Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hayatım sen işi bırak artık bence... yollarda doğuracaksın yoksa ya :çok üzgünüm: dinlen evinde ve Sude Melis'imizin gelişini bekle, biz seni burada oyalarız sıkılmazsın canım :) yazık ya nasıl panik olmuştur eşin... boşver sezeryan olursa sezeryan olsun sen yeter ki sağlıklı ve iyi ol, gerisi önemli değil canımcım :1hug:

geçmişolsun canım
ne güsel anlatmışssın kaydirigubbakcemile3
herşeye razıyız dimi onlar için yeterki kucaklarımıza sağ salim alalım :Saruboceq:

yasemincim neti açtım bensenbin haberini duyunca sormayı unuttum..kuzum nasılsın sude de iyi sanırım tekmeleri yedigine göre büyüsün annesi az kaldı çıkacak yakında ya sıkıldı zaman geçtikçe sabırsızlanmıştır o şimdi...şimdi kaç hafata oldun listede güncellendimi bilmem ama sorayım dedim..cnm sen ve bebgin iyi olduktan sonra dogum şeklinin öenemi yok rabbim saglık nasip etsin size üzülme bunun için ...hakkında demekki o hayırlı imiş..

kızlar eniştem ameliyatta halen sabah 10 da girdi hala bekliyoruz haber yok..dua edermisiniz rica etsem..

Allah acil şifalar versin hayatım... inşallah herşey yolunda gidecek ve sağlığına kavuşacak... sakın bunu da üzüntü yapma tatlım

geçmiş olsun canım işallah sağlıkla hayırlsıyla iyi bi ameliyat geçirip sağlığına kavuşur:Saruboceq:

Evet ya artık bırakmam lazım benneyaptımki Mart 13te kontrolüm var inşallah sonrasında gelmicem işe Nisanın 4-5 i sınavlarım var evde ders çalışırım sizlerde varsınız hepberber bekleriz bu cadıyıkaydirigubbakcemile2 Eveet eşim şimdi aklıma gelince gülüyorum tam panik ne olduğunuda anlamadı garibim zaten bianda göbüşüm büyüdü iyice top gibiyimbenneyaptımki

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Son düzenleme:

mavişim geçmiş olsun allah şifa versin inşallah güzel haberlerle çıkar

geçmişolsun canım
ne güsel anlatmışssın kaydirigubbakcemile3
herşeye razıyız dimi onlar için yeterki kucaklarımıza sağ salim alalım :Saruboceq:

Dimi yeterki büyüsünleerr herşeye katlanılıyor amiiin sağ salim alırız inşallaaah:Saruboceq: Siz nasılsınız bakimm?? Napıyo minik kuşun

cnm by pass kalpteki damarda tıkanıklık var damar degiştireceklerdi o yüzden uzun sürüyordu normalde 3 3buçuk saat sürer demişler girmeden ama yarım saat önce daha sürecek demişler...artık aramıyorum ben kayınvalidem ben haber veririm merak etme dedi..bekliyorum işte..yok anacım kafama takmıyorum bu sefer gerçekten çok vurdum duymaz olmuşum ben galiba degişiyorum galiba ..ne olduysa bana..

tabii biz seni eğlendiririz burada hihoyyyt

Dimi yeterki büyüsünleerr herşeye katlanılıyor amiiin sağ salim alırız inşallaaah:Saruboceq: Siz nasılsınız bakimm?? Napıyo minik kuşun

valla minik kuş kabuğundan çıkmaya uğraşıyor sanırım kaydirigubbakcemile3
henüz bana çok rahatsızlığı yok uslu olcak galibaa

Canııım iyiyiz çok şükürr sen nasılsın? Kramp mide tekmeler işe gidip geliyoruz az kaldı 31 haftalığım gülüm 33-34te çıkıcam allahın izniyle inşallah. Evet o an gelene kadar ben doğum kararlarında gidip gelcem herhalde korkuyodum zaten biliyosun sezeryan olsun dedim şimdi normal olurmu diye tereddütteyim ki normal şansım yok dediğin gibi hayırlısı olsun gülüm. Eniştene Allah şifalar versin balım..

kızzz az uğraşmadık seni vurdumduymaz yapmak için şimdi yani yiğidi öldür hakkını yeme güzelim böyle olmalısın olmak zorundasınnn klava:

kızzz az uğraşmadık seni vurdumduymaz yapmak için şimdi yani yiğidi öldür hakkını yeme güzelim böyle olmalısın olmak zorundasınnn klava:

di mi ama yaaaaa.... bayağı uğraştık Cerencim, sen bir taraftan ben bir taraftan ve diğer arkadaşlar... offf amma uğraştırdın kız mavideniz... neyse sonuç olumlu... demek ki başardık :hooray:

endişelenme güzelim herşey yolunda gidicek inşallah benim babannemde aynı ameliyatı geçirdi ve doktorun verdiği saatten çok uzun sürdü ama çok şükür atlattı yani uzun sürebiliyo kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…