hayırlı olsun diyerek aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer..sperm sonuçlarıda iyi çıktı şükür..inş rabbim nasip eder bize..bu ara hamiş haberleri aldım hep inş bendede duymak nasip eder..çok sevindim bu haberlere ilk burcu idi sonra burdan bir arkadaş bir de yakın arkadaşımın şimdi haberini aldım..
Erkek Bebekler Neden Bezlenir
Resimli Anlatım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
erkek-bebek-14 | Türkiyenin en büyük mail grubu
Bacağından Tanıyabilirmisin :):):)
Biyoloji dersinde yapılacak sınav için herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Sınav günü öğrenciler birde bakmışlar, ortada kağıt kalem yok, sadece sıra sıra mikroskoplar. ..
Hoca sınavı açıklamış: ”-Bu mikroskoplardaki lamların hepsinde bir böceğin bacağı var, sınavınız: bacağından böceği tanımak.”
Tabi hemen itirazlar, feryatlar… Ama yararı yok, hocanın dediği dedik. Öğrenciler mikroskopları n başına geçmiş. Ama birşey yapamıyorlar. Sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş ”-Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?”
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış: ”- Hadi, hadi bilsene kim olduğumu….”
günaydııııııııııııııııııın canlarııııım hihoyyyt nasılsınız bakalım? Hepinize aydınlık ve güzel bir gün diliyorum hihoyyyt
arifecim geçmiş olsun güzelim :çok üzgünüm: Migren mi var?
Cerenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, canııııııııııııııııııııııım nasılsın? Akşam eşim yattıktan sonra şöyle bir bakiim dedim topiğe takılıp kaldım sırnaşık şey nasılsın canımcım?
Mavi deniiiiiiiiiiiiz hayırlı uğurlu olsun canımcım, inşallah güzel haberlerini alacağız bu sefer :teytey: çok dikkat etmelisin artık :sm_cool:
Beyazcım zeynep'in uykuya ihityacı var demek ki, biraz uyu hayatım, iyi uykular, bu arada ağrının geçmesine sevindim canım, insanın neresi ağrısa canı orada valla
Burcucum nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?