Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

KADIN ZEKASI.... (kadınlardan korkun !)

Ekrem işten çıkmadan önce karısını evden arar;

-Tatlım , patron bir kaç arkadaşıyla beraber komsu vilayetteki
büyük gölde balık avlamaya gidecek, benim de gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada geçireceğiz.
Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat.

Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın?

Direk ofisten çıkacagız ve geçerken evden çantaları alırım. Ha, yeni ipek mavi pijamamı da koymayı unutma.
Karısı biraz işkillenir.
Fakat kocasının istediklerini de yapar.
Hafta başında adam eve gelir, biraz yorgundur
ama iyi gözükmektedir.

Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tutmadığını sorar.

Ekrem: Ha, evet epey balık tuttuk. .
Fakat sana söylediğim pijamayı çantaya koymamışsın.
Karısı: Oltanın bulunduğu takım cantasına koymuştum.

Padisah birgun bir ferman yayinlayarak o haftaki cuma namazinda orada yasayan herkesin bulunmasini zorunlu kilmis. Dort bir yana haber salinmis ve cuma vakti gelmis. Bizim Temel disinda butun ahali cumaya katilmis. Ertesi gun padisah sadrazami yanina cagirip sormus:

-Dunku cumaya ahaliden katilmayan var mi ?

- Evet efendim, bir kisi katilmadi. Temel.

- Tez getirin o deyyusu karsima

Temel'i bulup yaka paca padisahin huzuruna cikarmislar.Padisah,Temel ve Sadrazam kaldiginda Padisah sormus,

- Soyle bakalim neden gelmedin dunku cuma namazina ?

- Cok onemli bir isim vardi padisahim

- Himmm demek onemli bir isin vardi. Oyleyse sana olmeden once uc dilek dileme hakki taniyorum. Soyle bakalim ilk dilegini.

- Yok padisahim ben en iyisi dilek dilemeyeyim siz beni oldurun.

- Dile lan deyyus cabuk adami cileden cikartma.

- Peki. Eeee sey padisahim. Ben sadrazamin karisina hastayim, madem oyle olmeden once bir yatsam onunla.

Tabi bunu duyan sadrazam olaya siddetle karsi cikmasina ragmen, padisahin "Bosver takma kafana nasil olsa olecek" gibi sozlerinden
sonra istemeye istemeye razi olmus. Ardindan sira ikinci dilege geldiginde Temel de yine ayni naz ve padisahin azarlamasi. Sonunda

Temel ikinci dilegini soylemiş.

- Eeee sey padisahim ben sizin kariniza da hastayim,olmeden once onla da...

- Ne diyorsun lan sen (falan padisah kopurmus)

Tabii bu kez de sadrazam telkinde bulunmus ve Temel Padisahin karisiyla da... Veee sira gelmis ucuncu dilege;

- Soyle bakalim su ucuncu dilegini de bitirelim artik su isi.

- Yok padisahim soylemeyeyim, ilk ikisini soyledim ama bunu nasil soylerim bilmiyorum.

Ilk ikisinden daha kotu ne olabilir ki diye dusunen padisah kizarak

- Oglum soyle bak iskence yaptiririm, soyletirim

- Peki efendim, demis Temel ve devam etmis,

- Ben sadrazamla size de hastayim.

Ardindan kisa bir sessizlik ve Sadrazam :

- Padisahim ben sanki Temel'i namazda gorur gibi oldum. Hatirliyor gibiyim.

Padisah :

- Nasil hatirlamazsin lan essoglu essek yanimda oturuyordu.!

Günaydın kuzucuklarrrrrrr minik meleklerin anne adaylarrrııı ve aday adaylarıııı nasılsınızzzzz
Biz iyiyiz çok şükü kızımız çok hareketli sanırsım içerde ters taklalar atıyor maşallah bu yüzden artık uykusuz geceler başlıyor sanırım benim için
Sizler nasılsınız bızdıklarım benim herkes iyimi keyifler yerindemi???

Arifecim teşekkürler kartlar için canım çok şekerler sen nasılsın tatlım. Baş ağrın geçtimi nasıl oldun?
eeee nerde diğerleri herkes çokmu yoğun huuuuu kızlarrr nerdesinizzzz

bişi değil canım aman yerim ben onu büyümüşte taklalarmmı atarmış maşallah diyelim annesi ben iyyim canım çok şükür başımın ağrısı geçti sen nasılsın bugün bakalım

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

slm kızlar ve günaydın...iyiyim ben umarım sizlerde iyisinizdir.eşim kendine gelmiş şükür sabah tlfla konuşmuşlar bakalım bugün görecekler gidip...dualarınız için sagolun tekrar..ceren hanımın maaşallahı var demek taklalar attıgına göre..neşe cim şeker hapını gebelik şüphesi oldugunda kullanılmıyor diye biliyorum propektüsündede yazıyor sanırım ..ama ben açık açık neden bırakıyorum demedim..coraspinide bırakmıyorum ki ona 4 gün falan oldu başlayalı devam ediyorum zaten gebe kalırsamda duruma göre içmeye deavm ederim sanıyorum..ablamdan da biliyorum doktor vermişti ona bebe aspirini içerdi..progestana başladım dün akşam ..kontrole kadar durum böyle şeker hapınıda mart başı bırakacam zaten ondan 5 gün sonra yani 5 martta kontrolüm olacak o zaman doktorum ne yapmam gerektigini söyler tekrar...

bişi değil canım aman yerim ben onu büyümüşte taklalarmmı atarmış maşallah diyelim annesi ben iyyim canım çok şükür başımın ağrısı geçti sen nasılsın bugün bakalım

oh oh maşallah başının geçmesine sevindim canım ama ihmal etme geçti diye boşlama bence bir doktora görün tatlım neme lazım bebeğin sana geldiği vakit daha büyük sorunlar yaşama allah korusun....
Evet teyzesi ceren hanım büyüyor ve büyüdükçe içerisi ona dar geliyor bilse çıktıktan sonra neler yaşayacağını acaba çıkmak için bu kadar cebelleşirmi :roflol: :roflol:
Biz dediğim gibi işte yarı uykulu yarı uykusuz garip hallerdeyiz canım ama keyifler yerinde maşaallahhh...

Günaydın mavi deniz demek enişten kendine gelmiş hadi gözünüz aydın cicim....
Bizde de hareketler hızlanıyor ceren artık baya baya kendini savunuyor heralde kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın balım?

evet canım geçti şükür ama ihmal tmicem gidicem doktora canım benim oda san kavuşmak için cebelleşiyo annesi çıkıcak ve onun için çok değerli olan sana kavuşucak acelesi ondan aman maşallah allah bozmasın canım hep böyle iiiii olun

günaydın canım geçmiş olsun gözünüz aydın güzel haberler almışsınız canım hakkında hayırlısı 5marttı iple çekiyorum inşallah marttın ilk güzel haberini senden alırız:Saruboceq:

Tatlışlarımmmm nasıllarmış??

Ya ben bu mide ilacını içiyorum gene azcık midem yanıyo içmesem nolurdu acaba yaa:uhm: bide iğreeeeeeeeeençkibenneyaptımki
Kızım artık gece uyuyo teyzeleri gündüz kafasını şişiriyorum gece uyuyo yalnız 6da benden önce kalkıp beni tekmeliyohihoyyyt uyan anneeee hadiii eşimde bence bana yeter baba uyucam seslenip durmaa dediğini düşünüyor.
Canlarım benim sınavlarım da yaklaşıyo dualarına ihtiyacım var sıkı ders çalışmam lazım Sınavlarım bitiyo kısmetse sonra doğum var sonra diyeeet bu göbek gidermiii Sude çıktıktan sonra büzük büzük olcak ödüm kopuyor:çok üzgünüm:

Mavişim gözün aydın gülüm Allah şifa versin eniştene..

Cereeeen başladınmı anneyi uyutmamayaaa Gece gündüzü bilmiyor annesi düzelcek bak bizimki düzeldi çok şükür. Büyüsün :dance:

Kumsal canım benim nasılsın? Uykusuzmusun niye başın ağrıyo dikkat et kendine.

sagol cnm ...bende iyiyim şükür misafirleri atlattım kayınvalidem sagolsun hemen bende kalırlar dedi..hafta sonu alırım ben dedim olmaz dedi..hastane onlarada yakın gidip gelmeleri açısından dha iyi olur dedi..neyse hafta sonu kuzenim ve ablamı alacam bize..ablamda gelecek benim için önemli olan hafta içi idi hafta sonu hallederim bir aksilik çıkmazsa..

kumsalcım yasemincim sagolun güzel dilekleriniz için...kumsalcım belki bundan sonrakiş haberi ilk senden alırız..şubat sonu idi dimi regl tarihin.??dikkat ettinmi yumurtlama günlerine?hadi bakalım umarım art arda güzel haberler veririz...

Günaydın yaseminnnnn hihoyyyt nasılsın tatlım
Demek sudenin uykusu düzene girdi artık kaydirigubbakcemile3
İnşallah doğduktan sonrada böyle olur gece uyur gündüz uyanır canım benimmm...
Şu göbek olayına takma kafayı güzelim yaaa sıkı bir diyet ve sporla eritiriz inşallah canımcımmmm yeterki biz isteyelim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Bu arada sınavda başarılar diliyorum canımcım sana ama yinede fazla stres olma emi tatlım sınav stresini çok yoğun yaşamamaya çalış balım....

Günaydın fıstıkııım sen nasılsın?
Evet gülüm inşallah gece uyumazsa gündüz uyutmamkihihoyyyt gıdıklarım şarkı söylerim uyutmam :lepi:öğlen uyuturum sonra bütüüüün gece uyusun.
zaten göbüşlüydüm ben aniden büyüdü bide Sude Melis hanım çıkınca ne hal alcak çok merak ediyorum.
Söz balım stres yok çalışcam elimden geldiğince geniş geniş bu sınavı verdim verdim yoksa seneye ancabenneyaptımki ki oda Sude varken ben ders nasıl çalışırsamgamyoncuiremsu

amin canım inşallah aslında öyle talip etmedim bakalım hayırlısı artık sende dikkat et kendine sakın ağır işler falan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…