- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.821
burcu ceren yasemin nasılsınız canlarım
iyyim canımcım haftanın yorgunluğu birikmiş sanırım çok yatasım var bugun
sen nasılsın
Günaydın kuzucuklarrrrrrr minik meleklerin anne adaylarrrııı ve aday adaylarıııı nasılsınızzzzz
Biz iyiyiz çok şükü kızımız çok hareketli sanırsım içerde ters taklalar atıyor maşallah bu yüzden artık uykusuz geceler başlıyor sanırım benim için
Sizler nasılsınız bızdıklarım benim herkes iyimi keyifler yerindemi???
Arifecim teşekkürler kartlar için canım çok şekerler sen nasılsın tatlım. Baş ağrın geçtimi nasıl oldun?
eeee nerde diğerleri herkes çokmu yoğun huuuuu kızlarrr nerdesinizzzz
bişi değil canım aman yerim ben onu büyümüşte taklalarmmı atarmış maşallah diyelim annesi ben iyyim canım çok şükür başımın ağrısı geçti sen nasılsın bugün bakalım
oh oh maşallah başının geçmesine sevindim canım ama ihmal etme geçti diye boşlama bence bir doktora görün tatlım neme lazım bebeğin sana geldiği vakit daha büyük sorunlar yaşama allah korusun....
Evet teyzesi ceren hanım büyüyor ve büyüdükçe içerisi ona dar geliyor bilse çıktıktan sonra neler yaşayacağını acaba çıkmak için bu kadar cebelleşirmi :roflol: :roflol:
Biz dediğim gibi işte yarı uykulu yarı uykusuz garip hallerdeyiz canım ama keyifler yerinde maşaallahhh...
slm kızlar ve günaydın...iyiyim ben umarım sizlerde iyisinizdir.eşim kendine gelmiş şükür sabah tlfla konuşmuşlar bakalım bugün görecekler gidip...dualarınız için sagolun tekrar..ceren hanımın maaşallahı var demek taklalar attıgına göre..neşe cim şeker hapını gebelik şüphesi oldugunda kullanılmıyor diye biliyorum propektüsündede yazıyor sanırım ..ama ben açık açık neden bırakıyorum demedim..coraspinide bırakmıyorum ki ona 4 gün falan oldu başlayalı devam ediyorum zaten gebe kalırsamda duruma göre içmeye deavm ederim sanıyorum..ablamdan da biliyorum doktor vermişti ona bebe aspirini içerdi..progestana başladım dün akşam ..kontrole kadar durum böyle şeker hapınıda mart başı bırakacam zaten ondan 5 gün sonra yani 5 martta kontrolüm olacak o zaman doktorum ne yapmam gerektigini söyler tekrar...
Tatlışlarımmmm nasıllarmış??
Ya ben bu mide ilacını içiyorum gene azcık midem yanıyo içmesem nolurdu acaba yaa:uhm: bide iğreeeeeeeeeençkibenneyaptımki
Kızım artık gece uyuyo teyzeleri gündüz kafasını şişiriyorum gece uyuyo yalnız 6da benden önce kalkıp beni tekmeliyohihoyyyt uyan anneeee hadiii eşimde bence bana yeter baba uyucam seslenip durmaa dediğini düşünüyor.
Canlarım benim sınavlarım da yaklaşıyo dualarına ihtiyacım var sıkı ders çalışmam lazım Sınavlarım bitiyo kısmetse sonra doğum var sonra diyeeet bu göbek gidermiiiSude çıktıktan sonra büzük büzük olcak ödüm kopuyor:çok üzgünüm:
Günaydın yaseminnnnn hihoyyyt nasılsın tatlım
Demek sudenin uykusu düzene girdi artık kaydirigubbakcemile3
İnşallah doğduktan sonrada böyle olur gece uyur gündüz uyanır canım benimmm...
Şu göbek olayına takma kafayı güzelim yaaa sıkı bir diyet ve sporla eritiriz inşallah canımcımmmm yeterki biz isteyelim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Bu arada sınavda başarılar diliyorum canımcım sana ama yinede fazla stres olma emi tatlım sınav stresini çok yoğun yaşamamaya çalış balım....
kumsalcım yasemincim sagolun güzel dilekleriniz için...kumsalcım belki bundan sonrakiş haberi ilk senden alırız..şubat sonu idi dimi regl tarihin.??dikkat ettinmi yumurtlama günlerine?hadi bakalım umarım art arda güzel haberler veririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?